Neobične postupke za mladosti i ljepote

Ako vam trebaju svježe dojmove, možete sigurno ići u salon za uljepšavanje. Tamo smo pronašli za vas i neobične postupke koji će vam pomoći da se opustite i odmotati, a također će vam dati puno pozitivnih emocija.

Kisik terapija

Poznata pjevačica Madonna na turneji uvijek vodi sa sobom zajedno sa dvadeset pet koferima odjeće kozmetički aparat Intraceuticals, namijenjen za obavljanje terapiju kisikom. On pomaže Мадонне nakon koncerata vratiti svojoj koži svježinu.

Kisik terapija je u uvodu u dublje slojeve kože «koktel ljepote», koje se sastoje od низкомолекулярной hijaluronske kiseline, koja je povezanim našoj koži нанопродуктом. Međutim, ovaj koktel se uvodi pomoću igle, a pod pritiskom kisika. Nakon takve terapije značajno poboljšava boju lica, a bore i pore su manje vidljive.

Ambulanta za kosu

Ako je vaša kosa секутся, pucaju, izgubili sjaj i volumen, kao i ako su razmaženi svim vrstama sušilo za kosu, sunce, kemije ili pincetu, riješiti ovaj problem može samo šišanje ili ambulanta za kosu. Brand Kerastase je stvorio alat koji odmah može oživjeti kosu, s obzirom na njihove individualne karakteristike. Male boce Fusio Dose sadrže poseban sustav sastojke u visokoj koncentraciji. Proizvod sa žutim крышечкой je namijenjen za dubinski hrane, sa zelenom – za obnovu oštećene kose, kao i kose s секущимися vrhovima, s crvenom – za njihov sjaj, a ljubičasta – za njihove brtve. Stručnjaci se mogu kombinirati u slučaju da je potrebno nekoliko proizvoda zajedno. Rezultat rada ovih lijekova zadržavaju čak i nakon nekoliko tretmana pranje kose.

Флоатинг skladište

Флоатинг skladište pomoći svima onima koji se ne može opustiti i od koga loše raspoloženje. Ona je kapsula-bazen, u kojem je temperatura vode je isti kao i temperatura tijela, međutim, u potpunosti nedostaje svjetlo i zvuk. A koncentracija u takvoj vodi soleil je isti kao u Mrtvom moru. Uronjena u флоатинг kameru, vi kao da završite u svemiru.

Ovu kapsulu zatvaraju, a vi ostajete sami sa sobom u mrkli mrak. Potpuna restart mozga događa već nakon druge sesije. Ako ovaj postupak испробуете na sebi, može vam se činiti da ste na neko vrijeme ponovno se našao u utrobi majke. A nakon što izađete iz takve kamere, imat ćete osjećaj da ste ponovno rođeni, jer se mnoge stvari ćete početi gledati sasvim drugačije. Mnoge zvijezde već uspio zaljubiti u ovaj postupak.

Poznati holivudski glumac Nicholas Cage je, na primjer, pokušao je da se ovaj postupak u toku pripreme za snimanje filma pod nazivom «Tornjeve blizance». Rezultat toga mogao pogoditi i ga, i cijeli filmski set grupu ovog filma, jer glumac je uspio pobijediti klaustrofobično. Također флоатинг skladište pomogao Йоко Je nakon smrti Johna Lennona doći u sebe.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: