Криомассаж lica

Naravno, svaka žena želi ostati lijepa i mlada što je moguće duže. Tako što je stariji postaje žena, više pažnje, on počinje da se posveti svojoj koži.

Jedan od najefikasnijih i najpopularnijih postupaka je u današnje vrijeme masaža lica.

Криомассаж lica, koji obavlja se tekućim dušikom, će gotovo instant anti-age učinak, a također donosi neprocjenjivu korist.

U prijevodu s grčkog криомассаж znači «stroking odmarati», iako suvremenoj kozmetologiji se koristi ne snijeg ili led, naime, tekući dušik.

Prije nekoliko godina znanstvenici su uspjeli ukrotiti hladno i čak stvoriti cijelu znanost – криотерапию, tako da sada svaka žena može na sebi osjetiti utjecaj hladnoće na svoju kožu.

Криомассаж lica

Tako što je taj postupak?

Svatko zna koliko su korisni za krvotok promjene temperature, to se posebno odnosi na lica, jer je to puno jače izložena negativnim uticajima, od ostalih dijelova tijela. Već čak i naše bake znale, što je korisno za pranje kockice leda s ciljem suziti krvne žile, ali i obogatiti stanice kože kisikom.

Isti učinak imaju na osnovu криомассажа pomoću tekućeg dušika. Tako da sve metaboličke procese u koži kao rezultat ovog postupka se ubrzava, povećava tonus, a koža izgleda dobro posjećena, lijepa i zdrava.

Rezultat ovog postupka se događa zarastanje manjih rana i akni, nestanak upalnih procesa, kao i osipa. Također криомассаж se bori s takvim nedostacima, kao što su povećane suhoće ili masti, kao i nezdrava boja lica.

Za samo nekoliko sesija криомассажа vaša koža može pobjeći od svih problema. Učinak se postiže, zbog toga što nakon svake sesije, pore su sužene, a lučenje žlijezda lojnica brzo oporavlja.

Nakon masaže prehlade nestaje niz bolesti, kao i nestaje bol. Međutim, tekući dušik isključivo se primjenjuje u kozmetičke svrhe.

Ovaj postupak je jednostavan. Prvo hermetički zatvorena азотохранилище otvara, a sam dušik je sadržana u криопакет, koji ima oblik ватного aplikator i kojima laganim pokretima po masažnim linijama masira koža lica. Nema mehaničkog djelovanja pri tom ne događa, tako da taj postupak je potpuno siguran.

U to vrijeme klijent osjeća samo odmarati, koji se izmjenjuje s покалыванием od protoka krvi. Će se osjećaj da ste upravo došli od mraza, a vaša koža postaje ružičasta. Nakon zahvata treba čak petnaest-dvadeset minuta pričekati i tek onda se može ići van.

Криомассаж lica

U zadnje vrijeme ovaj postupak je vrlo popularan, jer blagotvorno djeluje криомассажа na kožu lica je teško, čak i opisati. Ovaj postupak je pogodan koži bilo koje vrste, čak i vrlo osjetljivu.

Od vas će biti potrebno samo malo vremena da ispravi probleme vaše kože. Osam-deset postupaka ćete smanjiti svoje bore, подтянете kontura lica, a vaša koža će postati sjajna, glatka i elastična.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: