Tumačenje snova: sat za alarm je imao, što je to? Najpotpunije tumačenje sna.

Vrijeme – to je naš saveznik i naš neprijatelj, gledajući kako koristite predviđeni u ovoj zemlji je vrijeme za vas. Možda ste прожигаете ništa, možda ste u očekivanju da «nije vrijeme» i slično. A možda i ne gubite ni minuta i živite punim plućima. Vrlo zanimljiv san u kojem ste vidjeli alarm. To je i san-opomena, spavanje-upozorenje, koji kaže da je vrijeme da «otvori oči» ili da je vaše nepoštovanje natrag u vrijeme prije dobro ne dovesti.

Tumačenje Snova Nostradamus

Nostradamus nije opisao alarm kao takav, jer ih jednostavno nije bilo u to vrijeme, on je opisivao sate, brojeve i sama brojčanik (vidi san Sata). Ako Ste čuli u snu kucati alarma (sati) – pogledajte pažljivo vaše voljene osobe sada je potrebna pomoć, koju su u mogućnosti pružiti. A ako je u snu alarm clock (sat) bili su bez biranja – loš san dolazi do tužan događaj, koji će doći «na часі».

Moderno tumačenje snova

Što se sanja zvoni alarm – uskoro će se događati neobični događaji, vi ćete postati njihov član i dobiti od ovog zadovoljstvo.

Kombinirani tumačenje snova

Do čega zvoni alarm u snu – bit ćete sudionik iznenađujuće događaje, koji će vam nezaboravan doživljaj.

Ukrajinski tumačenje snova

 • Sanjao «alarm» – će poslove.
 • Čuti u snu, kao zazvoni budilica – točnost vam ne boli.
 • Što se sanja «probuditi čovjeka budilnik» – očekuje vas stalno radno mjesto.

Tumačenje snova župnik županiji lofa

San «alarm» – takav san vas podsjeća na ograničenja, nedostatak vremena. Možda je vrijeme stvarno nije dovoljno, a možda samo ne znate kako ih racionalno raspolagati. Također je moguće takav san govori da ne možete završiti ili donijeti započeo je do logičnog završetka. Tako ispada da se kao nešto stalno radite, ali na kraju ništa. Možda, da je imao alarm zato što mislite da je vaše zemaljsko vrijeme završava i da više nigdje se ne traži i ništa ne исправишь. Nakon što je vidio alarm potrebno se zapitati: «A što je alarm za mene znači da je došlo vrijeme za nešto ili je vrijeme prošlo nepovratno?».

Proljeće tumačenje snova

Imao budilnik – ako ga čuli, onda ćete neočekivane vijesti.

Tumačenje Snova Хассе

 • Čuti sat za alarm u snu – budite pravovremene.
 • Tumačenje snova: slomljena sat – ne dobar san, upozorava prekršaj.
 • Tumačenje snova: izvan radnog vremena, neki slomljena igla – dođe vijest o smrti prijatelja koji živi daleko.
 • Tumačenje snova: poklon sat – vi sami sebe varaju.

Tumačenje Snova Феломена

 • Tumačenje snova: budilnik – vas snažno u nečemu ograničava.
 • Tumačenje snova: čuti alarm u snu – vi обрадуетесь iznimnog događaja koji će se uskoro dogoditi.
 • Što sanjati buditi nekog drugog sat – to je od čovjeka u stvarnosti čekate aktivizma.
 • Tumačenje snova: alarm se podigao s kreveta osobe – očekuje vas stabilan posao, ne propustite takav prijedlog.
 • Tumačenje snova: vidjeti brojčanik alarma sata – ako ste zapamtili koje su točno brojke su strelice, ili ako je alarm digitalni, to su brojke koje je on pokazivao – evo, ove brojke u bliskoj budućnosti neće biti važno, ne zaboravite ih. (vidi san Brojke)

Židovski tumačenje snova Азара

Na što puca slomljena sat (budilnik) – ako buđenja ste došli na posao, a ona ne radi, napravite pauzu, opustite se.

U snu jasno vidjeti brojke na dial – točno toliko dana, tjedana ili mjeseci ste na kraju dobili jasan odgovor na uzbudljivih pitanja.

Ženski tumačenje snova

Alarm u snu звенел kao nenormalan – vi ste vrlo непунктуальны i zbog toga mnogo problema. Takav san upozorava vas da pratite vremena, dođite u točno određeno vrijeme, i vi ćete biti u mogućnosti izbjeći mnogo problema.

Tumačenje snova lutalica

Alarm u snu vidjeti – ako ste ga vidjeli, ali nisu čuli, onda takav san govori da počinje odgovoran razdoblje u vašem životu, budite oprezni.

Tumačenje snova apostola Кананита

Što se sanja alarm clock (sat) – neočekivana vijest, kao i upozorenje da se više precizan. Ako čuli alarm (bitka sati) – vas čeka stalno mjesto, koje ste čekali. (vidi spavati Sat)

Snovi ispunjenja želja za

Ako vam je usnuo alarm – očekuju vas nove zanimljive stvari ili neko vrlo uzbudljivu avanturu. Potrebno je dostaviti alarm uz svoj krevet, na primjer, na stolu ili прикроватной noćnom ormariću. Uzmi ga u ruke i pažljivo pogledajte. Zamislite kakav je njegov oblik, njegov strelice, brojevi, to jest sve do najsitnijih detalja. Ako je alarm zvoni ugodan pozivom, sve će biti u redu. Sada je potrebno napraviti upravo u vrijeme kada se trebate probuditi buđenja. Sada legnete i spavate mirno dalje. Ako sve to uradite u snu, vaše želje da se imaju ispuniti.

Univerzalni tumačenje snova

 • Što se sanja alarm – možete propustiti nešto vrlo važno, ne проспите svoju priliku.
 • San alarm – jak pritisak će vas natjerati da se «probuditi» i početi djelovati.
 • Što je zvono za alarm u snu – san upozorava da je potrebno «otvoriti oči» na ono što se događa.
 • Sanjao da pored stoji jedan sat – ako je određena osoba iz vašeg stvarnog života, to znači da je upravo na tu osobu treba gledati «drugim očima, možda ste nešto izgubili vrlo važan u njemu, možda on nije onaj za koga se čini.
 • Tumačenje snova je što pamtiti brojke za alarm sat za alarm? To je vrlo važan san:

— jutro – znači da imate još sve naprijed;

— ručak ili dan – vi ste u samom središtu zbivanja, ako u ovom trenutku u vremenu buđenja kod vas uspavati, možda vaš život prođe;

— večer – ako se osjećate da ste izgubili puno vremena, za početak život na nov način;

— noću – mislite da je sve uzalud i da je vaš život je već prošao i ništa se neće promijeniti.

 • Sanjao: budilica probuditi puno ljudi – potrebna vam je dobra shake, vi i vaša pratnja ide na krivi put.
 • U snu je ignorirao alarm i spavao dalje – loš znak – propustiti u životu nešto vrlo važno.

Cigan tumačenje snova

Sanjala «alarm» – vi se jako bojite starosti. Vi ste mnogo zacrtao u životu i zato se bojite da ne uhvatiti.

Психоаналитический tumačenje snova

Tumačenje snova: alarm clock (sat) – spavanje poziva vas biti oprezan, jer dolazi vrlo zahtjevan period u svom životu. (vidi spavati Sat)

Zaključak

Odgajati ishod, važno je napomenuti, da je alarm u snu najavljuje neke promjene, koje možete prespavati, ili vam jednostavno treba biti više precizan, da ne padne u neugodne priče. Analizirajte svoj život, svoje ponašanje, može vrijedna razmatranja u krevet i pokušati gledati na svijet drugačijim «otvorila» oči?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: