Korisne nedostatke izgledu

Ako vas pogledajte se u ogledalo i vidjeti mane svom izgledu, da se ne uzrujava. Uostalom, ljepota je pojam vrlo relativna, da i ona mijenja vrlo brzo, u zavisnosti od modnih trendova i raspoloženja ljudi. Vrijedi samo usporediti poznatih рубенсовских žene i legendarni model Twiggy. Razlika je značajna. I ako već desetljećima standardi drastično mijenja, onda je teško reći što nas čeka ispred.

Da, i evolucija je potpuno sposoban za sve postaviti na svoje mjesto. Čovjek je tako uređen, da instinktivno bira sebi u par toga, tko je jači, zdraviji i koji je u stanju proizvesti zdravo potomstvo, a ne onoga tko je više moderan haljine.

Uostalom, stvar je u bilo koje vrijeme – to je zdravlje, a atraktivan izgled nije uvijek s njim povezana. Češće se događa upravo suprotno, jer najčešće je upravo ono na što smo navikli smatrati nedostatak, svjedoči o zaštiti od bolesti i plodnost. Danas ćemo opisati neke od tih prihvaćaju, koji su sastavljeni na temelju znanstvenih otkrića.

Veliki plijen

Istraživači s Oxforda tvrde da je izvanredan stražnjice govore o невысоком razini kolesterola, a i smanjuje rizik od dijabetesa. Neki kažu da je lik kruškoliki ukazuje na višak proizvoda reguliraju tjelesnu masu i apetit hormona.

Bujna bedra privući mušku pažnju, jer su na podsvjesnoj razini povezani sa jakim žensko zdravlje i плодовитостью. Međutim, sve se to ne odnosi na one žene koje imaju prekomjernu tjelesnu težinu. Veliki plijen bi trebao biti veliki u odnosu na druge dijelove tijela, a posebno sa strukom.

Korisne nedostatke izgledu

Uske kukove

Prema istraživanjima Sveučilišta Саутхэмптона, žene sa širokim bokovima imaju više bolnih djecu. Posebno njihove kćeri mogu imati rizik od raka dojke tri puta iznad prosjeka, i u tome je kriv estrogen. Uostalom, ti hormoni daju slici ženstven oblik, ali i povećati rizik od raka dojke. Pri tome estrogen utječe na dijete još u periodu trudnoće, rukovodeći se još uvijek formira na tkivo dojke.

Veliki madež

Ako se na vašem licu i tijelu puno madeža, to govori o tome da na staničnoj razini, vaš organizam je mlad. Genetičari iz Kraljevskom koledžu u Londonu tvrde da je više na tijelu čovjeka madeža, kako telomera ga duže.

Nazivaju Теломерами posebne dijelove DNK, укорачивающиеся s godinama. Tako vlasnici velikog broja molova imaju sve šanse da duže žive.

No postoji i druga strana. Veliki broj madeža velike veličine govori o povećan rizik da dobijete rak kože.

Male grudi

Velike grudi mogu okrenuti sadašnjosti i boli za svojim vlasnikom. Turski liječnici tvrde da je bujne grudi je veliki teret za kralježnicu. A to može dovesti do kroničnih bolesti, компрессионным lomova, kile i sl. pravilno odabrana grudnjak može pogoršati situaciju, a još više нагрузить leđa.

Znanstvenici iz Bečkog sveučilišta, pak, otkrili da male grudi velike osjetljivosti. Možda, velike grudi su previše натягивает živčane završetke, koje se nalaze ispod kože grudi. I iz tog razloga taktilni osjećaj takva sise dobiva na 24% slabiji.

Impresivan nos

Veliki nos govori o jakim zaštiti svoj organizam od mogućih alergena i bakterija. Tako kažu liječnici iz Amerike. To su oni objašnjavaju činjenicom da je pelud i bakterije spadaju nam uglavnom kroz носоглотку, a više će se na ovaj način, manja je šanse doći do odredišta. Osim toga, unutar našeg nosa nalaze se stanice, produkcijskim sluz, koji rade zajedno sa dlačicama kao barijera za mikroorganizme.

Dovoljno gležanj

Prema izjavi profesora колорадского sveučilišta Wendy Teren, koji se nalaze u donjem dijelu torza žene višak kilograma sprečavaju njihovo pojavljivanje na vrhu. U isto vrijeme višak masti u lumbalnom dijelu je faktor rizika za nastanak srčanih i krvožilnih bolesti, dijabetesa i srčanog udara.

A po odobrenju engleskih znanstvenika masti, скапливающийся oko gležnjeva, govori o tome da ih обладательницы jake zglobove i on neće imati dobnih problema sa стопой.

Debele prste

Ako imate na nogama ne i graciozan prste, što je, prema mišljenju znanstvenika, university of wales, jedan je od vrhunskog dostignuća evolucije. Uostalom, kratke prste su stvorene za trčanje brzo i postati idealan lovac. Dok je duge prste su relikt prošlosti.

Velike uši

Velike uho sudopera nije tako dobro provode zvuk, u vezi s kojima se sluh nije tako brzo istrošiti. Od nositelja velike uši ima sve šanse da ne izgube sluh sa godinama.

Kratke noge

Nije jako duge noge gotovo uvijek imaju ljudi s čvrstim костяком. A to znači da i lomova oni su podložni manje. U njima je također manji rizik od pojave osteoporoze.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: