Neobične vrste masaža

Mi smo danas s vama razgovarati o neobične vrste masaža, koje su sposobne da se vam vratiti mladost i ljepotu.

Masaža biljnim мешочками

Ova vrsta masaže se pojavio u Tajlandu i Indiji. Glavni alat ovdje djeluju подогретые torbe, koje su ispunjene s ljekovitim biljem kao što su đumbir, geranija i kadulje, koje su bogate eteričnim uljima i биоактивными sastojcima.

Ponekad se na njih dodaju sezam ili slika. Ove su torbe запариваются kipućom vodom ili vrućim uljem. Takav neobičan masaža pomoći će vam pojačati metabolizam, vraćanje mišićni sustav, a također normalizirati limfna i krvnih metabolizam. Osim toga, ona je puna vašu kožu korisnim materijama. Ona također ima značajan učinak liftinga.

Neobične vrste masaža

Anti-stone masaža

Za ovu masažu je uživala je još kraljica Kleopatra. Ova masaža joj učinili pomoću dragog kamenja. Masaža kamenjem je vrlo cijenjen u ayurvedi, jer on pomaže vratiti u ljudskom tijelu distribucija energije, postavljajući ga na pomlađivanje i pun самоизлечение. Fanovi ove masaže vjeruju da je njegov efekt je puno duži i jaki, nego od obične masaže, posebno ako je iskusan terapeut.

Neobične vrste masaža

Masaža školjkama

Ova vrsta masa porijeklom sa Polinezijski otoci, da ga s pravom može smatrati alternativa masaže kamenjem. Stručnjak za sesiju na tijelo klijenta utječe prazne školjke različitih oblika i promjera. Školjke master ima na različitim dijelovima tijela, поглаживает ih tijelo i klikne. Ovaj postupak može da se opustite i izliječiti, također smatraju da je odlična prevencija stresa, a kozmetički učinak ovakve masaže je jednostavno odličan.

Neobične vrste masaža

Vibracioni masaža

Ova masaža se zove палсингом. On je vrlo nježno djeluje na kožu. Ona se temelji na покачивающих pokretima, koji stvaraju vibracije, frekvencije kojima je jednaka frekvenciji ljudskog srca. Ljudsko tijelo u takvom djelovanju aktivira i počinje aktivno raditi. Takva masaža je korisna kada stres, oštećenje imuniteta i kod nesanice.

Ledena alpine masaža

S celulitom stručnjaci preporučuju da se bore upravo uz pomoć ovog masaže, koja se održava kockice leda. U vrijeme brzog izloženost hladnoći žile sužene, a zatim se širi, tako da je metabolizam pojačava, a protok krvi se povećava. Mast izgara i ide zastoj u tkivu. Žena uhvaćena u preljubu kockice leda ili криомассаж možete napraviti i kod kuće, zamrzavanje leda od povrća i ljekovita bilja. Vozite s po koži odozdo prema gore, vrludanja i u krug. Svaku zonu je potrebno masirati više od tri minute.

Neobične vrste masaža

Shiatsu masaža je s učinkom liftinga

Ova tehnika masaže je nastao u Japanu. Ona se temelji na djelovanju na točke koje su projekcijama pojedinih organa vašeg tijela. Takva masaža оздоровит vaše tijelo će i jak make-up učinak.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: