Vežbe za grudne mišiće za muškarce

Jedan od pokazatelja lijepe muške figure – накачанная zoft grudi muskulature. Razviti ga maksimalno bez posebne opreme kuće je jednostavno nemoguće. Međutim, ako pokušate, oblik grudi što je moguće brusiti i prilagoditi, kao i da mišići čvršći i privlačan. Za to je potrebno ispuniti poseban kompleks vježbi.

Kako napumpati mišiće prsne kosti čovjeku kuće

Nije sve jak polovine čovječanstva može izdvojiti vrijeme za posjet dvorane. Dogodi to može iz sljedećih razloga: gust raspored rada, dostupnost, ili za druga zanimanja, briga o djeci ili starijim rođacima. Tako mnogi muškarci pokušavaju da svoju figuru ljepši kod kuće. Prsne mišiće napumpati teško, ali ako je znati tehnologiju obavljanje više vježbe, a zatim kroz nekoliko mjeseci, može se vidjeti prvi rezultati.

Pumped up muškarac

Kompleks vježbi za grudne mišiće za muškarce u kući

Vježba za razvoj prsne kosti sastoji se od niza vježbi koje se moraju provesti dosljedno određeni broj puta. Накачиваться možete pomoću težine kao vlastitog tijela (push-up), tako i posebne školjke – budaletina. Maksimalno učinkovite rezultate će postići bar, međutim, nije svatko ima priliku koristiti u domaćem planu. Sve vježbe se mogu naći u člancima iz microsoftove web stranice posvećene bodybuilding.

Pumpa prsni mišići kod kuće muškarcu nije lako, ali ako pokažu revnost, onda uskoro lik dobiti željeni izgled. Baviti workouts je potrebno u jednostavnom načinu (najmanje 3 puta tjedno), pri tome, ispravno hranjenje (uglavnom proteini hrane). Prije nego što napumpati mišiće prsne kosti muškarca, važno je znati nekoliko osnovnih pravila:

  1. Kada отжиманиях i bench press bučicama koristite širok хват. Što je više, bolje će biti ponovno ubrizgati vanjske granice prsne muskulature. Uski хват se primjenjuje za jačanje трицепса.
  2. Gledati usko za disanje – to je važan element treninga. Sustav je takav: izdahne pri maksimalnoj naporom, dah kada je uzet.
  3. Nužno opustite se dan-dva između treninga i prakse. Dnevni satovi dovode do formiranja микротравм u mišićima grudi, koje ne moraju liječiti po danu.
  4. Pridržavajte sigurnost: ne pretjerujte, ne перенапрягайте mišića, pažljivo rukujte sa školjke.

Osoba koja obavlja bench press bučicama ležeći na podu

Osnovne vježbe mišića prsne kosti za muškarce

Predstavnici jačeg spola razmisli na pitanje: «kako napumpati mišiće prsne kosti čovjeku kuće?». U stvari, sve je lakše nego što se očekivalo. Na osnovnim vježbe su sklekova, ali nije jednostavno, a posebno. Ih dijele na nekoliko vrsta (slijedite 3-4 puta po 10-15 ponavljanja svakog). Osnovne vježbe za pumpanje grudne mišiće za muškarce:

  1. Bez dodatnih predmeta. Prihvatite naglasak leži na direktne rukama. Nemojte spustiti previše nisko glavu i ne задирайте ga visoko. Ruke stavite malo šire od ramena. Polako spustite u donji položaj, a onda je kreten podignite torzo prema gore. Laktovi do kraja ne распрямляйте.
  2. Glavu dolje s lavom. Vježba čini na normalan отжимание, potrebno je samo postaviti nogu iznad razine glave. Polako spustiti, dođite snažan kreten.
  3. Eksplozivne sklekove. Prihvatite horizontalnu stalak na rukama. Polako spustite trup prema podu i oštro вытолкнитесь gore, tako da se dogodilo dotaknuti dlanovima jedni druge (pamuk) dok ste u gornjoj točki. Ovo je komplikovana vježba se izvodi u dvije serije po 8-10 ponavljanja.

Muškarac отжимается u pognut

Vježbe na prsni mišići za muškarce s utezima

Ove školjke – najviše potrebne elemente za kućni trening. Oni neće dati maksimalan učinak, za razliku od profesionalne opreme za vježbanje, ali vidljiv oblik tijela kupiti pomoći. Pristupačan sportski sadržaji ima niz značajnih prednosti: bučicama jeftino stoje, omogućuju zavarajte za vježbanje kod kuće, i, za razliku od šipke, školjke imaju dva nezavisna težine. Posljednja činjenica svjedoči o tome da kada igrate uključuje se grupa malih mišića-stabilizatori, koji pomažu da se držite gravitacije. Dakle, kako napumpati mišiće prsne kosti čovjeku budaletina:

  1. Bench press na vodoravnoj površini s ravnine. Lezite na klupu, nakon što je podignuta iznad glave, ruke s utezima. Ruke i ramena su dužni biti pod pravim kutom. Dok udišete polako spustiti školjke na razinu prsne kosti. Zadržavaju se na nekoliko sekundi i izdaha, izvadite težini u početni položaj. Uradite željeni broj ponavljanja.
  2. Bench press je pod nagibom. Расположитесь na klupi, tako da se glava nalazi ispod zdjelice. Budaletina držite u rukama na grudi, pri tom slanjem koljena pod kutom od 90 stupnjeva. Koristite istu tehniku izvršenja kao u vježbi broj jedan.
  3. Uzgoj strane budaletina. Jednostavne vježbe koje se aktivno koriste i žene. Potrebno je samo da legne na ravnu klupu, podići nad sobom bučicama, pri tom lagano savijati ruke u laktovima. Udišući, polako ih približite školjke po stranama. Pratite radom ramenog zgloba. Prateći putanju, vratiti školjke na početnu poziciju.

Osoba koja obavlja odmicanje ruke s utezima u ležećem položaju

Najbolja oprema za vježbanje za grudne mišiće za muškarce

Najbolje vježbe za prsne kosti – to je rod. Bench press ovog projektila pokazuje visoke rezultate u pumpanje vrhu торса. Još jedan simulator koji se koristi u teretani – «leptir». On pomaže raditi unutarnji rub mišića grudi. Posljednja oprema koja se može koristiti u dvorani – crossover. To je jedan od najučinkovitijih simulatora za povećanje volumena mišića i izgradnju snage prsne kosti.

Video: kako brzo napumpati prsni mišići kod kuće

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: