Corns

Corns

Self-poštujući žena čini pedikura puta u mjesec dana najmanje, a bolje dva, i onda пяточки će kao obrazi dijete. Započeti odgovarajući postupak je potrebno s распаривания. Corns, na koji se žale mnogi koji se pojavljuju, vjerojatno od nedostatka na tijelu nekih vitamina.

Znam jedan dobar način kako da biste dobili osloboditi od njih. Sama ga ni primijenjen, kada je nastao kao potreba. Njegova mi je dala moja baka. Treba sipati toplu vodu u lavor i spustiti u nju svoje noge, i u roku od 15 minuta ih распаривать. Zatim osušite suhom krpom, lagano utrljajte peta пемзой. Na обсушенные pet nanesite posebnu kremu od натоптышей ili bilo kojeg hranjiva krema i utrljajte ga laganim kružnim pokretima.

Nakon toga možemo prijeći na pediker. Odrežite i подпилите nokte, očistite kožicu posebnim uljem. U roku od 5-10 minuta da se osuši. Nanesite podlogu i završite proces nanošenja laka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: