Tablete za djecu iz kretanje bolesti u prijevozu

Zašto su dečki često loše podnose putovanja? Razlog kretanje bolesti leži u odredbi rad organa vida i vestibularni aparat rastućeg organizma. U brzom kretanju, naglog kočenja ili bacanje na valovima mozak prima puno kontradiktornih signala, što iritira organ ravnoteže i uzrokuje takvo stanje.

Kako djeluju tablete za mučninu i kretanje bolesti

Lijek Драмина

Zadatak tih sredstava, – učinkovito eliminirati neugodne simptome koji se razvijaju kada putujete zrakoplovom. Vrlo tražen primjena tih lijekova u dječjoj dobi, iako je i neki odrasli često imaju neugodne trenutke tijekom putovanja. U zavisnosti od grupe se koriste lijekovi, tablete kretanje bolesti:

  • umjereno utječu na stanje na središnji živčani sustav, izaziva umirujući učinak na dijete;
  • imaju противорвотное akcija;
  • poboljšavaju procese metabolizma i prokrvljenost mozga.

Učinkovite tablete na kretanje bolesti u prijevozu

Prije kupnje takvih sredstava koje planirate onda ponijeti sa sobom na put, pažljivo pročitajte tekst na drogu. Tako ćete biti sigurni u to da je lijek prikladan za dob vaše dijete, kao i da će se ukloniti one simptome koji se češće pojavljuju u vašeg djeteta pri dugim putovanjima. Ovdje je uzorak popis lijekova, od kojih možete odabrati željeni vam vozilo.

Naziv tableta Kratak opis
Драмина Ove tablete za djecu iz kretanje bolesti u prometu koriste vrlo često, jer oni imaju izražen sedativni (smirujuće) djelovanje i gotovo ne proizvode strani akcije. Mogu se primijeniti za mališane starije od 2 godine.
Фенибут Droga utječe na živčani sustav djeteta, upozoravajući kretanje bolesti. Ne koristiti ovaj alat za djecu do 8 godina.
Бонин Akcija схоже s tabletama Драмина, ima izražen противорвотным učinak. Mogu se upotrebljavati za djecu u dobi od 12 godina.
Кинедрил Противорвотное alat je pogodan za liječenje mališani stariji od 3 godine.
Коккулин Dobro uklanja mučninu koja se javlja prilikom укачивании, ne izaziva pospanost. Ove tablete se mogu primjenjivati s dobi od 3 godina.
Вертигохель Homeopatski lijek, dobro uklanja simptome morske bolesti: mučnina, povraćanje, vrtoglavica. Kapsule ovaj lijek može davati i djecu dob.
Avio-More Još jedan homeopatski lijek koji se odlično nosi s укачиванием, povećava otpornost vestibularni aparat za izlaganje različitim brzinama i vektora pokreta. Može se primijeniti za ublažavanje simptomatologije, počevši od dobi od 6 godina.
Аминалон To психостимулирующее lijek koji poboljšava dinamiku živčanih procesa mozga, može se primijeniti za djecu od 5 godina.

Koje tablete na kretanje bolesti za djecu bolje

Alat Драмина

Ako vaše dijete često biti prepoznati simptome кинетоза, ne idi u daleku cestu, bez posebnih sredstava u ceste kabineta. Ako zanemarimo ovaj savjet, a vrijeme putovanja je da je mali čovjek mogao provesti uzbudljivo putovanje, i dalje vrlo neugodne uspomene i za njega i za roditelje. Koji su lijekovi za kretanje bolesti u prometu za djecu u ruci na putu? Izbor takvih lijekova, izravno će ovisiti o tome kako prijevozno sredstvo dijete će putovati.

U avionu

Avio let, posebno ako se provodi po prvi puta, može izazvati dosta uzbuđenja kod djece. Ako dijete укачивается, pre primljeni tablete na kretanje bolesti, u zrakoplovu će mu pomoći da se osjećaju dobro dok prolazi zračni brod zona turbulencije. U tu svrhu, često koriste ove tablete od morske bolesti:

  • Avio-More – imaju pozitivan utjecaj na vestibularni aparat;
  • Бонин, Фенибут – utječu na tijelo kroz umirujuće djelovanje na živčani sustav;
  • Кинедрил – upozorava na pojavu рвотного refleks.

U automobilu

Čak i ako idete na dugo putovanje s djecom u svoj auto, nemojte zanemariti savjet ponijeti lijekove za kretanje bolesti. Ovi alati će vam pomoći mladim organizmima bolje prenijeti promjenu brzine, moguće тряску i brzu promjenu slike za prozore oko. Pri tom putovanju svojim drugovima mogu biti tablete Драмина, Фенибут, Бонин, Аминалон, Кинедрил. Ovi lijekovi će sedativni učinak na središnji živčani sustav i pomažu u prevladavanju рвотный refleks.

Na brodu

Lijek Avio-More

Negativan utjecaj procesa putovanje na zdravlje čovjeka je prvi put primijetio kada покачивании broda na valovima, pa je i nastalo ime «morska bolest». Zbog učestalosti pojave кинетоза tijekom plovidbe, kupuju tablete za djecu iz kretanje bolesti u prometu prije takvim putovanja – jedan od obveznih predmeta za pripremu za put. Tijekom putovanja po moru se primjenjuju kao lijekovi:

  • Avio-More, Аминалон – pomoći će детскому mozgu da se prilagode brzo mijenja u smjeru kretanja pri morskom качке;
  • Вертигохель, Кинедрил – nakon njihove primjene smanjuje vjerojatnost pojave позывов na povraćanje.

U autobusu

Alat Вертигохель

Tablete za djecu iz kretanje bolesti u prometu, pomoći će i kod autobusne putovanjem, jer vozač mora slijediti put i vrlo često se zaustaviti ne može. Pogodna za primjenu u tom slučaju isti preparati kao i za putovanja automobilom: Драмина, Фенибут, Бонин, Аминалон, Кинедрил. Uz njihovu pomoć vi ste upozoreni mučninu dijete, a još oni će jednostavno smirujući učinak. Lijepo su se etablirali na duge autobusnim putovanjima i kao homeopatski tablete Avio-More (pomažu adaptacije vestibularni aparat) i Вертигохель.

Video: beba swayed u automobilu, što učiniti

Naši

Marija, 25 godina:sviđa Mi se mnogi savjeti dječjeg liječnika Комаровского, uključujući i što znači dati djecu, ako su укачиваются. Imam dva sina u dobi od 5 godina i 3 godine. Prije skupo (ljeti idemo na vikend, gotovo sat i pol) ih pravilno hraniti – obilno i nemasne hrane. Sa sobom u auto se mints bomboni i čaj s đumbir korijen, i vožnja pod kontrolom!

Olga, 32 godine: — Meni je «sretan»: kretanje bolesti nisam prerastao, tako da ovaj problem mi je vrlo blizu. Ranije, kako bi se nositi s mučninom u putu, uzimala tablete Аэрона, a sada je preselio na flaster protiv kretanje bolesti Экстрапласт. Ga je jednostavno koristiti, djeci prije dalekih putovanja, previše наклеиваю ga za uši. Vrlo se sviđa, što ne treba uzeti tablete.

Aleksandar, 38 godina, Sin je imao 6 godina kada smo moja žena i ja odlučili da se cijela obitelj putovati u toplije klima na odmor. Potrebno je i na auto vozite, letjeti avionom, pa dali Денису полтаблетки lijeka Драмина za prevenciju. Mučnine kod male u putu nije bilo, ali se žalio da je glava vrlo se vrti. Dobro, da, sve je bilo u redu, nakon što je dan sin opet bio nemiran.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: