Smanjiti dužinu nosa s vježbi

Priroda vam daje nas razlikuju po nosu. To može biti i gomoljasti nos i уточкой, i rimski nos, kao i mali gumb. Većina ljudi ne zadovoljni oblik nosa. To je razlog zašto su razvijene posebne vježbe koje su u stanju mijenjati oblik nosa.

Psiholozi su odavno zainteresirani problem nezadovoljstva vlastitim nosom. Ovaj problem se odnosi na psihološke, pa ako ste nezadovoljni oblik nosa, onda biste trebali nositi sa svojim najbližima ljudima.

Često nezadovoljstvo nosom javlja u adolescenciji, u dvanaest do četrnaest godina, u vrijeme kada hrskavice i početi aktivno rastu. Tako u ovoj dobi nos može izgledati malo великоватой u usporedbi s drugim dijelovima tijela. Međutim, ova godina nije uzalud smatra se da je u dobi od гадкого patke. Dakle, da bi kasnije ovaj period sjećati s osmijehom, treba smisliti načine korekcije vašeg nosa.

Korekcije oblik nosa izložena, tako tvrde oni koji su činili posebne vježbe. Naravno, najviše iz temelja promijeniti oblik nosa i ranije je plastična operacija. Međutim, nije svaka žena odluči na to. Možda nekim obratite psihologu kako bi naučiti voljeti sebe onakvima kakvi stvorio nas je priroda. Možda ćete nakon toga shvatiti da nos – to je tvoj vrhunac, koja vam pruža originalnost i пикантности.

A ako još uvijek želite smanjiti svoj nos, trebali biste pokušati posebne vježbe.

To se događa tako da je u mladosti nos može biti, iako velika, ali izgleda ok, a s godinama hrskavica počinje da buja, pri čemu se vrh počinje утяжеляться i pasti.

No ne očajavajte, jer postoje jednostavne vježbe koje pomažu da se nosi sa ovim problemom.

Najjednostavnije od ovih vježbi ne možete učiniti čak i na radnom mjestu. Treba patiti nosnice na pet minuta prstima i disati pri tome čeljustima. To упполражнение treba učiniti tri puta na dan, a nakon nekoliko mjeseci primijetit ćete promjene oblika nosa.

Smanjiti dužinu nosa s vježbi

Uvjetima uspješno obavljanje ovih vježbi je čak i disanje i potpuni mir.

Uzmite dva u hladnjaku u hladnjaku vrećice varenje, priključiti ih na крыльям nosa, stisnuti, i u roku od nekoliko minuta držite nekoliko minuta. Nakon toga šečera opet ohladite i ponovno priključiti. Ova vježba tijekom dana treba ponavljati što češće.

Drugi učinkovite vježbe treba početi pranje hladnom vodom. Nakon toga slijedi udobno sjesti, tako da se laktovi su ležale na stolu. Prstima treba stisnuti vrh nosa i podići ga prema gore. Držite svoj nos u tom položaju, pokušajte doprijeti do brade gornjoj usni. Ovu vježbu treba ponoviti oko četrdeset puta, i da li je potrebno dva puta dnevno. Ova vježba može napraviti vrh vašeg nosa gladak i kraće, poboljšati u njemu cirkulaciju i spriječiti njegov pokop.

Ne uznemirujte se, ako je u prvim danima okupacije vaš nos će опухать, to je normalno. Ova oteklina vrlo brzo će proći.

Također imajte na umu da je debljanje je također može utjecati na ono što se oblik vašeg nosa će se promijeniti i on će postati više je masivan. A ako ste похудеете, oblik vašeg nosa postati duže i teške.

Ako će izaći s vježbi napraviti svoj nos ukratko, ne morate posegnuti za pomoć plastičnih kirurga, jer posljedice neke radnje mogu dovesti do toga da imate poremećen je nosna dah, a također se javljaju i druge neugodne probleme.

Smanjiti dužinu nosa s vježbi

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: