Znanstvenici su pronašli izvor mladosti

Ne treba ići daleko kako bi pronašli izvor mladosti, jer se on nalazi unutar nas. A ako budemo precizniji, u našoj krvi. I znanstvenici su već shvatili, kao što ga mogu odatle izvući.

To je naša krv može vratiti vrijeme unazad, a naše tijelo prisiliti raditi u način za pomlađivanje, jer je u krvi su proteini, mogu učiniti nas mlađe i ljepše. Samo trebamo iskoristiti za popravak prirodnih resursa organizma.

Prirodno pomlađivanje

Bez obzira na dob svaka žena želi ostati zdrav i mlad. I mi smo vrlo osjetljive odnose se na stanje našeg organizma. Cijeli svoj život svjesno smo воюем sa svojim nedostacima, koje prijete našoj ljepoti i mladosti. I, nažalost, u ovoj borbi mi smo ponekad i mi gubimo. Često se pitamo, kao holivudske zvijezde čak su pedeset godina izgledaju mladi i privlačni? Možda su oni troše na to bogatstvo. Međutim, možda ne po potrošnji fabulous iznos, uvijek izgledati privlačno? I to je zaista moguće!

Danas postoje metode koje mogu pomladiti naše lice i tijelo. Međutim, često u potrazi za ljepotom, povrijeđeno glavni medicinski princip – «ne štetiti». Ali samo učinkovit i siguran za zdravlje metode će uživati veliku popularnost.

Metoda плазмолифтинг – to je smjer u regenerativnoj medicini, koja je u potpunosti zadovoljava ove uvjete. On je видоизменненной formuli PRP-terapije, koja je uživala veliku popularnost u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

To injekcijska postupak pomlađivanja, koja je na внутриклеточном razini ima na naš organizam, medicinska i anti-aging djelovanje.

Kako radi плазмолифтинг?

Плазмолифтинг – to аутотерапевтический metoda. To znači da, kako bi liječenje bolesnika koriste se prirodne sile organizma. Ovaj postupak se sastoji u tome da se pod kožu ubrizgava plazma, koja se ističe iz krvi čovjeka. U tom pomaže i posebnu opremu. U medicinskoj centrifuga ističe plazma krvi s velikim sadržajem trombocita-proteina, koji i potiče pomlađivanje mehanizam.

Podmlađivanje kože uz pomoć плазмолифтинга

Najviše jasne znakove starenja su bore. Oni se pojavljuju zbog nedostatka elastina i kolagena u сосочковом sloju dermisa. Tako duboko da ne može nijedna krema da prodre. Dakle, svi oni koji žele da biste dobili osloboditi od bora mogu obratiti za takav postupak kao плазмолифтинг. Već prvi postupci mogu eliminirati ljuštenje kože i izjednačiti vaš ten, a također otkloniti nedostatak kisika i vlage i podići oval lica. Prolazeći cijeli tečaj, možete značajno smanjiti svoje bore mrštenja. Posebno učinkovito плазмолифтинг da se nosi s takvim vrstama bora, kao što su:

•Prve bore

•Bore na čelu

•Mimic

•Bore oko očiju

•Oko usta

•Na vratu

•Nazolabijalne bore

Dakle pomoću ovog postupka kod svih se pojavila mogućnost da učinkovito i sigurno pomladiti kožu lica, bez pribjegavanja plastičnih kirurga. Štoviše, nakon ovog postupka, na vašoj koži ne će biti takve negativne posljedice, kao što su odbacivanje, alergije ili druge nuspojave.

Kako teče postupak?

Tijekom плазмолифтинга pacijent uzima iz vene male količine krvi u posebnu cijev Plasmolifting™. Nakon toga se stavlja u konačnici postići eksploziju centrifuge, gdje se i događa odabir trombocita u plazmi iz krvi. Ova plazma će imati ljekovita svojstva, te ga uvesti u one zone lica, kojima je potrebna korekcija.

Плазмолифтинг – postupak učinkovita i sigurna. Ona je osim toga dovoljno komforan, jer nakon nje nije potrebno razdoblje oporavka. Naravno, za sve one žene koje žele pomladiti, ne plaše žrtve. Međutim, nakon плазмолифтинга im da ne moraju da se odmor, vratiti svoj normalan izgled. Ovaj metod će vam pomoći zadržati elastičnost i gipkost vaše kože, kao i značajno pomlađuje se nakon svakog postupka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: