Kao Yandex pregledniku ukloniti reklame

Назойливая oglasi koji se pojavljuju kada pregledavate web stranice, ponekad kvari dojam web-stranica interneta i pokreće, kada ona nije potrebna. Kao Yandex Pregledniku ukloniti reklame? Za isključivanje reklamnih blokova možda poduzimanje odgovarajućih postavki i pokretanje određenih programa. Možete ukloniti reklame unutar Yandex Browser samostalno, što trebam učiniti?

Uzrok pojave kontekstualno oglašavanje u Yandex pregledniku

Postoje dva glavna razloga pojave reklame na koje stranice su posjećene. Prva – dostupnost oglasnih jedinica na samom web portalu. Svoje umeće sam webmaster – kreator stranice, usmjerena su za zarade stranice, tj. zarade. Takva kontekstualno oglašavanje se pokreće zajedno s web resurs, zabraniti pojavljivanje nema potrebe. To se odnosi na reklamne blokove od Googlea i Technoratija.

Međutim, nisu svi webmasteri koriste promotivne blokatori od Yahoo ili Google. Neki ubačeni тизерную oglašavanje šokantan sadržaj, zatvara sadržaja na web stranici, što zahtijeva obvezno gledanje video i druge opsesivne vrste bannera. Ti blokovi su uvijek želi zabraniti za prikazivanje. Borba s njima se provodi na različite načine, koji se detaljnije razmotriti u nastavku.

Drugi razlog pojave oglasa u web surfanje, je ekspanzija – virus Yandex preglednik. Dućan aplikacija za ovaj program модерируется i stalno dobiva osloboditi od takvih skripti, međutim, na web-lokacijama kojima se oni susreću često. Nikada nemojte instalirati ekstenzije pretraživača Yandex izvan okvira službenog dućan! To može uzrokovati ne samo pokretanje nepotrebnih reklama, ali i ozbiljno utjecati na sigurnost vaših osobnih podataka u vatrozidu za plaćanje).

Kako da biste dobili osloboditi od oglašavanja i pop-up prozora samostalno

Postavke Yandex Preglednika za isključivanje pop-up prozora

Stalno pop-up prozori mogu biti dosadno tijekom pregledavanja sadržaja na web stranici. Često oni ne sadrže samo oglasne jedinice, ali i opscene slike, sve vrste upitnika sa virusima. Možete ih ukloniti, za to idite na karticu «Postavke» – «Show advanced settings» – «Zaštita osobnih podataka», postavite prekidač u položaj «Blokirati pop-up prozore». Na desnoj strani linije za adrese će biti prikazana poruka o tome koliko je prozora je bio zatvoren блокиратором.

Očistiti stranice od ppc oglašavanja Yahoo, Google ili bannera bez pomoći programa-блокировщиков nećete uspjeti. Ovi blokovi se nalaze na udaljenom poslužitelju, dolaze do vas na računalo zajedno sa sadržajem stranice. Sakriti takve oglase možete i ručno, pritiskom na tipku F12 i nakon što izvršite željene promjene u HTML izgled stranice. Takav algoritam građen u izvedbi, kako se nositi s njim samo ljudi, разбирающийся u kodu.

Načine za blokiranje oglasa u pregledniku Yandex

Osim gore navedenih parametara i promjene u izvorni kod, ima gotovih programskih rješenja, odgovore na pitanje kako je Yandex pregledniku ukloniti назойливую oglašavanje. Postavljanjem ovih komunalnih usluga, da će zauvijek zaboraviti dosadan transparentima. Važno: mnoge web stranice izrađene tako, da je oglašavanje na njih, je dio cjelokupnog dizajna, tako da je odricanje od njega može uvelike utjecati na izgled stranice.

Blokiranje reklamnih bannera uz pomoć ekstenzija Adblock Plus

Ekstenzija Adblock Plus za blokiranje reklama u Yandex Pregledniku

Адблок – univerzalna aplikacija za najpopularnijih preglednika, uključujući i Yandex. Lako se instalira, intuitivan za korištenje. Osim opcije za blokiranje reklama ABP ima svojstvo analize posjećenih web mjesta zlonamjernog sadržaja, govori vam, ako pronaći je. Da biste sakrili bannera na određenoj stranici, jednostavno kliknite na ikonu programa – svi oglasi u vatrozidu za Adsense Google i Yandex Direct) nestaje odmah. Program prepoznaje sve promotivne materijale koji postoje u mreži, baza se stalno dopunjava.

Pomoću programskog dodatka антибаннер Adguard

Proširenje Adguard za blokiranje reklama u Yandex Pregledniku

To je dodatak na Yandex preglednika. Pokreće u prozoru, koji je uzrokovan pritiskom na gumb Postavke. Za razliku od prethodnog proširenja, антибаннер Adguard onemogućuje reklame na sve, bez iznimke web-mjestima koje će posjetiti. Ovaj program je po defaultu blokira pop-up prozore, što može značajno smanjiti funkcionalnost nekih resursa.

Sredstva za uklanjanje štetnih programa u automatskom načinu rada

Zlonamjerni programi mogu biti na vašem tvrdom disku, kao rezultat posjete «opasnih mjesta» i nanijeti veliku štetu. U većini slučajeva djelovanje virusa usmjerena ne na reklame, a uzimajući s vašeg računala povjerljivih informacija lozinke računa, platnih rekviziti, доступов za poštanske usluge i a (Skype, ICQ, Wiber). Brisanje kao mini-programa sami ne rade. Za te svrhe koriste se plaćeni i besplatni antivirus.

Plaćeni program Hitman Pro

Uslužni program Hitman Pro za zaključavanje virusnih oglašavanja u Yandex Pregledniku

Program skenira sadržaj tvrdog diska vašeg računala na temu trojanaca, crva i drugih virusa. Nakon otkrivanja istih, program uklanja zaražene datoteke cjelini, eliminira malicioznog koda na računalu. Sve se događa brzo i automatski. Postavke su napravljene samo jednom, pri prvom pokretanju. U starijim verzijama programa obilježio je poteškoće pri povezivanju preglednik na proxy serverom prilikom brisanja oglašavanja, međutim, u najnovijim ažuriranjima za ovaj problem je riješen.

Osim skeniranja Hitman Pro odvojeno istražuje proširenja i aplikacije instalirane u vašim browserima (Opera, Chrome, Yandex, Safari itd.) za zlonamjerne kodove i sigurnosne prijetnje. Modul se deinstalira program, dodaju oglašavanje u preglednik. Anti-Hitman Pro je u pasivnom načinu rada, informira samo o pogreškama i pronađen malware. Svakodnevno ažuriranje, a ponekad i nekoliko puta na dan) baze podataka virusa čini ga stalno aktuelno.

Besplatan program Malwarebytes Antimalware

Uslužni program Malwarebytes Antimalware za uklanjanje virusa

Od svih programa za besplatnu zaštitu osobnog računala Malwarebytes Antimalware učinkovit. Program uklanja reklame iz preglednika. Kao dodatak, ima plaćenu Premium verziju, znatno se proširuje i bez toga opsežne mogućnosti ovog anti-virus. Najmoćnija uslužni program je sposobnost za vraćanje oštećene viruse datoteke, «meka» čišćenje zaraženog koda iz postojećih programa bez povrede njihove funkcionalnosti. Za preuzimanje programa, klikom na link https://ru.malwarebytes.org/antimalware/premium/

Osim toga, Malwarebytes Antimalware ima триальную (probnu) Premium verziju. Dva tjedna možete besplatno testirati cijeli funkcionalnost programa. Verzija je dopunjena sljedećim mogućnostima:

  • Potpuno blokiranje malicioznih stranica (baza za filter stalno ažuriraju).
  • Štiti vaše računalo u realnom vremenu, to jest na njega jednostavno ne dobije informacije koje se mogu nanijeti mu štetu.
  • Dodavanje profila brzi test — računaju samo aktivni malware.
  • Praktičan raspored inspekcija će skenirati vaše računalo i provesti čišćenje automatski onda, kada ih ne koristite.

Kako ukloniti virus oglašavanje Vkontakte ili u Одноклассниках

Ekstenzije Pretraživača Yandex

Oglašavanje u popularnim društvenim mrežama (Facebook i Kolege) ima svoje «osoblja» mjesto. Za Vkontakte je blok ispod lijevog izbornika s iste širine, kao i posebne postove vijesti traka sa oznakom «Promotivni račun». Kolege također sadrže nekoliko redovitih mjesta pod oglas. Dva bloka ispod lijevog izbornika ispod slike profila i ispod popisa mogućih prijatelja. Oglas u vijestima, s naznakom «Oglas» na žutoj podlozi. Veliki prozor na desnoj strani, iznad popisa vaših prijatelja online.

Nema drugih bannere i pop-up statički blokova ni na Facebook, ni na Одноклассниках nema. Ako vidite dodatne prozore sa reklamama, to znači da je u vašem pregledniku stoji pored virus, koji postavlja spam. Ne možete uvijek zapamtiti, pod kojim okolnostima postavili ovaj nastavak, ali ga eliminirati vrlo jednostavno. Za to ne treba poseban program, dosta redovitih sredstava preglednika.

Idite Na «Settings» – «Options» – «Proširenje». Na ovoj stranici će biti postavljene u preglednik komunalije. Alternativno izvršiti isključivanje svakog od njih pucati kućicu (pticu), desno od njegovog naziva se vratite na stranice društvenih mreža i pritisnite kombinaciju tipki Ctrl+F5. Nakon isključenja jednog od tih aplikacija oglašavanje će nestati. To je krivac – klik na ikonu pored proširenja, stavili kvačicu na lijevoj strani «Prijavi zloupotrebu» i potvrdili brisanje.

Videotutorial: kako isključiti oglašavanje u pregledniku Yandex zauvijek

Odlična naputak ютуб za početnike onemogućiti prikazivanje oglasa u Yandex preglednik, zaštitu računala od zlonamjernih, lažnih programa, značajno ubrzati učitavanje stranica. Opisano pristupačnim jezikom korak s jasna demonstracija u kojem redoslijedu pritisnuti gumb i izvršiti podešavanje. Vi ćete naučiti kako se postavlja Adblock, Adguard Yandex Pregledniku i kako se te aplikacije međusobno nadopunjuju. Kratak pregled besplatan antivirus AVG, opis funkcionalne i dodatne bonuse za blokiranje neželjene reklame na web stranicama.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: