Kašnjenje menstruacije na mjesec

mesyachnyi-tsiklŽenska menstruacija uvijek je prebivalište zagonetke i ludilo. Jedan od glavnih problema. Koji muči žene – to je kašnjenje menstruacije. Kašnjenja su različite (kratko (1-2 dana) i duge).

Kašnjenje menstruacije pojavljuje u bilo kojoj dobi – kod djevojčica u pubertetu, kod žena tijekom trudnoće i dojenja, kod žena starije dobi pri promjeni svoje ciklusa. Kašnjenje menstruacije do 5 dana – to je u redu, ali se događa, da je jakov, a ne pojavljuju se kod žena vrlo dugo (ponekad i do nekoliko mjeseci) – to je već patologija. Obično menstrualni ciklus 20-30 dana, i prolazi direktno menstruacije od 3 do 7 dana.

Postoji mnogo razloga kašnjenja menstruacije. A što je uzrokovano kašnjenje mjesec na mjesec?

  1. Prvi razlog zbog kojeg može doći do odgode mjesec za mjesec dana treba uzeti u obzir trudnoća. Tijekom trudnoće proces odbacivanja endometrija u tijelu se ulijeva u tromost, što zauzvrat ne daje početi menstruacija.
  2. Različite hormonalne smetnje mogu biti posljedica ginekološke bolesti, a uzrok kašnjenja menstruacije. Kašnjenje menstruacije na mjesec može biti uzrokovana upalom privjesaka ili jajnika.
  3. Kašnjenje menstruacije na mjesec može biti uzrokovana upalnim procesima u unutarnje organe.
  4. Ženske dijeta može dovesti do kašnjenja menstruacije. Za vrijeme dijeta tijelo dobiva manji broj korisnih, hranjivih tvari, to uvodi ženu u stanje stresa, također ide jaki mršavljenje, i da se tijelo bori sama sa sobom, da bi se za нехватающих elemenata. Sve to utječe na endokrini sustav, a njeno zdravlje kao što je poznato, je pokazatelj zdravlja cijelog organizma. Osim dijeta uspjeti menstrualnog ciklusa može dovesti i prejedanje.
  5. Контрацептивные lijekovi također mogu pomoći odgoditi za mjesec na mjesec. Nakon uzimanja tih sredstava testisa žene «zamrznuti», a za njihov oporavak je potrebno određeno vrijeme. Više informacija o primjeni kontraceptiva možete naći ovdje.
  6. Umjetni prekid trudnoće (pobačaj) može biti uzrok kašnjenja menstruacije. Prilikom čišćenja vrata maternice вычищается onaj dio koji se obično izlazi u vrijeme menstruacije i, s tim u vezi nakon prekida trudnoće mjesečne mogu ostati duže na 30 i više dana.
  7. Nakon poroda jakov je odmah ne počinju. U roku od nekoliko mjeseci tijelo žene je obnovljena i vraćena.
  8. Najmanje problema uzrok kašnjenja menstruacije na mjesec može postati klimatske promjene. Češće se to događa prilikom leta na daljinu. Na primjer, putovanje u inozemstvo, ili u drugi dio svoje zemlje. Tijekom tih putovanja, žena doživljava stres, a stres utječe na menstrualni ciklus.

Obratite pozornost na svoje tijelo. Ako imate nekih kašnjenje mjesec na mjesec i više – ne odgode rješenje ovog pitanja. Potrebno je hitno se obratiti liječniku, koji će vam propisati sveobuhvatna istraživanja, выявит razlozi kašnjenja te će nastaviti na vaše liječenje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: