Ultrazvučnog liftinga za pomlađivanje kože

Inovativne tehnologije omogućuju ženama da bi postupak ostavljajući za sobom je mnogo lakše. Ponekad nam se može činiti da su svi već odavno izmišljen, ali uz sve obilje anti-metode dobnih znanstvenici još uvijek razvijaju nove, koje će omogućiti svakoj ženi bezbolno i učinkovito napraviti lifting kože lica i vrata, kao i na području dekoltea. Danas ćemo vam reći o novom ultrazvučnom лифтинге.

Zašto koža gubi elastičnost?

Čvrstoću i elastičnost kože pruža kolagena, vlakana od kojih je neka vrsta «matricom» gornjih slojeva kože, što joj daje elastičnost. Mlada koža proizvodi dovoljno kolagena, s tim u vezi, čak i nedostatak sna do određene dobi ne može odraziti i na našem vanjskom izgledu. Međutim, s vremenom se proizvodnja kolagena se smanjuje, a njegova vlakna postaju slabe. A koža pod utjecajem gravitacije stalno spušta. I kao rezultat – «vrećice» ispod očiju, jačanje nazolabijalne brazde, progib obraza, promjena konture lica, pojava drugi brade i дряблость vrat, i što je najvažnije – pojava mržnje bora.

Ženama se stalno nude razne injekcije, hardvera i kirurški zahvati koji mogu pomoći u poboljšanju izgleda. Međutim, mnoge žene se boje bolnih senzacija, kao i dugotrajan oporavak nakon takvih postupaka. Za ljubitelje novih modernih metoda je dobra vijest – izumio je učinkovit i potpuno siguran tretman pod nazivom Альтера-terapija (Ultherapy).

Da je Альтера-terapija?

Tako se zovu безоперационный lifting, kao i jačanje kože kroz utjecaj na nju fokusiranog ultrazvuka. Альтера-terapija – to je inovativni postupak, pri obavljanju kojoj kožu ne smije se oštećivati skalpel, филлером ili iglu.

Što se događa lifting pri альтера terapije?

Kao što smo već rekli, kada альтера-terapija se koristi moderna tehnologija fokusiranog ultrazvuka, da stvara odgovarajuće uvjete za stimulaciju prirodnog procesa obrazovanja kolagena i elastina u najdublje slojeve kože. Pri ovom postupku treba koristiti samo specijalni gel koji se moraju primijeniti postupke kako bi senzor lako klizila po koži, baš kao kada se ultrazvučnom istraživanju.

Za razliku od utječu samo na gornje slojeve kože radio-frekvencija i laserske metode, альтера-terapija uz pomoć fokusiranog ultrazvuka je u stanju prodrijeti u najdublje slojeve kože, djeluju na istoj razini na kojem se događa plastična operacija. Međutim, za taj postupak nije potreban kirurški zahvat pa je odmah nakon ovog postupka je da pacijentica može vratiti na svoj uobičajeni ritam života.

Zamjena Альтера-terapija plastike?

Альтера-terapija ima za cilj zamijeniti plastičnu kirurgiju, međutim, to je alternativni način za one koji se boje operacije ili za one koji već to učinio, međutim, želi ojačati kožu zbog proizvodnje kolagena.

Kako ide postupak?

Postupak Альтера-terapija obično traje od pola sata do sat i pol. Sve ovisi o tome, što je područje koje se obrađuje. Postupak uključuje:

•Specijalistu raščišćavanju očekivanja pacijenta, odabir mjesta za korekcije i sastavljanje protokola za taj postupak.

•Демакияж.

•Fotografiranje pacijentice «postupke».

•Izgled tretirane zone.

•Primjena posebnog gela.

•Utjecaj fokusiran sonication.

•Konačno čišćenje kože.

Učinkovitost Альтера-terapije.

Odmah nakon prvog postupka Альтера terapije vidjet ćete rezultate, međutim, ovaj postupak ima kumulativni učinak, tako da je konačni efekt ćete moći vidjeti kroz tri ili četiri mjeseca, kada se u tkivu vaše kože će se dogoditi regeneracija kolagena.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: