Liječenje dragim kamenjem

Srebro, zlato i dragulji – to nije samo ukras. Ovi modni pribor nadopuniti svoj način, kao i смягчат svoju bol, успокоят ili взбодрят i ukloniti simptome neke bolesti. I tu za dobivanje potrebnih učinak nisu potrebne bilo kakve sofisticirane manipulacije sa svojim nakitom. Trebate samo staviti prsten, naušnice, lanac ili čak i samo pogled na njih.

Zlato

Kao terapeutsko sredstvo zlato koristi se od davnina. O njegovom lekovitom snazi pisali su kineski, indijski i egipatski mudraci. Drevni liječnici su vjerovali da zlato može produljiti život i poboljšati zdravlje ljudi starije dobi, a također donijeti sreću. Možemo se naći u rasprave ayurveda informacije o tome da su žene koje nose zlato, lako mogu predati dijete. To ne uzimaju se tvrditi moderni liječnici, međutim, i oni savjetuju nositi zlato za kožne bolesti. Također preporučuju da nose zlatan nakit kada эпидемиях gripe, jer je taj plemeniti metal ima sposobnost da ubijaju mikroorganizme. Ako trebate govoriti pred velikom publikom ili će se razgovor sa šefom, nosite zlatni lanac s privjeskom. Oni će vam pomoći da prevladaju uzbuđenja i oslobodite se stresa. Zlatne naušnice su u mogućnosti poboljšati vid, a prsten može biti maskota, приносящим sreću, posebno u poslu. Ako osjećate umor, depresije ili apatije, uzmite u ruku bilo koji komad nakita od metala i malo pritisnite.

Safir

Dragulji imaju još veću snagu. Ako nemate vrlo glatku kožu ili probleme sa kičmom, kao i problema sa zglobovima ili nesanica, te bi trebao kupiti sebi ukras сапфиром. Ovaj kamen može biti žuto, plavo ili ljubičasto-zelena. Kupujte to je onaj kamen koji vam se najviše sviđa. Boja na ljekovita svojstva dragog kamenja ne utječe. Međutim, pogled ukras je vrlo važno. Stručnjaci литотерапии ili liječenje kamenjem posebnu pozornost savjetuju posvetiti сапфиров na vješalice. Oni tvrde da je taj kamen radi najbolje na vratu. Ako vam se sviđa narukvica ili prsten s tim kamenjem, ih nositi na lijevoj ruci. U tom slučaju će vam se ne boji bolesti srca ili astme.

Dijamanti

Iako dijamanti i dragulji, ne treba na njih da se štedi. Uvijek mora biti barem jedan ukras s tim kamenom. O tome nikada nećete požaliti. Uostalom, to kamenje najboljim prijateljima djevojaka naziva nije uzalud. Oni jamče vam dobro raspoloženje, pomaže kod glavobolje, poboljšava memoriju i oni će vam pomoći u čišćenju organizma od toksina. Osim toga, dijamanti će vas zaštititi od tamne mrlje.

Smaragd

Smaragd se smatra kamenom žena i djece. Od davnina ovaj kamen pokušali nositi buduće majke tijekom svih devet mjeseci svojoj trudnoći. Nakon rođenja djeteta, smaragd staru preko njegova kolijevka. Nakit s smaragdu pomoći da biste dobili osloboditi od bolesti želuca, jetre, ali i oni su u stanju normalizirati krvni tlak. Oni također mogu biti učinkovite za bol u zglobovima i stomatoloških problema. Za ljekovita svojstva ovog kamena jače očituje, oni moraju biti u prstenje, najbolje od svega, na мизинце.

Liječenje dragim kamenjem

Topaz

Po mišljenju drevnih mudraca topaz daje ljepotu žene, a muškarcima je mudrost. Ovaj kamen može biti ružičast, лиловым plavom ili bezbojan i ne utječe na mentalne sposobnosti. Topaz također može smanjiti stres, ojačati rad tiroidne žljezde i izoštrava osjet. Kako bi ovaj kamen je donio korist, da ga treba nositi u zlato na указательном prst desne ruke, kao i u obliku narukvice ili кулонов na zlatnom lancu.

Liječenje dragim kamenjem

Nar

Nar ima pozitivne učinke na imunološki sustav i poboljšava cirkulaciju.

Liječenje dragim kamenjem

Biseri

Ovaj mineral se dodaju u sastav lijekova od karijesa, osteoporoze i пародонтоза. Bisera ima tonizirajuće na миокард, povećava zgrušavanje krvi, regulira tonus krvnih žila.

Rubin

Ovaj kamen štiti od infekcija, i, zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima, popravlja memorija i snage.

Liječenje dragim kamenjem

Jantar

Od njega se proizvode succinic acid, koja je vitamin D3. To je anti-upalni i anti-stres sredstva, a njegov se primjenjuje kod srčanih i krvožilnih bolesti, anemije. Osim toga, u jantaru sadrži jod, koji koristan je kod bolesti štitnjače.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: