Лечимся neobično!

Psorijaza se boji ribe

Лечимся neobično!

Turski liječnici već dugo prakticiraju liječenje bolesti kože uz pomoć živih riba. Za to je potrebno potopiti zahvaćena dio tijela u vodu s ribom, a oni, pak, sa zadovoljstvom полакомитесь mrtve stanice. Najpoznatiji «liječnik» u ovom poslu — mala ribica garra rufa. U Turskoj ih se ne može izvaditi. To i ne čudi, jer prolazi jedan takav tečaj terapije, pacijenti se osjećaju poboljšanje u pola godine, a onda i više.

Pčele su protiv artritisa

Unatoč činjenici da je pčelinje ubode — nije baš lijep postupak, oni mogu pucati upala zglobova pri ревматическом artritisa. U medicini raznih naroda, posebno u kineskoj medicini, na taj način liječe ne samo artritis, ali i crvenilo i ekcemi.

U 2010 godine, stručnjaci brazilski university proveli studiju i otkrili da je pčelinji otrov sadrži veliku količinu tvari koje противодействуют upale. Ali na taj način znanstvenici su samo potvrdili ono što znaju i u čemu uživaju prakse tijekom mnogih stoljeća. Još jedno otkriće: ubod može ne samo ublažiti simptome bolesti, ali i spriječiti njihov nastanak.

Zmija-masera

Лечимся neobično!

Ovaj neobičan oblik masaže koriste u Izraelu. Ide to tako: na leđa kupca post šest različitih vrsta zmija (kalifornijska kraljevska, uočena полоз, poprečno-prugasta kraljevska zmija i mnogi drugi). Velike «liječnici» pomoći da biste dobili osloboditi od mišićnih grčeva i bolova, a nešto manje, stvaraju ugodan efekt blage vibracije. Takvo zadovoljstvo košta sedamdeset dolara, ali to uopće ne utječe na njegovu popularnost.

Larve u kirurgiji

Лечимся neobično!

Gladan larve insekata se stavlja direktno na otvorenu ranu i oni počinju jesti trulo kožu, čisti zdrav i ostavljajući netaknute. U tome su čak i iskusnog kirurga koji su se zajedno s загнили kože ukloniti i dio zdrave. Kao rezultat toga rana se povećava, krvarenje i bol se pojačava.

Francuski znanstvenici su dokazali da takva terapija pomaže čak i smanjiti tijekom liječenja i smanjenje troškova.

Dupini se bore s depresijom i autizmom

Лечимся neobično!

Mnogi narodi povezuju dupina sa svijetom i безмятежностью. Ali još uvijek ostaje tajna, nego samo nalaz pored njih pomaže ublažiti neke bolesti. U 2005 godini u engleskom sveučilištu Leicester provedena studija koja je pokazala da kratke sesije komunikacije s dupinima poboljšava stanje bolesnika već nakon dva tjedna. Ova metoda blagotvorno utječe i na djecu s autizmom, koji imaju problema s verbalne komunikacije.

Žive ribe liječe astmu

Лечимся neobično!

Na taj način liječe uzeti Батхин Гоуд iz Indije. Svake godine oni uzimaju tisuće pacijenata s astmom, kojima daju progutati BEZ tableta, a živu ribu pod nazivom «azijski змееголов». Ova ribica nije jednostavan, a hranio posebne tajne biljnih mješavina. Prema obiteljskoj legendi, ovaj recept je otvorio ih предку jedan sveti 160 godina, ističući pri tom da je lijek će izgubiti snagu, ako postanu sredstvo zarade. Dakle, liječenje se provodi besplatno, a recept biljne mješavine čuvana tajna.

Psi liječe dijabetes i epilepsije

Mnogima je poznato da neke osjetila kod pasa razvijena je puno bolje nego kod nas. Neke od četveronožnih prijatelja može osjećati nagle promjene razine šećera u krvi. Moguće ih je naučiti prepoznati prve simptome epilepsije, upozori svoje domaćine i donijeti im tablete. Posebno pravo je takva pomoć je, kada obolijevaju mala djeca, koje mogu noću da se ne probudite od udara hiperglikemije ili hipoglikemije. Stoga, u slučaju potrebe, isplati imati u kući kao pas, onda roditelji ne moraju će svake noći da se alarm oglašava, provjeriti stanje svog djeteta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: