Vitamine potrebne za ljepotu

Vjerojatno se svaka žena barem jednom razmišljam o tome, da bi svoju mladost i ljepotu što je moguće duže. Uostalom, žene tako žele svidjeti muškarcima i u bilo kojoj dobi se osjećati mlada i lijepa.

Svima je poznata činjenica da na naše ljepote utječe na naše prehrane, kao i redovitim sportskim aktivnostima. Međutim, važno je koristiti ispravan krema ili drugih kozmetičkih sredstava, kao i vitaminskih kompleksa, koji će vam pomoći da vratite svoju ljepotu i mladost.

Danas ćemo pokušati izdvojiti neke vitamine i minerale potrebne su nam kako bi dovesti u red kosu, kožu i nokte i uvijek izgledaju savršeno.

Vitaminskih kompleksa

Koristeći samo kozmetiku za održavanje u redu kože, kose i noktiju nije uvijek бает dovoljno. Stoga je vrlo važno da uzimanje vitaminskih kompleksa, koji obavezno mora sadržavati vitamine, beta-karoten, L-cistin i željezo.

Vaša koža može postati blistava i zategnuta zahvaljujući kompleks vitamina A,C,E, koje imaju antioksidativni učinak i tako utjecati na kožu, javlja brz oporavak, nakon čega ona postaje blistav izgled.

Kako bi vaša kosa je sjalo, također im je potrebno dobru hranu u obliku Beta-karotena, L-cistin, kao i vitamina b i Je. Oni mogu vratiti u folikul лукавицах cirkulaciju krvi, što je svakako utjecati na stanje vaše kose.

Nokti također treba njegovati L-цистином, биотином, željezom i vitaminom B6. U tom slučaju vaši nokti će izgledati savršeno i dobro rasti.

Zaštita od starenja

Nakon trideset i pet godina već treba usporiti procese starenja, djeluje iznutra prema van. Za to vam treba poduzeti sveobuhvatne lijekovi koji ne stanice od slobodnih radikala i usporavaju proces starenja.

Kako bi formirali nove stanice te ih ažurirati vam je potreban dodatni unos vitamina i aminokiselina, koji su odgovorni za obnovu stanica, kao i formiranje novih.

Ako u tijelu su potrebni elementi u tragovima, vitamini i folna kiselina, sve metaboličke procese u tijelu će doći u normalu, a koža postaje blistava i mlada.

Kozmetika

U kvalitetnim kozmetičkim i moraju biti određene sastojke, da može održavati vašu kožu u izvrsnom stanju.

•Elastičnost kože. Koža vraća svoju elastičnost zahvaljujući naći u sastav svog kozmetičkog sredstva kolagena, koji prije toga mora biti na poseban način pripremljen da bi on mogao da prodre u dublje slojeve kože i maksimalno tamo utjecati. Također krema može biti obogaćen je vitaminom C, zaglađuje kožu i smanjuje broj bora.

Vitamine potrebne za ljepotu

•Suha koža. Prisutan u našem tijelu hijaluronska kiselina zadržava u našoj koži vlagu i štiti je od svih vrsta infekcije i kontaminacije. Ako u tijelu hijaluronske kiseline nije dovoljno, koža će izgledati bez sjaja, suha i gruba. Da bi to izbjegli, potrebno je redovito će hidratizirati kožu, koristeći sredstva, u sastav koje ulazi hijaluronska kiselina. Također će biti lijepo, ako u svom sastavu također će ući oluje japanske alge, morske глюкозамины i sok aloe.

Sada znate što je potrebno vašoj koži, noktima i kosi. Vi ne растеряетесь u ljekarni ili kozmetičkom trgovini, ako ćete pažljivo pročitati etikete. Obratite pažnju na kozmetiku, sadrže nekoliko potreban vam komponenti. I neka vaši nokti, koža i kosa će uvijek prekrasne, a svoje tijelo zdravim i mladim.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: