Zašto se pojavljuju na licu akne

Uvijek komunicira s čovjekom, mi često ne obraćaju pažnju na njegovo lice. I prilično neugodno, kad se pred nama je osoba u pimples. Uzroke takvih nedostataka na licu dosta. To je i nasljedstvo, i hormoni, posebno u mladoj dobi.

Tako, hormoni stimuliraju rad žlijezda lojnica, odnosno luči više masnoće koja začepljuje pore i pojavljuju akne. Razlog za pojavu akni može biti i česta upotreba scrubs lica jer koža gubi svoj zaštitni sloj. Neki lijekovi također pridonose nastanku takvih problema, na primjer, steroidi i sredstava za smirenje. Tu je koncept предменструальных akni, njima pate mlade žene.

Ako se akne pojavile na licu, to još nije kraj svijeta. Postoji mnogo načina koji mogu pomoći u rješavanju ovog problema.

Glina je jedan od načina kako da biste dobili osloboditi od akni na licu. Ona ima protuupalno djelovanje, smanjuje pore, obnavlja kožu, smanjuje proizvodnju masti. Maske od gline dobro regenerirati i trebali sjediti na vašu kožu. Ih pripremaju s limunom i eteričnim uljima.

Postoji niz kozmetičkih integrirane alate, osmišljen kako bi vam pomoći da biste dobili osloboditi od akni na licu. Međutim, koristiti ih je potrebno izuzetno pažljivo, poželjno je konzultirati se sa svojim dermatologom.

Se izliječiti od ove bolesti može pomoći i narodna medicina. Tako, infuzija od aloe i nevena – dobar lijek za acne. U tih infuzija navlaženom pamučne diskovi i primjenjuje se na problematično mjestima kože. Maska od krastavca i mrkve odličan pomoći da biste dobili osloboditi od acne. Mush stavljaju na lice na 20 minuta.

Neodgovarajuća prehrana jedan je od ključnih razloga zašto se pojavljuju na licu akne. Držeći voćno-povrće dijeta (bez masne hrane, dimljenu hranu, šećer, jake kave i čaja), ne samo da biste dobili osloboditi od acne, ali ojačati cijelo tijelo.

Mnogo je lakše upozoriti na problem, nego se nositi s time. Evo nekoliko preventivnih savjeta:

1. Treba češće mijenjati plahte i jastučnice.

2. Ne выдавливать prištiće koje su se pojavile.

3. Prije spavanja uvijek uklonite ostatke šminke.

4. Očistiti kozmetički спонжи i kićankama.

Slijedeći ove jednostavne savjete, razloga za pojavu akni ne bi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: