Vježbe mrena kod kuće

Ako redovito vježbate treba kvalitetno raditi svaku grupu mišića. Tek vježba dokazati da će biti maksimalno produktivan. Korištenje sportske opreme dobrodošli. Na primjer, vježba mrena omogućuje da se razvije besprijekornu атлетическое tijelo, pumpa određenu skupinu mišića.

Osnovne vježbe sa mrena kuće

Trening kompleks kod kuće, preporuča se pokretanje 3-4 puta tjedno, potrošiti na ovaj posao 40-60 minuta slobodnog vremena. Vrat, palačinke i klupa – to je najnužnije za takve proizvodne aktivnosti, inače ćete morati upisati u teretanu. Osnovne vježbe sa mrena kuće i trajanje treninga moraju se izvršiti kada se ispune sljedeći uvjeti:

 1. Za povećanje apsolutne snage sa sportskog plana potrebno je obaviti 4 akcije po 6 ponavljanja.
 2. S ciljem izgradnju mišića kod kuće prikladno za upućivanje na klupi 5 akcija po 5 ponavljanja.
 3. Za otklanjanje potkožnog masnog tkiva, efikasno i brzo sušenje tijela što je prikazano izvršavanje kuće 12 akcija po 3 ponavljanja.
 4. S ciljem povećanja relativne snage kod kuće ne boli više opterećenje, pod uvjetom 14 serija po 3 ponavljanja.
 5. Tranzicija aktivnosti – od najlakših pristupa komplicirano, ali kada kršenje otkucaja srca pri obavljanju kuću je potrebno smanjiti opterećenje.
 6. Usklađenost predložene tehnike nasilnog treninga ključan je za postizanje uspješnog ishoda kod kuće. U suprotnom, može nastradati, osim ne doći do početku rezultata.
 7. Paralelno s izvođenjem treninga s bilo утяжелителями je potrebno obratiti posebnu pozornost na prehranu, osmišljenu odmor, redovitost vježbanja, производимом sportskog načina.
 8. Djevojka mrena

Program poduke mrena

Ako se bave s tim sportskim projektil kuće i odrediti rezultat, rezultat neće dugo čekati. Trening trening nedvosmisleno propisuje klupa na različitim pozicijama, koje прорабатывают pojedinih mišićnih grupa. Odmor između susjednih pristupima – ne više od 2 minute, nakon čega je svaki put je potrebno povećati stopu. Početak sadrzaj svojih snova nužno izrade plana, provedba kojega je – prvi prioritet. Ispod su dvije obuke kompleksa, od kojih je svaki razmatra na određenu mišićnu skupinu.

Kompleks vježbi mrena na biceps kod kuće

Kada se temeljito razrade ove grupe mišića znatno povećana snaga u rukama, izdržljivost, formirana atletski korzet. Za brzo i učinkovito trenirati slabe ruke, preporučljivo je pridržavati se predlaže u nastavku programa od šest energetskih vježbi. U ovom slučaju, bar za kućne treninga neophodna je утяжелителем. Dakle:

 1. Stojeći srednjim хватом, izvršiti koncentrirani uspon fretboard uz palačinke, to jest promovirati projektil od bokova do ramena, pri tom držite ruke u širini ramena.
 2. Nose slične vježbe sa uskim хватом od stojećem položaju, ali pri tom podići ruke sa утяжелителем do same brade.
 3. Dok stoji na vertikalne nosače, izvesti uspon fretboard uz palačinke na biceps kuće. U tom slučaju, bolje je iskoristiti poseban EZ-vrat.
 4. Sjedeći na klupi, izvršiti uspon утяжелителей usko хватом, da kod kuće je moguće samo ako imate poseban sportske opreme.
 5. U ležećem položaju na trbuhu na klupi, ostvariti pristup sa zapise za pečat prvi pristup je usko хватом, a zatim sredini.

Čovjek čini vježbe mrena

Kompleks vježbi mrena za leđa

Kod kuće možete trenirati mišiće leđa, još više, posebno za tu svrhu je razvijen poseban program treninga 3-4 puta tjedno po 40 minuta za jedno zanimanje. Rezultat će biti čak i kod kuće, ali u ovom slučaju opet morati sportske opreme. U ovom pitanju i najvažnije – pravilnost i usklađenost stanja, tada su mišići leđa vrlo uskoro stupiti athletic obrise. Učinkovit program je predstavljen u nastavku, a alternativa šipke i tegovi postaju različite težine. Dakle:

 1. Podignite utege iznad glave srednji napad, nakon čega je izvršiti kuće klasične vježbe za mišiće leđa. Postupno povećati stopu, pri tom kontrolirati disanje, odabrati optimalne težine.
 2. Dizanja – učinkovito osnovne vježbe iz pozicije stojeći, s leđa ravno, koja se može obavljati za jačanje odgovarajuće mišićne grupe. Postoje dvije izmjene – spuštanje утяжелителя do koljena i do samog poda.
 3. Ležeći na leđima pod nagibom, obavljaju vježbe podizanje утяжелителя nad glavom, iza leđa. Sofisticirani pristupi, koji su kod kuće mogu nadvladati profesionalci. Pauze između serija – 2 minute. Slične akcije se mogu obavljati sjedeći za istim principom.
 4. Francuski bench press na rukama. Klasična vježba kod kuće, što je važan dio treninga snage, razmatra sve mišićne grupe u poboljšana tempom. Od ležećem položaju podignite koljena i voditi vrat na подбородку.
 5. Usko grlo хватом u ležećem položaju obavljati силовую zadatak na подбородку, stalno povećanje brzine kretanja. Što je najvažnije – ne prestaju, a važeći prekid nepoznato pauzu između susjednih pristupima – ne više od 2 minuta. Inače, zanimanje će se pokazati nedjelotvornim.
 6. Nastavlja vježbe mrena kod kuće čučnjeva, koji ne samo da прорабатывают mišiće leđa, ali i накачивают noge – tele mišićnih grupa. Novak je potrebno početi sa relativno male težine, ali ne zadržavaju postupno povećanje opterećenja.

Video: program treninga mrena na sve skupine mišića za djevojčice

Ako je interesantan takav trening kompleks, može se naći kognitivni видеоинструкцию, koristiti savjete od profesionalaca. Прокачав mišićni steznik kod kuće, možete povećati samopoštovanje, osjećaj za snagu ruku i samopouzdanja, jačanje leđa. U nastavku ćete pronaći korisne video tutoriali koji će vam pomoći doći do cilja novak i održavati sebe u obliku profesionalne. Vrijeme je da obratite pozornost na svoju problematičnu figuru, rad dizanja utega mišićni steznik.

Kompleks vježbi mrena za djevojčice

Nastava mrena kod kuće za stražnjicu

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: