Temperatura prije menstruacije

temperatura-prije-mesyachnyimiБазальная temperatura prije menstruacije – ključna metoda, koji odavno koriste ginekologa. Već decenijama znaju da je spolni hormoni utječu na promjene temperature u različitim razdobljima ciklusa. Osim toga, poznato je da je važno da temperatura prije menstruacije. Specifični podaci stručnjaka u stanju reći o mnogočemu: o trudnoći, o dostupnosti određenih ginekološke bolesti, o početku menstruacije. Danas базальная temperatura ne pada u zadržati vaše ugodne zablude i naširoko koristi od strane liječnika. Razgovarajte o tome koja je temperatura prije menstruacije bi trebao biti u redu, kao i o mogućim nepravilnostima u radu tijela.

Dakle, temperatura tijela prije menstruacije normalno da bi trebao biti malo niže od ректальная temperatura u lutealne faze. Drugi ima indikatori na razini 36,7-37,6 stupnjeva. Pa kakav базальная temperatura prije menstruacije? Neposredno prije menstruacije (za jedan-dva dana prije početka) indikatori temperature postaju malo niže.

što базальная temperatura prije menstruacije. raspored

Već tijekom mjesečnih temperatura, podrazumijeva se, u pravilu, ne smije biti više od 37 stupnjeva. U tom i samo u tom slučaju može se sa sigurnošću govoriti o normalnosti pokazatelja, a, prema tome, i normalno funkcioniranje organizma. Međutim, nije uvijek važno određene vrijednosti temperature u različitim fazama, mnogo veći značaj ima razlika između temperature.

porast temperature prije menstruacijeAli vratimo se na pokazateljima. Dakle, norma smo se odlučili. A što znači povećanje temperature prije menstruacije? Opet neke žene imaju povišenu tjelesnu temperaturu prije menstruacije može biti normalna reakcija organizma. Stvar je u tome da se odmah nakon ovulacije u ženskom tijelu se događa povećana proizvodnja progesterona. Ovaj hormon ima jak utjecaj na temperatura centar mozga. Posljednji je, pak, daje naredbu na porast temperature. Tako se kod nekih žena se mogu pojaviti su povišena tjelesna temperatura prije menstruacije (oko tjedan dana prije početka). Odmah nakon početka mjesečnih temperatura normalizira.

Koje su promjene uvijek događaju u tijelu, pročitajte sljedeće članke:

  • Zašto prije menstruacije napuhuje i povećava trbuh
  • Bol u prsima prije menstruacije
  • Lijepa prije menstruacije

Također povećanje bazalna temperatura prije menstruacije može biti uzrokovan trudnoćom. Razlog za takvu reakciju su hormonalne promjene. Očito, da se točno utvrdi postojanje ovog faktora može se samo nakon kašnjenja i nakon provođenja testova na trudnoću.

No, to je promatranje temperature omogućuju pouzdano dijagnosticirati trudnoću. Za to su potrebne rektalno mjerenje temperature. Ako prije menstruacije diže temperatura, ali dan prije početka menstruacije sve se vratilo u normalu, onda je trudnoća nije stigla. Pretpostavka o tome što se dogodilo začeće se može učiniti u tom slučaju, ako postoji kašnjenje i tjelesna temperatura 37 prije menstruacije, ali ne više od 37,5 stupnjeva.

Konačno, o trudnoći, svjedoči i базальная temperatura 37 prije menstruacije, promatrana više od dva tjedna. Ovdje treba pokazati posebnu pažnju: ako temperatura ostaje, ali je počeo iscjedak, onda je moguća opasnost od pobačaja.

Nažalost, temperatura 37 prije menstruacije i veća može svjedočiti i o broju patologije, među kojima su:

  • prije menstruacije diže temperatura do 37 эндометрит. Stvarno, upala maternice karakterizira činjenica da je neposredno prije menstruacije temperatura se smanjuje, a već dan prije početka i tijekom menstruacije indikator temperature ne pada ispod 37 stupnjeva;
  • nedostatak progesterona. Ona također može biti određena u temperaturi, točnije, brzina njegove promjene. Ako između faza je spor (više od tri dana) porast temperature s vrlo malom razlikom da je riječ upravo o ovom fenomenu. Popratnim znakovima je smanjenje u drugoj fazi do 10 dana. Tada i tjedne javljaju se znatno prije roka;
  • upala dodacima. U tom slučaju u folikularni fazi temperatura u roku od samo nekoliko dana polako penje na brojku od 37 stupnjeva. Spremaju indikatori i tijekom druge faze, a i dalje je u toku menstruacije.

To je razlog zašto prije menstruacije diže temperatura. Svaki uzrok može biti instaliran samo iskusni stručnjak. Postavljanjem, diže temperatura prije menstruacije, treba se odmah obratiti liječniku.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: