Dodjela umjesto mjesečnih

Dodjela umjesto mjesečnihIscjedak u vrijeme menstruacije strogo individualne za svaku ženu. Značajke ovise karakteristikama organizma i pored važnih faktora. Ali kod nekih se promatraju smeđi iscjedak umjesto mjesečnih koji samo ostavljaju male čestice na polaganje, a cijeli proces odvija bezbolno. A u drugim u kritičnim danima se pojavljuju umjesto mjesečnih prozirni iscjedak, koji su popraćeni jakim болевыми osjećajima. Ako umjesto mjesečnih uočavanje toliko bogat da polaganje mijenja mjesečno i traje već ne manje od tjedan dana, onda se promatra fenomen меноррагии.

Međutim, nije sve izdvajanja za vrijeme menstruacije djeluju odstupanja od norme. Tako obilan iscjedak tjedan dana prije menstruacije je normalna pojava za pune žena, a ne žele da ograniči sebe na uzimanje određene hrane i pića. Kod onih pravedniji seksa, koji neumorno se pridržavati strogih dijeta, mogu se pojaviti mršav isticanja kada mjesec, koji se često pojavljuju sa zakašnjenjem.

U određenoj mjeri na količinu sekreta i njihov karakter utječe nasljedstvo. To je, na primjer, posebno velika vjerojatnost da postoji bijeli iscjedak, ali ne i mjesečnim kod onih žena čije su majke je također patio od slične pojave i uzimali tablete za smanjenje bolnih senzacija.

kašnjenje dodjelu umjesto mjesečnihAli u redu kašnjenje menstruacije i smeđi iscjedak moraju proći na 3 ili 4 dana. U slučaju duže vremena sekreta i stalnog povećanja njihova volumena preporučuje neposredna obraćanja гинекологу. Posebnu zabrinutost izazivaju crveni iscjedak, ali ne i tjedne. U takvim situacijama razlozi moraju nužno biti instaliran stručnjak, budući da je fenomen može biti uzrokovan i nekim opasnim okolnostima. Govoriti konkretno o uzrocima.

  • Neravnoteža hormona u tijelu. Vrlo često kašnjenje menstruacije i bijeli iscjedak u velikim količinama uočeni su kod djevojaka i žena, nedavno su patili poroda, tijekom uspostavljanja ciklusa.

Kašnjenje menstruacije i žuti iscjedak iz krvnih ugrušaka uočeni su i kod nekih žena neposredno prije menopauze. Ovo je često uzrokovano kršenjem normalne razine ženskih spolnih hormona.

  • Endometrioza. Tamno smeđi iscjedak umjesto mjesečnih s krvlju daju osnova za sumnju endometrioza maternice. To je prilično česta bolest, što se tiče ženskih spolnih organa. Bolest je karakterizirana pojavom u genitalije tzv endometrij – pojedinih područja, sličnih po strukturi sa sluznice maternice. Pozadina za razvoj endometrioze djeluju hormonalne poremećaje, što izaziva obilan iscjedak u vrijeme menstruacije, u pratnji krvnih ugrušaka.

Ali više ugrožava žene аденомиоз – fenomen, u kojem su pojedini dijelovi endometrija upliću kroz mišićni omotač maternice.

  • Маточные tumori. Svijetlo smeđi iscjedak, umjesto mjesečnih mogu svjedočiti o raspoloživosti uterine fibroids, polipa na zidove i vrata maternice, ili ciste. Sve ove obrazovanja benigni, ali uzrokuju hormonalne poremećaje i obilje кровопотери.umjesto mjesečnih krvavim ili mršav smeđi iscjedak

U nekoliko slučajeva atipične tjedne su znak bilo cancer bolesti, primjerice raka grlića maternice ili maternice. U tom smislu, nemojte zanemariti bijeli iscjedak umjesto mjesečne i nužno odnositi na гинекологу. Određeno im ultrazvuk će točno utvrditi uzrok. Također treba znati da bijeli i žuti iscjedak umjesto mjesečnih uvijek dovode do anemije, koja je u stanju izazvati pad snage, razdražljivost i gubitak daha.

  • Bolesti organa zdjelice. Bolesti u zdjelici, kako zaraznih tako i upalne mogu širiti na jajnike, maternicu, фаллопиевы cijevi. I prema tome, to uzrokuje mršav smeđi iscjedak umjesto mjesečne i bolne osjećaje na dnu trbuha. Kako biste dobili osloboditi od boli dok mjesečnih pročitajte ovdje. Osim toga, uzrok sekreta mogu postati bolesti štitnjače, jetre i bubrega. Promatrano umjesto mjesečnih tamni iscjedak djeluju osnovni znak za koje pate od loše свертываемостью krvi žene.

Što se još može reći o выделениях u vrijeme menstruacije? Mnogi iskusni гинекологи preporučiti imati posebnu kalendar i izvršiti snimanje, odražava broj i priroda sekreta, kao i vrijeme menstruacije. Otkrijete uzrok obilne izlučevine, liječnik može donijeti odluku o testiranju lijekova. Ali ni u kom slučaju ne početi samostalni hormonska lijekova: to može samo pogoršati situaciju.

U pojedinim slučajevima može biti određen tečaj uboda, na primjer, kada se umjesto mjesečnih roza iscjedak, a u najtežim situacijama potrebno je kirurški zahvat.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: