Kako stvoriti skupinu Vkontakte

«Vkontakte» – русскоязычная društvena mreža s najviše šire korisničke publikom. To je prvi po popularnosti stranice ruskog jezika segmentu interneta. Prema na početak 2015 dnevni broj posjetitelja iznosi 70 tisuća ljudi. Kako stvoriti skupinu Vkontakte – pitanje, date za mnogo aktivnih posjetitelja ovog socijalnog medija. Tematske zajednice pomažu besplatno promovirati svoj proizvod, tvrtku ili uslugu, a onda i jednostavno sastaviti klub korisnika, po interesima, gdje srodne duse mogu upoznati jedni druge.

Kako kreirati svoju grupu Vkontakte

Graditi na prostorima VC vlastite zajednice mogu samo registrirani korisnici. Prije nego što počnete stvaranje grupa treba pažljivo razmotriti temu, cilj. Istinski uspješan konkurentnim popularan zajednica s velikim brojem pretplatnika može postati samo ono, što nije, još jedan klon brojnih grupa, пабликов, koji je spreman ponuditi korisnicima jedinstven zanimljiv sadržaj. Za to je potrebno redovito napuniti zajednica vrijedne informacije i raditi na njegovu promociju.

Ako ste spremni raditi na podršku zajednice, prelazak na upute –kako Vkontakte stvori skupinu.

Odjeljak Moje grupe Vkontakte

 1. Idite na svoju stranicu Vkontakte i nalazimo se na karticu «Moje grupe».
 2. Kliknite na gumb «Stvaranje zajednice».
 3. Nakon toga morate izabrati između grupa, javne stranicu i događaj (događaj, susret). Nas zanima prvi bod.
 4. Unesite naziv grupe (kasnije ako je potrebno, možete ga promijeniti.

Postavke zajednice – sljedeći korak. Preporučuje se promijeniti adresu, ovaj propust (vk.com/club00000 gdje 000000 – broj kluba), poznatiji kao, na primjer, vk.com/название vaše organizacije, usluge i sl. (obavezno engleskim slovima). Korisnik može izabrati – napraviti zid otvorenom (pri tome ostaviti na njemu poruke mogu svi članovi), ili skrivanje, ostavljajući samo za čitanje (učiniti dostupnim samo za upravu). Isto se tiče fotografija, dokumenata i drugih sadržaja.

Nakon stvaranja zajednice, postat će dostupan priliku pozvati sudionike. Više željni korisnici dolaze u grupe s atraktivnim аватаркой; lep, zgodan, kombiniranim dizajnom meni; redovne ankete, rasprava, glasova; tematskim хэштегами; glazbi, videozapisima i drugim zabavnim sadržajima. Ključne grupe sadržajem – ne tako težak zadatak, posebne tajne nema i da ne morate biti guru SMM (Social Media Marketing – opseg marketinga, specijalizirana za promociju na društvenim mrežama kako biste zavrtjeli svoju grupu.

Oglašavanje online putem društvenih mreža ima visoku učinkovitost uz integraciju sa drugim uslugama. Korisno će sklapati račune na Twitteru, Фейсбуке, drugim putem društvenih mreža. To će pružiti širok doseg publike, i prodaje se na prirodan način će rasti. Stvarajući vlastiti zajednica ili javne, odaberite kontakti administratora, u kojem korisnik može pisati poruke ako se pojave određenih pitanja.

Kako napraviti stranicu na VC

Kako napraviti vlastiti zajednica VC, potreban je postupak registracije, koji je jednostavan i ne zahtijeva napredne vještine:

Kako stvoriti stranici Vkontakte

 1. Idite na adresu vk.com.
 2. Pred vama će se pojaviti forma za prijavu, nudi da unesete ime i prezime. Po pravilima stranice to bi trebao biti pravi podatke, ali možete ući u književni.
 3. Nakon unosa imena i prezimena kliknite gumb «Registracija». Pojavit će se prozor. Potrebno je popuniti polje pravi broj telefona na koji će SMS-a, što potvrđuje i postupak registracije.

Nakon potvrde će se zatražiti da unesete podatke o sebi – datum rođenja, škole i sl. Ako namjerno stvoriti stranicu i zajednica za unapređenje poslovanja, potrebno je ukazati na stranici kontakt podatke, adresu, telefonskim brojem, prijava u скайпе, link na račune drugih na društvenim mrežama. Glavni fotografijom zajednice bolje napraviti službeni logotip organizacije – to će osigurati prepoznatljivost grupe i da će potaknuti korisnike određeni kredibilitet i povjerenje, da se oni ne bave фейком.

Neku grupu možete učiniti

Kad ste ispitali kako u Vkontakte kreirati svoju grupu, nije loše znati koje vrste zajednice nalaze se u ovoj društvenoj mreži. Korisnicima se nudi grupirati na sljedeći тематикам:

 • Auto (motocikli ulaze u nju).
 • Turizam i aktivni odmor u svim oblicima.
 • Pitanja sigurnosti.
 • Poslovni segment.
 • Grafika i dizajn.
 • Obiteljska (kuća, djeca, odnos i još mnogo toga).
 • Mačke, psi, hrčci i drugi kućni ljubimci.
 • Zdravlje i liječenje bolesti, prevencija.
 • Komunikacija (dating, provođenje zajedničke aktivnosti u slobodno vrijeme, brak).
 • Ah-ak i sve vrste igre.
 • Filmovi i sve o filmu (festivali, klub interese i slično).
 • Modni trendovi, ljepota.
 • Recepti, hrana i kulinarstvo u cjelini.
 • Umjetnost, kulturni fenomen, interesnih skupina u tom smjeru i još mnogo toga.

Izbor teme za grupe Vkontakte

Za potpuni popis subjekata možete na skočnom izborniku Teme zajednice». Ignorirati ovaj parametar se ne preporučuje. Zahvaljujući ovoj funkciji, predstavnici ciljne publike će moći lakše pronaći svoju grupu, da postanu sudionici. Odnedavno grupama, javni stranicama Facebook je postao dostupan je novi alat «Roba», pomoću kojeg se uz pomoć zajednice realno otvaranje internet trgovine. Zahvaljujući ovoj funkciji, vi ćete biti u mogućnosti plasirati svoje proizvode direktno kroz društvenu mrežu.

Meni u grupi

Faktor предрасполагающим zajednici korisnika, pružaju prijateljstvo, je izgled izbornika. Za to je potrebno stvoriti poseban tehnički album, koji će sadržavati slike služe elementima navigacije. Morate ih pripremiti unaprijed – to mogu biti gumbi, отсылающие materijala zajednice. Pomoću načina uređivanja preimenovati bod «novosti» u «Meni», ubacite linkove u obliku slika na dijelovima zajednice. Ako je sve učinjeno ispravno, kada kliknete na natpis «Izbornik» će se pojaviti grafički blok.

Аватарка

Početna fotografija stranice ili аватарка – je još jedan važan element dizajna. Odabirom prikladnu sliku, postavite ga uopće nije teško. Morate ispuniti sljedeći postupak:

Аватарка grupe Vkontakte

 • desno od glavnog izbornika nalazi se dugme «Upload slike», kliknite na nju;
 • u prozoru koji se pojavi, kliknite na «Odaberi datoteku»;
 • opterećenje odabranu sliku s računala;
 • odaberite granice slike;
 • kliknite na «Spremi i nastavi»;
 • postavite granice minijature;
 • kliknite na «Spremi promjene».

Kako stvoriti temu

Teme za raspravu – odličan način za održavanje povratne informacije s publikom. Da biste stvorili rasprava, potrebno je izvršiti sljedeći postupak:

 • kliknite na gumb «Dodaj rasprava»;
 • u retku «Naslov», navesti ga temu;
 • ispunite polje «Tekst», više detalja otkriva temu;
 • ako je potrebno, прикрепляем oni ili druge materijale pomoću gumba «Priloži;
 • kliknite na «Create temu».

Kako prevesti grupu u javne

U skladu s najnovijim trendovima SMM-upravljanje, veće prometne površine ne koriste zajednici, a паблики. Prevesti svoju grupu u obliku javne stranice je vrlo jednostavno. Za to vam je potrebno:

 • vidite, koristeći administratorska prava;
 • u gornjem izborniku odaberite «Prevedi ovu stranicu»;
 • u prozoru koji se pojavi, odaberite jednu od vrsta stranice – «Mjesto ili mala tvrtka», «Tvrtka, organizacija ili web-stranice», «Poznat identitet ili kolektiv» ili «Djelo ili proizvodi».

Video: kako stvoriti grupu Vkontakte

Koristite prikazani u nastavku video u kojem je detaljno i dostupan prikazani su potrebne korake, omogućavaju brzo kreiranje grupe. Stvarni problemi ljudi koji su planirali krenuti u Vkontakte, ali još ne znaju što je potrebno za to, bit će objašnjeni u videa s detaljima i pojedinostima.

Na koju temu je najbolje da napravite grupu Vkontakte

Stvaranje grupe u VC

Banner u meni

Kako pravilno postaviti grupu

Trgovina grupa Vkontakte

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: