Smeđe, krvne, roza iscjedak nakon mjesec

Nakon mjesec parcela: smeđe, krvavim, ružičasti, tamne, мажущиеKod nekih žena se neposredno nakon mjesec ide smeđi iscjedak, koji će ih, sigurno, panika. Zapravo nije sve мажущие iscjedak nakon mjesec predstavljaju opasan znak. U tom smislu svaka žena jednostavno mora znati zašto idu isticanje krvi nakon menstruacije, kao i isticanje treba smatrati normalnim, a koje патологическими.

Sluznice i transparentan

Po svojoj boji iscjedak kod žena nakon menstruacije mogu biti vrlo različiti: to je i isticanje crvene i smeđe, sive i crne, i rose, i žuti, i, konačno, bijeli. Svaka boja vrsta selekcije u zavisnosti od specifičnih razloga može imati različite konzistencija: svježi sir, желеобразную ili пенистую. Osim toga, mogu se pojaviti iscjedak nakon mjesec s mirisom, a mogu biti i bez nje. Konačno, osim navedenih faktora, nakon mjesec sluzavi iscjedak može biti popraćena svrbežom, жжением, jake iritacije i boli.

Ako je žena zdrava, osim sekreta u vrijeme menstruacije, ona je povremeno, nakon mjesec idu prozirni iscjedak, необильные, sluznice, malo blatno, da se sastoje od stanica vaginalnom epitela. Ova pojava se zalaže norma i predstavlja prirodni proces čišćenja reproduktivnog trakta u cilju sprječavanja nastanka i razvoja infektivnih bolesti.

Žuti

Žuti iscjedak nakon mjesec promatraju onda, kada se dugo ne mijenja ежедневка. Razlog za pojavu žutilo je proces interakcije izlučevine s kisikom. Obično se izdvajanja ne prati ogorčenje spolnih organa, njihova svrab ili bol. Osim toga, normalno svježe vaginalni iscjedak nemaju koliko je bilo snažnog mirisa. Neugodan miris se pojavljuje samo u slučaju početka procesa razmnožavanja bakterija. Ulogu u broju i karakteru iscjedak ima određeni dan ciklusa. I to je, također, važno je znati da ne dizati ništa paniku.

Smeđa

Sada govoriti o tome, što može značiti iscjedak nakon menstruacije. Općenito su vrlo često žene govore o iscjedak smeđe boje nakon menstruacije, kada zapravo je riječ o raspodjeli u posljednjih nekoliko dana menstruacije. Kao tamno smeđi iscjedak nakon mjesec (točnije, na kraju mjeseca) djeluju normalna pojava, ako cijeli period menstruacije ne traje više od jednog tjedna. Ako su tamni iscjedak nakon mjesec se pojavljuju i po isteku tog vremena, onda su razlozi smeđe iscjedak nakon menstruacije može biti da imate ozbiljne bolesti, na primjer, эндометрита. Opasnost leži u tome, što utječe sluznicu maternice, a to može biti uzrok pobačaja kod trudnica. Točne dijagnoze će pomoći da se uspostavi ultrazvuk. Za otklanjanje эндометрита može primijeniti противовоспалительная terapija. I onda nakon mjesec smeđi iscjedak prestati da se pojavljuju. Ali uzrokovati svijetlo-smeđi iscjedak nakon mjesec može i endometrioza. To je bolest karakteristično za žene do тридцатилетнего dobi i očituje se u prijenosu stanica endometrija u druge organe. To je zastrašujuće, jer je u vrijeme menstruacije kada se endometrioza može se promatrati, na primjer, isticanje krvi iz oka. Ali je svijetao znak endometrioze – tamno crveni iscjedak nakon menstruacije.

Krvavim

Recenzirao bolesti predstavljaju najčešći uzroci patoloških sekreta. Ali čak i kod zdrave žene mogu biti uočavanje nakon mjesec u slučajevima kada se primjenjuju hormonski kontraceptivi. Pravde radi treba napomenuti da moderni lijekovi imaju niskim sadržajem hormona, što znatno povećava sigurnost, ali, ipak, krvne iscjedak nakon menstruacije nisu isključeni. Normalno manifestacija smatraju blagi iscjedak, koji svjedoče o adaptaciji organizma na nove uvjete. No, ako se promatraju u izobilju krvavi iscjedak nakon menstruacije, onda je to siguran znak nekompatibilnosti s drogama, tako da bilo ga je potrebno zamijeniti, ili sasvim odustati od korištenja kontraceptiva. Štoviše, čak i blijedo roza iscjedak nakon mjesec donose neugodan osjećaj i negativno utječu na seksualni život. Stoga budite oprezni s izborima контрацептивных lijekova.

Roza

Još jedan razlog zbog kojeg se pojavljuju roza iscjedak nakon mjesec je implantacija embrija u stijenku maternice. To se obično događa u roku od 7 dana nakon ovulacije, u tom slučaju, naravno, kada je nezaštićeni spolni čin. Obično se javlja izlučivanje svega nekoliko kapi krvi, a onda, ne u svakom slučaju.

Osim te vrste sekreta, mogu biti i drugi, čak i crnci iscjedak nakon menstruacije. Točan njihov uzrok odrediti sami gotovo nemoguće, ali zato trebate odmah potražiti liječničku pomoć. Ako se promatraju bijeli iscjedak nakon menstruacije, onda je norma za zdrave žene, naravno, ako iscjedak ne nose dugotrajan karakter.

Najviše zabrinjavajući simptom je dodjela zelene boje, koje uzrokuju svrbež i imaju neugodan miris. To je jasan znak zarazne bolesti genitalnih organa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: