Psihološka priprema za porođaj

berSvaki čovjek uz pomoć svoje svijesti upravlja svojim akcijama. Također, uz pomoć svijesti mi воздействуем na sve fiziološke procese. Uključujući i na porod. Dakle, psihološka priprema za porođaj, to je možda glavni faktor spremnosti za buduće mame na proces rođenja djeteta. Vrlo je važno psihološki ispravno podešavanje za porođaj, da se ne našteti njihovi osjećaji i panike dijete. Uostalom, on je još u utrobi sve osjeća i čuje, ne panika svoje blago, pokušajte doživjeti radost i pozitivne emocije.

Evo nekoliko smjernica koje će vam pomoći da se psihički pripremiti za porođaj:

  1. Kako prevladati strah od buduće isporuke, što vam treba proći tečajeve. Pristup ovom odgovorno, pronađite pravi profesionalci u ovom poslu, koji uživaju u dobrom stanju.
  2. Obično, već рожавшие žene imaju o toj ideji, i znaju da je imati dijete. Družite se s takvim mame, od vas će biti korisno znati da se ništa strašno u porodu ne. Što je najvažnije, osjećaj sreće kada se na svjetlo vašeg mališana.
  3. Pokušajte ograničiti komunikaciju s neugodnim i negativnim ljudima. Inače, ovo će staviti pritisak na psihu, čime vožnje emocionalnu ravnotežu.
  4. Većina žena ne može doživjeti vezi sa svojim ребеночком. Oni misle o tome, da od njih će ispasti loša majka, što apsolutno ne nositi s материнскими dužnosti, zašto sve to, zašto i tako dalje, Prema mišljenju psihologa, to je sasvim normalno, jer psiha je vrlo teško перестраиваться. U tom slučaju, гоните od sebe te misli daleko, shvatite da je to prirodni psihološki proces, a uskoro to stanje će se održati.
  5. Ako ste se bojali teških porođaja, ili bilo kakve patologije, обзаведитесь na razdoblje вынашивания dijete, optimističan psiholog. Naravno, to se događa, kada se u memoriji će se pojaviti priče o teškim porodu ili bolesti. Vaš je zadatak, znati jasno da se to ne odnosi na vas. Željezničke se uvjeriti u to, onda se beba rodi zdrava.
  6. Zapamtite, trudnoća – to nije bolest, učinite to razdoblje najviše punopravni i pozitivno u vašem životu. Više ići u šetnju, slušajte dobru glazbu, crtajte, pjevajte i osmijeh.
  7. Stručnjak koji će vas gledati, mora biti ugodan vam unaprijed odaberite rodilištu i liječnika gdje ćete roditi. A prisutnost na porodu voljene osobe i rodnog čovjeka, ne će vam omogućiti da mentalno naprezanje. Pojava dijete, to je ogroman, nije usporediva ni s od sreće. Zamislite, kako ste прижимаете ga prema sebi, kako sretni vi i vaše dijete. Misli, kao što je poznato, материальны, pa sve tako i ide, kako ste sami вообразили.

Pogledajte i članak savjeti za trudnice, u kojoj je dao mnogo korisnih savjeta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: