Načina za uklanjanje žuljeva

Načina za uklanjanje žuljeva

Žulj na ruci je lokalnim zadebljanjem kože, koje nastaje pod dejstvom dugo trenja ili pritiska na gornje slojeve kože. Po vanjskim značajkama žulj na ruci dijeli se na suhu i vodene. Oboje prilično imaju sasvim neprivlačan izgled, tako da je pred mnoštvom ljudi odmah s njihovim dolaskom postavlja se pitanje — na koji način mogu dobiti osloboditi od njih?

Odgovor je vrlo jednostavan — trebate posjetiti педикюрный kabinet. Međutim, ako postoji želja, ukloniti kurje oči mogu i kod kuće. A za to će trebati — gledamo dalje. Da biste dobili osloboditi od suhog kukuruza, potrebno je pripremiti тепленькую kade za stop nogu, dodajući tamo malo malo amonijaka alkohola i soda.

Spustite noge u otopinu, i držite ih u njoj oko 15-20 minuta. To će vam pomoći распарить suhu žulj na ruci, da zatim, bez ikakve teškoće ukloniti pomoću pumice. Također suha žulj na ruci dobro omekša pod utjecajem sok od limuna, komadići koje je potrebno vezati na распаренную područje затвердевшей kože. Uklanjanje vodene žuljeva i nije jako teško, ali pri tome potrebno je pridržavati se određenih mjera koje su usmjerene na isključenje ulazak infekcije na nezaštićene kože mjesto.

Žulj na ruci morate nositi alkohol, zatim pierce vodeni balon na jednom mjestu, pre продезинфицировав iglu. Zatim, s мозоля dostupan tekućina. Rez, koji je prethodno postanu balon, uzmite nije moguće, treba ju ostaviti na svom mjestu. Na vrhu «bivšoj» kurje oči treba staviti poseban flaster, koji ga štiti od prodora infekcije.

Evo nam i uspio razumjeti, što učiniti ako imate pojavio žulj na ruci. Ali ostao je još jedan problem — što učiniti s застарелыми мозолями? Ali ovdje, kao što vam se to svidjelo, ipak morati obratiti u kozmetički salon, u kućnim uvjetima teško ćete biti u mogućnosti da biste dobili osloboditi od njega. Ovdje je potrebno više učinkovite metode, kao što su krioterapija, pedikura oprema, laserski tretman. Oni su vrlo dostupni i apsolutno безбоязненны.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: