Kao u Скайпе ukloniti reklame

Komunikacija u Скайпе je postao dio svakodnevnog života: teško je pronaći računalo povezano s internetom na kojem ne bi bio opterećen ovaj besplatni program. Видеобеседы, obične telefonske razgovore zahvaljujući njoj, može se nositi kao na neodređeno vrijeme. Jedino što smeta je veliki broj reklama. Dobro, da biste dobili osloboditi od njega snagu da čak i početnik. Tehnika, kao u скайпе ukloni oglas, ne jedna, a ne dvije. Načina je mnogo, svi su oni poznati, dostupan svima.

Načini isključivanje reklama na Skype

Osnovne tehnike za blokiranje reklama na početnoj stranici skype tri: promjena postavki same prog, računala, korištenje posebnih programa – антирекламных блокировщиков. Možete koristiti svaki ovom metodom po redu, očekujući pozitivan rezultat, ili posegnuti za sve tri odjednom: problem, kako se u скайпе ukloni oglas, riješiti nekako uspjeti.

Isključivanje reklama u Скайпе putem opcije Postavke sigurnosti

Ako je vaš Skype odavno nije ažurirana, prijem uznemiravajući oglasa stvarno isključiti, перенастраивает postavke programa. Pronađite postavke programa, opcija «Postavke», uklonite kvačicu ispred oznake «Dopusti prikazivati ciljane oglase Microsoft je na temelju podataka o dobi i drugih podataka navedenih u svom uredu korisnika Skype». Program će prestati koristiti vaše osobne informacije kao što su vodič za pronalaženje komercijalnih bannera, ne će pokazati svoje.

Ova metoda je djelovao do nedavne obnove skype. Najnovije isto vrijeme verzije oglasa na taj način uklanjaju samo djelomično. Iritantne poruke i dalje iskočiti na zaslonu nakon što je podešavanje internih postavki programa, iako ne u istoj količini. Ali da biste dobili osloboditi od njih želi u potpunosti! Kako riješiti problem u ovoj situaciji?

AdBlock

Jedan od mogućih opcija o tome kako ukloniti reklame, – instalacija programa AdBlock. U stvari to je dodatak na preglednicima koji je pogodan za sve tražioce i djeluje na temelju posebnih filtera. Automatski обновляясь, program protiv reklama i spama, tražeći nove izvore непрошенной informacije, odmah blokira ih.

Isključivanje oglašavanja program AdBlock

Koristiti program AdBlock realno za samo nekoliko minuta.

  • Besplatno preuzmite aplikaciju sa službene stranice https://adblockplus.org.
  • Nađite podešavanje filtera programa, postavite kvačicu ispred svih predloženih vam imena.
  • Ne zaboravite da uklonite kvačicu sa opcije «Allow neke ненавязчивую oglašavanje».
  • Program će početi djelovati odmah nakon instalacije. Ponovno pokretati računalo nije potrebno.

Potpuno blokiranje reklama

Se nositi s toka komercijalnih poruka će domaći postavke samog računala. Za to će vam trebati datoteku pod nazivom hosts, koja se odnosi na sustave. S njegovim otvaranjem obaviti bilo koji tekst editor. Najnovijim reda, prema informacijama Yandex, potrebno je propisati: 127.0.0.1 rad.msn.com i novi odlomak 127.0.0.1 preview.msn.com. Oni označavaju oglasa server Microsoft.

Kako ukloniti reklame od Skype zauvijek s pomoću datoteke hosts

Od ovog trenutka adrese biti prepoznati računalo operativnog sustava kako lokalni, tako da je prilikom susreta s njima internet veza se neće dogoditi. Postoji veza između izvora dosadne poruke i vaše računalo ne instalira. Ispada da je akutni problem, kako u samom скайпе ukloni oglas, odluči sama sebi: ona čak neće dignuti!

Видеосоветы: kako ukloniti spam скайпе

Da biste dobili osloboditi od komercijalnih informacija na početnoj stranici skype lakše samo, korak po korak slijedeći видеоинструкциям iskusni korisnici Svjetske mreže. U sljedećih valjcima detaljno je opisano kako se nositi s oglasima s pomoću internih postavki preglednika Internet Explorer samog скайпу i datoteke hosts. Objašnjavajući, stručnjaci su podijeljeni ekran, jasno ilustrirajući svoje postupke. S takvom podrškom ne možete pogriješiti!

Pomoću Эксплорера

Zaključavanje kroz datoteku hosts

Isključivanje reklama u izborniku samog skype

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: