Trbuh prije menstruacije napuhuje se povećava, povlači se, boli

zašto prije menstruacije boli trbuhZašto se trbuh napuhuje prije menstruacije? Dakle, pitanje postavljaju mnoge žene. A za one koji žele izgubiti težinu je fenomen djeluje osebujan tragedija. A netko vidi u tome što je dignut u zrak trbuh prije menstruacije, ozbiljnu opasnost i u panici bježi liječnika. Kako bi izbjegli sve moguće reakcije, stresa, emocija, treba jednom i zauvijek odrediti karakteriziraju nadutost prije menstruacije razloga, a skup svih srodnih fenomena.

Trbuh je dignut u zrak i povećava

Nije tajna da je apsolutno sve promjene u ženskom seksualnom području na neki način povezane s djelovanjem hormona. Cijeli menstrualni ciklus vezan za to. Ženski hormonalnu – fenomen je dinamična, stalno se mijenjaju. Ne može biti takav, da je razina hormona jasno je osnovan na istoj razini i ne varira. U skladu s tim, povećanje trbuha prije menstruacije može biti uzrokovan određenim pokazatelj određenog hormona, onda, svakako, utječe na zdravlje žene, na stanje njegova organizma.

zašto napuhuje i povećava trbuh prije menstruacijeO kojim гормонах u pitanju? Prije svega, nadutost prije menstruacije zove skok razine progesterona. Stvar je u tome da je cijelu drugu polovicu ciklusa razina ovog hormona se stalno povećava, međutim, odmah prije menstruacije, tu je oštar pad progesterona. Takav skok i uzrokuje takozvani PMS – predmenstrualni sindrom. U takvoj situaciji došlo je pad snage, depresivno raspoloženje, agresivnost, bol u dnu trbuha prije menstruacije, bol u križima, mučnina, nadutost i, konačno, težine u dnu trbuha prije menstruacije. Ponekad prije menstruacije želite jesti, zašto se javlja osjećaj pročitajte ovdje.

Zašto je dignut u zrak trbuh prije menstruacije kada se tome? Zbog toga, da se tijelo drži veliku količinu tekućine. Očito je da je upravo ova tekućina utječe na obujam trbuha i na težinu žene. Normalno da žena može prije menstruacije težak nekoliko kilograma više nego obično.

Još jedan razlog zašto se povećava trbuh prije menstruacije, je očekivanje začeća od strane organizma. Maternica prije menstruacije povećan, ona отечна i ispunjen svim potrebnim fetusa hranjivim tvarima. Otuda, osim nadutosti, osjećaj gladi prije menstruacije.

Tijelo nije dovoljno drugog hormona – серотина. Dakle, žena se osjeća strašna potrebu da razina серотина vratiti. A to je da želim više škroba hrane i slatkog. Ovo je zbog toga i raste trbuh prije menstruacije.

A sada ću govoriti o drugom. Učimo, zašto prije menstruacije boli trbuh.

nadutost i povećanje trbuha prije menstruacije razlogaOpćenito menstrualnih grčeva prate većina žena. Razlika je otkrivena samo u intenzitetu: netko promatra gotovo nepodnošljiv bol u trbuhu prije menstruacije, a netko samo doživljava lagani nemir. I u tome, da je boli trbuh prije menstruacije, ne postoji ništa krivo i krivo: to je fenomen karakterističan je za pola žena. I opet razlog leži u гормонах. Pročitajte u zasebnom članku «Zašto se prilikom mjesečnih boli trbuh.

Boli donji dio trbuha prije menstruacije zbog prostaglandina. Nađen je, kako je već rečeno, kod 50% žena, ali samo 10% došlo je oštra, jaka bol. U prethodnom članku smo detaljno pričali, kako smanjiti bol kod menstruacije. Razlog leži u budućim smanjenje maternice, kao i prisutnost štetnih navika: pušenja, alkoholizma. Ako je ista od bolova žena izgubi svijest, imala nizak krvni pritisak, onda je to loš znak – tako navode o sebi patološki альгодисменорея. Trebate odmah kontaktirati liječnika.

Na kraju želio bih govoriti i o tome, zašto se povlači trbuh prije menstruacije. Pa, u ovom slučaju radi se o mnogo više ugodan – o mogućoj trudnoći. Kako to saznati točno? Žensko tijelo gorljivo govori o svojoj trudnoći, postoji veliki broj različitih znakova. Razumljivo je da visok stupanj vjerojatnosti postoji kada se promatra kašnjenja. Ali, kao i obično, žene počinju pretpostaviti postojanje trudnoće još do mogućeg kašnjenja. I ovdje je, među svim znakova, je takav, kada se povlači donji trbuh prije menstruacije. zašto se povlači trbuh prije menstruacije

Tako, to je fenomen karakterističan za rane rokove trudnoće. Razlog je već naveden gore: tijelo запасает hranjive tvari za budućnost fetusa. Odnosno, svi oni akumuliraju, i rezultat je trbuh vuče kao prije menstruacije, ali sami mjesečne onda ne dolaze. Razumljivo je da se utvrdi trudnoća će biti nakon kašnjenja, ali, barem unaprijed o njoj govoriti u takvim osjećajima može.

Sada znate razloge zbog kojih se trbuh napuhuje prije menstruacije, uzroci bolova u trbuhu i uzrokuje oticanje. To je razlog zašto, kada ste s osjećajem promatrati, povećava trbuh prije menstruacije, treba sjetiti: to nije opasno i da se ne prijeti fenomen, to neće pokvariti svoj lik i neće naškoditi vašem tijelu. Želimo vam dobro zdravlje!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: