Prvi simptomi trudnoće

42629Za mnoge žene trudnoća je najveći san i radostan događaj u životu. Tako je uoči značajnog događaja, žena želi što prije naučiti, uistinu uokvirila svoj san u životu. Naravno, najviše je siguran način da saznate dogodilo oplodnje, to je posjetiti liječnika, ali ponekad je tako томно, i žena počne pažljivije slušati svoje tijelo, da se otkrivaju bilo kakve promjene. I vrijeme, simptomi trudnoće u prvih nekoliko dana mogu reći majci da u njoj već se pojavio novi život.

To je tema vrlo трепетная za svaku ženu, tako da objasni u detalje kako se manifestiraju simptomi trudnoće, što su simptomi trudnoće u prvih tjedan dana prije otkrivanja dvije trake na testu.

Nakon koliko dana se pojavljuju prvi simptomi trudnoće

Svaka žena je opet posebna na svoj način, sa svojim osobinama i tipičnim. Čak ni u jednom trenutku ne рожавшая žena može intuitivno osjećaju trudnoću još prije odlaganja. Drugi, naprotiv, ništa ne sumnjaju i ne osjećaju sve do prvih tonova malo blago unutar trbuh. U svakom slučaju, da biste razumjeli, kada se pojavljuju prvi simptomi trudnoće nakon začeća, potrebno je malo umočiti u anatomiju ženskog tijela.

U redu, otprilike u sredini menstrualnog ciklusa, kod žena dolazi do ovulacije, tj. созревшая jajašce izlazi iz šupljine jajnika. Živi ova reproduktivna stanica ne više od 24 sata, obično nakon sastanka s оплодотворяется сперматозоидом u roku od 12 sati. Zatim u roku od tjedan dana događa implantacija oplođenog jajašca u šupljinu maternice. Ova faza je u završnu kod trudnoće. I tek nakon tih metamorfozu, može otkriti rane znakove trudnoće u prvom tjednu, jer od tog trenutka počinju hormonalne promjene kod buduće mame.

Prvi simptomi trudnoće

Promjene u hormonalnim od prvog dana nakon trudnoće može biti vidljiv ne samo za same žene, ali i njegove neposredne okoline. Sve počinje s плаксивости, razdražljivosti, tjeskobe, sentimentalnu prirodu može pratiti buduću majku tijekom trajanja вынашивания. Ali, to uopće ne objektivne znakove trudnoće na 1 mjesec, i često žene, koji se pripremaju da postanu majke, надумывают sebi slične simptome. Više uvjerljivi znakovi obično leže unutar samog organizma.

 • Ako ste pažljivo prilazi na proces začeća djeteta, onda možda biste kontrolirali svoj ciklus, lovili ovulaciju putem bazalna temperatura. Ako nakon ovulacije, t će ostati uvijek visoka tijekom sljedećih dana, onda se može protumačiti to što je prvi znak trudnoće u prvih nekoliko dana. Upravo takav način koristili naši preci, kada nije bilo testova i visoke tehnologije.
 • Bolan, povlačenje od boli u dnu trbuha, mogu upozoriti ženu o dolazećem trudnoće još davno prije odlaganja. Takvi osjećaji povezani s promjenama u maternici, a to joj je тонусом. Uostalom, u narednih 9 mjeseci, ona će morati da se prilagodi novom gostu.
 • Promjena dojke i mliječnih žlijezda. Mnogim ženama je uočeno da pogađate o svom zanimljivom položaju zato je prvi znak trudnoće u prvih tjedan dana. Svoj omiljeni grudnjak postaje suradnje, grudi jako nabubri, postaje osetljivije, teške i čak bolan. Osim toga, mijenjaju veličinu i boju areole (околососковые krugovi), obično oni potamniti i na njima se formiraju male bijele mrlje. Ponekad se može kontrolirati situaciju, kada je iz bradavice ističe male kapljice bjelkaste, мутноватой tekućine.
 • Prvi znakovi trudnoće do kašnjenja menstruacije mogu biti određena pojedinačnim značajkama. Tako, neke žene postanu osjetljivije na mirise, pojavljuju neobične ovisnosti o hrani. I čak omiljeno prethodno jelo ili parfema mogu izazvati gađenje. Promjena ukusa proizvoda, na primjer, pojava metalne aftertaste, također nije neuobičajeno u trudnica, jer je rast hormona u određenoj mjeri odrazilo i na slini.
 • Povećanje prirodne selekcije se odnosi na rast progesterona. Za neke je to prvi znak trudnoće na 1-2 tjedna jedva primjetna, za druge je cijeli problem, i u toku dana potrebno je s redovitim ustrajnošću promijeniti dnevne polaganje.
 • Jutarnja mučnina i povraćanje su zadovoljni najčešći prigovor na početku trudnoće, ali obično je osobito vidljivo to je za 5-6 tjedana, obično ebony već znaju o svom položaju. Pa takav lik može pripisati prvi istaknuta trudnoće nakon odgode.
 • Ponekad žene mogu primijetiti uočavanje, slično kao i na tjedne. Međutim, oni su mnogo lakši, i vrlo kratkotrajna. Takva pojava može se dogoditi u razdoblju provedbe jajašca u zid materice i zove имплантационным krvarenja.
 • Kada se pojavljuju prvi simptomi trudnoće do kašnjenja, vaše nagađanje može biti potvrđena, ako između ostalog promatraju učestalo u wc, naročito noću. Stvar je u tome da je embrij već tjedan dana nakon začeća počinje proizvoditi poseban hormon HCG, koji je na određeni način utječe na cirkulaciju krvi u zdjelici. Mjehur može se činiti da se napuni, čak i kad se nakupila se mala količina tekućine.

Ako govorimo o specifične i neobične znakove trudnoće nakon menstruacije, onda ostajanjem se može pripisati:

 • nosna kongestija;
 • zatvor, gasovi;
 • pojačana pigmentacija, pojava akni;
 • prekomjerna salivacija i znojenje;
 • pojava vena na prsima i nogama;
 • obrazovanje tamne pruge od pupka;
 • česti grčevi u listovima;
 • morske radosti i tuge;
 • brzi umor, pospanost.

Gore navedene znakove u ranim danima trudnoće smatra mogućim ili vjerojatnim. Na glavni autentičnih autentičnih istaknuta uključuju:

 • Nedostatak recidiv krvarenja, mjesec — je jasan i glavni znak trudnoće. Postoji još niz razloga zbog kojih se može dogoditi kašnjenje, uključujući i razvoj zaraznih ili upalnih procesa. Ali, ako je vaš menstrualni ciklus uvijek razlikuje zavidnu planu, i u dan mjesečne nije pojavio, a uoči bio nezaštićeni spolni čin, onda treba uzeti na ta okolnost, s punom ozbiljnošću, učiniti test i proći daljnje istraživanje.
 • Pozitivan test na trudnoću, kao i u sve se razumije, ukazuje na to da će se u vašoj obitelji će se pojaviti još jedan predstavnik.
 • Povećanje razine HCG, a svakim danom brojka mogla udvostručiti svakih nekoliko dana. U ranoj fazi brojka izgleda otprilike ovako:
 • 1-2 tjedna: 25-150;
 • 2-3 tjedna: 100-4800;
 • 4-5 tjedana: 2600-82300;
 • 6-7 tjedana: 23000-151000.

Kada se pojavljuju prvi simptomi trudnoće, žena mora upisati na ginekološki prijem za potvrdu da je i za stavljanje na računovodstvo, predaju odgovarajuće analize i, ako je potrebno učiniti ultrazvučni pregled organa male zdjelice.

Nakon što je sve svoje nagađanja potvrđeno, uzimajte pisma, i zapamtite, u razdoblju kad se nose pod srcem malo blago, potrebno je još više pulsira se odnosi na njihovo zdravlje!

Budućnost i prave sranje, a koji su znakovi trudnoće u prvih nekoliko dana pojavile kod vas? Podijelite svoja iskustva u komentarima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: