Proizvodi za žensko zdravlje

Koje namirnice su dobri za zdravlje ženaPred ženama uvijek stoji pitanje koje namirnice najbolje je, da se osjećaju odlično. Za žene pravilna prehrana pruža ljepotu kože i kose. Stoga je važno znati proizvodi za zdravlje žena, koje su potrebne za održavanje ljepote, mladosti i zdravlja.

Borovnica je izvor antioksidansa, žile i obnavlja stanice kože, usporava starenje. Također, borovnice čisti jetru i crijeva te je nezamjenjiv vitaminom za pogled.

Listovi špinata – je izvor željeza i kalcija. Kao što je poznato, kalcij samo je potrebno za nokte, zube i kosu, a željezo je važan sastojak krvi.

Ananas – ima разжижающее akciju za krvi, koristan je za probavu. Ananas sadrži enzim бромелин (on potiče pomlađivanje organizma i smanjenje tjelesne težine). Ananas zadovoljava glad i uklanja tekućinu iz tijela. Ali to ne treba pretjerano puno konzumirati potrošnje, jer to može negativno utjecati na zdravlje. Sve je korisno, što se uzima u umjerenim količinama. Također treba uzeti u obzir ono što se kao korisna svojstva imaju samo svježi ananas.

Kivi sadrži tvari koje stimuliraju stanice aktivnije da proizvodi kolagen, koji čini da koža je više elastična i pomaže u borbi protiv bora.

Školjke — sadrže brzo probavljiv protein. Jača kosti, nokte i kosu. Također u kamenice sadrži kolagena, doprinosi подтяжке kože.

Čokolada – gorka crna čokolada pomaže u borbi sa stresom, regeneriše krv.

Žitarice (heljda, riža, манка, kukuruz, proso) – je izvor minerala i vlakana. Jedući kaša od tih žitarica ne выздоровеете. Koristiti u prehrani musli za mršavljenje.

Sir – izvor легкоусваемого kalcija. Razni sirevi čine različiti utjecaj.

Crno vino u malim količinama korisno. To je antioksidans.

To nije sve proizvode koji su korisni za zdravlje žena. Preporučujem Da pročitate članak u kojem je predstavljen popis proizvoda za mršavljenje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: