Od izbjeljivanje zubi kod kuće

Raznolikost suvremenih kozmetičkih i ljekovitih sredstava omogućava birati puno proizvoda za izbjeljivanje zubi. Međutim, nisu svi ti alati mogu pomoći vratiti zubima biserno-bijela sjaj. «Moderan» predstavlja pregled prirodnih i ljekarni proizvoda stvorena za izbjeljivanje zubi kod kuće.

Kućni prirodna sredstva za izbjeljivanje

Nisu svi znaju da su proizvodi koje koristimo gotovo svaki dan u kuhinji, može se koristiti kao sredstvo za izbjeljivanje zubi.

Sode bikarbone – najbolje sredstvo za izbjeljivanje zubi, što je vrlo povoljan i jeftin. Koristiti soda je potrebno ne manje od jednom dnevno, najbolje preko noći. Tada je veliki dio mrlje na zubima, od kave, čaja i drugih namirnica otići. Da operite zube sodom, treba istisnuti malo paste za zube u malu posudu i dodati prstohvat ovog čarobnog sredstva, sve promiješati i operite zube. Preporučuje se dobro пополоскать usta, tako da ne ostaje aftertaste bikarbone.

Još jedan kućni prirodni lijek za izbjeljivanje zuba je mješavina sode bikarbone, jabučnog octa i soli. Za pripremu ovog sredstva koriste jednake proporcije svaku od komponenti, a zatim lagano peru zube, ополаскивают usta i čiste opet pasta za zube. Posegnuti za ovaj način čišćenja košta ne više od jednom tjedno.

Sva sredstva i paste za izbjeljivanje zubi sadrže hidrogen peroksid. Tako da ga možete koristiti i kod kuće, uzimanje 1 tsp. soda i ½ tsp. peroksid (3%) i vode. Međutim, treba imati na umu da takva mješavina uvelike utječe na caklinu, pa pribjegavaju takvom načinu čišćenje košta ne više od jednom tjedno.

Poznato je, da se kiselina dobro utječe na emajl. Jedan od predstavnika kiseline u kući je jabučni ocat, od kojih možete napraviti odličan balzam za zube. Kako ga pravilno koristiti i ne činiti zlo, u 6 tbsp. l. vode uzgajaju 2 žlice. l octa. Takav dom za ispiranje možete nositi sa sobom u posudu i koristiti tijekom dana, na primjer, nakon obroka. Ako svakodnevno ополаскивать zubi na taj način efekt će biti vrlo primjetan.

Ljekarna sredstva za izbjeljivanje zubi

Svi moderni sredstva za izbjeljivanje zubi imaju u svom sastavu kao aktivne komponente vodikov peroksid ili urea peroksid, koji prodiru u unutrašnjost čvrstog tkiva zuba, odvajaju kisik, čime отбеливая obojene supstance na površini cakline. Pri tome izgled zuba, zajedno sa svojim struktura se mijenja, oni postaju življe i bijelim.

1. Jedan od dokazanih načina za izbjeljivanje zubi kod kuće su trakice za izbjeljivanje (na primjer, Crest 3D White Whitestrips) – prozirne tanke trake, koje se primjenjuje na 30 minuta na prednje gornje i donje zube. Kraći mogućnost koristiti ih nakon doručka, dok make-up i styling kose. Nakon prvog seta bendova, rezultat na lice i подержится do godinu dana.

2. Vidljive rezultate možete postići i nakon dva tjedna korištenja izbjeljivanje pastu za zube Rembrandt, koja je pogodna za osjetljive i tanke cakline zuba. To je alat za lako može postati omiljena za izbjeljivanje zubi kod kuće. Cijena paste u roku od 500-600 eura.

3. Za izbjeljivanje zuba koriste i tekućinu za duboko izbjeljivanje Rembrandt, osim glavne radnje – uklanjanje mrlje i plaka, ona jača caklinu. Alat je posebno korisno ako koristite različite proizvode sa abrazivnim česticama травмирующими caklinu.

4. Kada je osjetljivim zubima, savršen pastu za zube Sensodyne, koja je jača caklinu i omekšava temperaturnu osetljivost. Nakon nekoliko dana korištenja paste za zube, zubi će postati čvršći i bijelim, a promjene temperature će postati lakše.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: