Koliko zarađuju na ютубе

San mnogih ljudi – uz vrlo malo truda dobiti puno novca. Aktivni korisnici interneta mogu to učiniti. Poznati američki servis za video zapise youtube.com je spreman platiti za dobre priče koje dobivaju veliki broj pregleda. Saznajte koliko se može zaraditi na ютубе.

Koliko plaća ютуб za prikaze

1

Prvo, važno je napomenuti da kompanija Google koja je vlasnik YouTube) plaća za klikove na reklame, prikazi video unutra, na početku ili na kraju snimka. Za obavljanje zaradu od svog kanala – pretvaranje broj pregleda financije – želite postati partner poduzeća. Za ovaj kanal mora postojati duže od mjesec dana mora biti veći od deset video, a vlasniku treba podnijeti zahtjev u grupu YouPartnerwsp.

Ako kanal ima značajne baze pretplatnika, onda sigurno dodate oglase i zaraditi novac. Pola prihoda stranice oduzeti sebi, ali čak i pod tim uvjetima 0,3$ po kliku pri milijun pregleda može donijeti 1500$. Međutim, oglašivači stavljaju svoje uvjete, tako da je prihod od različitih valjaka mogu se razlikovati. Što je najvažnije – pronaći svoju nišu i svojim gledateljima. Stalni korisnici će gledati video klipove i reklame pred njima, a vlasnik kanala može zaraditi novac. Ni jedan bloger ne govori autentično, koliko je zaradio na ютубе, ne želeći konkurencije.

Kako zaraditi na ютубе novac

Reklame mogu biti različite vrste: kontekstualno ili video. Po prvi pogled партнерши spremni platiti od jednog centa za jedan dolar (od pet do pedeset rubalja za Rusiju). Cijena i plaćanje ovisi o sadržaju samih ispitanika. U slučaju korištenja reklama program vam novac tek kada ih досмотрели do kraja, a ne kliknuli na gumb «Preskočiti».

Oglašavanje se može dodati u opisu videa, gdje će biti priključen je link koji vodi do željenih proizvoda ili usluga. Teško je pogoditi, koliko je zaradio na ютубе jedan inventivan otac. Točan odgovor: više od milijun. Uoči noći vještica on je došao svojoj kćeri neobičan kostim, izložio video, a u opisu je ponudio svima koji žele kupiti isti outfit za odmor. Zarada na ютубе za hyped kanala – lak zadatak. Možete jednostavno obući odjeću s oznakom sponzora, koji će platiti za dobar novac, teren za svoje pretplatnike.

Kako izračunati profit sebe

Za sve željan učiti, koliko dobivaju ютуберы, programeri pružaju pomoć u besplatnoj aplikaciji za internet-portal whatstat.ru možete pogledati statistike i prihod od najpopularnijih видеоканалов. Izračunati plaću možete pomoću posebnih kalkulatora. Kako koristiti:

  • unesite broj pregleda (haskija ne utječu);
  • dobiti pregledali iznos, koliko zarađuju na ютубе na video.

2

Koliko zarađuju popularni видеоблогеры i na od

Блогером broj 1 smatra se da je šveđanin PewDiePie (пьюдипай). On zarađuje više od 8 milijuna dolara godišnje, prema njegovim info. On uklanja mišljenja o tome kako on prolazi igre, ponekad govore svakojake stvari smiješno i testira proizvode. Kanal za šest godina stekao veliki ugled kod publike, koji su spremni gledati sve što je придумает. Često šveđanin čini videa zajedno sa svojom djevojkom, gdje se igraju zajedno. Ponekad blogerica stavlja valjci, koji govore kako i koliko zarađuju ютуберы.

Koliko zarađuju na ютубе kod nas? Popularni видеоблоггер Ивангай ne zaostaje za švedskog kolege. Za travanj 2016 godine zaradio je više od 20 tisuća dolara. Sadržaj kanala i odgovara: on je komentirao tijekom računalnih igara, pjeva u karaoke, opisuje filmove, odgovoran za pretplatnike. Postoji mjesto među blogerima i za djevojke. Na primjer, popularni vrpca Karina je zaradio dosta. Za siječanj ove godine iznosila 860 tisuća rubalja. Zarada u ютубе ona je povećala zahvaljujući drugim resursima. Djevojka je utvrdio naknadu za pisanje uvredljivih gostiju sebi.

Video: koliko se plaća na youtube-u za 1000 pregleda

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: