Zašto mjesečne idu u trudnoći. Nego je to opasno?

foto tjedne u trudnoćiTrudnoća i jakov-koncept različitih između sebe. Uostalom, nedostatak kritične dana, je glavni signal započeo zanimljivom položaju. Od poznanika i prijatelja se mogu čuti priče kako je kod njih dolazili su tjedne u prvom mjesecu trudnoće, ili nekoliko uzastopnih mjeseci, kao što je postavljeno u pojam, i sve je bilo normalno. Ali to nipošto bolan proces. Fiziologije žene predviđeno da je menstruacija počinje u tom slučaju, ako je posljednji ciklus jajašce nije bila oplođena, i takva jajašce izlazi u obliku кровянистых sekreta zajedno s čestice endometrija, mjereno sloja maternice.

Ako je žena uskoro će postati mama, gotovo sve procese u svom tijelu mijenjaju. U velikim količinama luči progesteron, što pridonosi povećanju i разрыхлению endometrija, da embrij uspio bolje uporište. Porast hormona ne daje maternici pada, da ne odbaciti ga.

Iz ove kratke priče je jasno da je trudnoća i tjedne istodobno ne mogu postojati u prirodi. Ali postoje okolnosti kada trudnice moraju se suočiti s prekidima krvarenja. Koje su tjedne u trudnoći, koji su razlozi ovog fenomena?

Razlozi zašto mogu ići mjesečne tijekom trudnoće

Liječnici postoji jedinstveno mišljenje, što je posebno opasno mjesečne tijekom trudnoće u ranim rokovima, jer to može biti znak o отслойке ili odbacivanje tijekom trudnoće sac jaja, a time i rizik od pobačaja je vrlo velika. Ali to nije jedini razlog početka krvarenja, i zanemari ta činjenica ni u kojem slučaju ne može. U kojim slučajevima idu tjedne u trudnoći, bliži pogled.

  1. Ako u tijelu budućeg majka nije u odgovarajućoj mjeri proizvodi progesteron, može doći do isticanja krvi, s elementima endometrija. To znači da se maternica počinje proces pomirenja, i time može отторгнуть smješten u plodne jajca embrij. Tu situaciju svakako treba spriječiti, a onda se okrenu гинекологу. Problem se rješava prilično jednostavno, liječnik пропишет alata, komplementarne mama nedostatka hormona, što je najvažnije na vrijeme potražiti pomoć.
  2. Гиперандронегения. To je još jedno kršenje hormonske komponente. Drugim riječima, zastupljenost muških hormona. Takva situacija, ako se ne liječi, dovodi do выкидышу, ali sigurno je riješen pri uporabi nekih hormonalnih pripravaka.
  3. Ektopične trudnoće. Test pokazuje 2 trake, a mjesečne idu u prethodnom režimu, pri čemu oni mogu biti bolniji, nego što je uobičajeno. Nažalost, postoje slučajevi kada se oplođeno jajašce nađe u maternici, a u masterbatch (фаллопиевой) cijevi. Takva trudnoća spasiti ne može, jer fetus ne može u potpunosti razviti. Štoviše, takva situacija može biti opasno za žene, jer povećava u veličini embrij se može razbiti cijev, koju je nemoguće popraviti, a otvorilo unutarnje krvarenje opasno po život žene. Najmanji sumnja, treba odmah napraviti i ULTRAZVUK.
  4. Patologija fetusa. Pojave zaraznih, upalne i druge patološke procese u svojoj utrobi, majka, može biti razlog odbijanja, pobačaja.
  5. Многоплодная trudnoća. Ako je u maternici su nastali od 2 i više embrija, od kojih je jedan iz bilo kojeg razloga отторгается, može da nastupi menstruacija u trudnoći, pa ili nalik na nju krvarenje. Vaš zadatak je da poduzme sve mjere, kako bi se održati još jedan embrij, razvoj kojega je u redu.
  6. Предлежание posteljice. Ovo je razlog zašto idu mjesečne tijekom trudnoće, u trudnoći. To je situacija kada se posteljica nalazi se previše niska, mogu se pojaviti na 16-32 tjedan вынашивания.

Srećom, nije uvijek krvarenja, prijeti выкидышем ili drugim neugodnim posljedicama. Ako je jednom uhvaćen tjedne u prvom mjesecu trudnoće, možda je to povezano s имплантацией tijekom trudnoće sac jaja u šupljinu maternice ili zakasnio joj je kretanje, kada menstruacija već nastupila. U tom slučaju, kašnjenje će se znati od sljedećeg mjeseca.

Nego opasno menstruacija u trudnoći

Tijekom вынашивания vaše nerođeno dijete, ne isplati slušati mišljenja рожавших prijateljice o menstruacije u trudnoći. Kao što se vidi iz gore navedenog, uzroci i posljedice ovog fenomena vrlo nepovoljan i za fetus i za žene, osim u nekim situacijama. Prva opasnost — to je prekid trudnoće. Druga кровопотеря, ako je krvarenje je previše bogat. Ako na dnu trbuha i donjeg dijela leđa su prisutni bolne osjećaje, i osjeća маточные smanjenje, ne čekajte dok bol neka slobodno nazovite hitnu pomoć.

Imaš odgovor na uzbudljivu mnoge buduće mame pitanje idu li tjedne tijekom trudnoće. O događaju krvarenja, potrebno je u hitnoj osnovi obavijestite svog liječnika kako biste na vrijeme postaviti dijagnozu i ako je potrebno poduzeti mjere. Slušajte svoje tijelo, vodite brigu o sebi!

Preporučena literatura: «Kakav iscjedak u trudnoći ne svjedoče o bolesti».

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: