Želite imati mekana stopala? Sve vrlo jednostavno!

Vjerojatno mnogim romantičnim filmovima koje često gledali kako muškarac nježno ljubi lijep i održavan noge. Želite imati iste noge? Nije svaka žena može biti ponosan svojim mekim ступнями.

Danas oglašavaju mnoge velike kreme i masti, s pomoću kojih možete napraviti mekana stopala i размягчить žuljeva, ali možete li vjerovati sve redom? Svakako, kvalitetne kreme će vam pomoći riješiti ovaj problem, ali su se oni ne tako malo. Ne огорчайтесь, jer postoji mnogo dostupnih i jednostavnih načina da vaše noge opet mladi i vratiti im njegovan izgled.

I ovdje je jedan od njih. Potreban vam je samo žlica maslinovog ulja, malo plastičnu vrećicu, da je ostao ispod proizvoda i tople čarape. Za hidrataciju i omekšavanje kože stopala treba da se nanese na kožu, maslinovo ulje, omotati svoje noge plastičnom folijom i stavite tople čarape i ostavite preko noći.

Советуется učiniti ovaj postupak prije spavanja, za omekšavanje kože stopala ništa ne pustiti.

Ujutro ćete uvjerite se u odlične olakšavajuće svojstvima maslinovog ulja. Vi jednostavno ne prepoznaju svoje noge – oni su mekani i nježni, a nakon nekoliko koristi vi ćete zaboraviti мозолях.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: