Kao u pregledniku Opera ukloniti reklame

Svi koriste internet i savršeno dobro znaju koliko je dosadno stalno prikazuje kratko uputstvo za oglašavanje, jer je to jako ometala i ometa dovršiti posao. Zato je za mnoge korisnike postaje relevantno pitanje: kako u pregledniku Opera ukloniti oglas. Ispada da se može u potpunosti osloboditi od tih pesky banner oglasima, ako upotrebljavate bilo koji preglednik, uključujući Opera. Kako riješiti ovo pitanje i da je za to potrebno, naučit ćete dalje.

Zašto u pregledniku Opera skače oglašavanje na svim stranicama

S tim problemom se suočava gotovo svaki korisnik interneta, bez obzira imao je preglednik. Pri tome se promatraju isti znakovi: iznenada pojavljuju različite prozori s reklamama upitnog karaktera (na primjer, s prijedlozima bogat ili izgubiti težinu brzo) i kad kliknete na njega da biste zatvorili, iskakanje dodatne transparenata. Sve to uvelike otežava aktivnosti računala.

Opisana situacija se događa zbog prisutnosti na vašem девайсе malware sa zajedničkim nazivom AdWare (aplikaciju, prikazuje oglašavanja), virus ili nešto slično. Takve neželjene datoteke koje dospijevaju na računalo na različite načine: na primjer, vi ste prenijeli bilo ili otkrili sumnjivi stranice i впустили na taj način virusa ili AdWare.

Načini za isključivanje oglašavanja i skočnih prozora u pregledniku Opera

Dosta uživajte beskrajno treperi i dosadnih bannera na svakoj stranici internet explorer, od vas prije ili kasnije pojaviti pitanje: kako u pregledniku Opera ukloniti reklame (ako ste korisnik ovog preglednika)? Postoji nekoliko učinkovitih načina da se jednom i trajno riješi ove glavobolje. Zahvaljujući detaljan opis u nastavku ćete ukloniti razne pop-up prozora u Operi.

Isključi JAVA-skripta

Javascript program omogućuje rad drugih programa i plug-in, koji se nalaze u web mreži. Proces je takav rad izgleda kao animacija sve slike, reklame koje vidite, otvaranja preglednika. Zahvaljujući JAVA-script imate mogućnost kliknuti na različitim окошек, otvarajući ih na internetu, pri tome vas mogu automatski otvoriti prozore s reklamama. Ako isključite ovaj kod, zajedno s drugim značajkama, nestati i uznemirujuće banneri.

Kao u popularnom web pregledniku opera ukloniti reklame uz pomoć isključivanje JAVA-skripta će sljedeće upute:

Isključivanje JAVA script u vašem pregledniku Opera za oslobođenje od oglašavanja

 1. U samom pregledniku pritisnite «Meni».
 2. Dalje odaberite «Tools». Ovdje kliknite na «Opće postavke».
 3. Odaberite «Napredno», a nakon što je «Sadržaj».
 4. Nakon što je vidio «Omogući Javascript», isključite ovu opciju.

U slučaju ako ne možete pronaći gumb «Menu» u Operi, alternativni izbor može postati isključivanje funkcije, koja анимирует sliku. To je učinjeno pomoću sljedećeg:

 1. Kliknite lijevo na vrhu otvorite preglednik na ikonu «Opera».
 2. Pred vama otvorit će se popis, među kojima odaberite «Prikaži meni».
 3. Ovdje isključite funkciju «Slika».

Isključivanjem Javascript, možete dobiti osloboditi od uznemiravajući bannera, ali vaš preglednik ne može prikazati sve opcije web-stranica u potpunosti. A to je već negativna stvar, jer provjerom željene web stranice u izborniku preglednika. Da biste to učinili:

 1. Prije dolaska na karticu «Sadržaj», algoritam za pretraživanje, koja je opisana u turn-based upute isključili Javascript, potražite «Postavke stranice».
 2. Ovdje dodajte sva web-mjesta kojima vjerujete. Na toj istoj stranici kliknite na «Skripte» i odaberite «Dopusti preuzimanje JAVA-skripta».

Uz pomoć posebne aplikacije Adblock i njegov pandan Adblock Plus

Sakriti banner prozora je moguće uz pomoć dodatnih programa pod nazivom «Адблок» (Adblock ili njegov pandan Adblock Plus). Takav program je potrebno preuzmite na svoje računalo, kako bi ona mogla učinkovito blokirati bilo kakve transparente. Ovaj program se instalira besplatno i koristi se samo za Operu. Sigurno pošalji ga možete na adresi: addons.opera.com/ru/extensions/details/opera-adblock/

Da biste instalirali Adblock Plus i omogućite anti-banner, učinite sljedeće:

Instaliranje ekstenzija Adblock od oglašavanja u pregledniku Opera

 1. Iskoristite obzirom da je navedena gore.
 2. Kliknite na «Add to Opera».
 3. Omogućite instalaciju na vašem RAČUNALU klikom na gumb «Install».
 4. Ponovo pokrenite računalo.

Blokiranje reklamnih bannera uz pomoć Adguard

Još jedan način kako u pregledniku opera učinkovito ukloniti reklame – to je postaviti Adguard. Ovaj alat možete preuzeti sa službene web stranice adguard.com, no to je plaćeno. Vidjeti «Адгуард» zapravo imate priliku, zahvaljujući probnu verziju s razdobljem korištenja na dva tjedna. Tako da instalirate program na vaše računalo, pokrenite ga i kliknite na stavku «Zaštita». Ovdje ćete takve funkcije:

Kao u pregledniku Opera ukloni oglas pomoću Adguard

 • «Anti-phishing», brani od lažnih bannera, virusa i drugih sigurnosnih prijetnji na internetu.
 • «Антибаннер» – zapravo funkcija koja sprečava pojavu pop-up oglasa.
 • «Roditeljski nadzor». Ova funkcija postavlja blok na otvaranje opasnih, sumnjivih web-mjesta, u vatrozidu i za odrasle.
 • Na kartici «Postavke» prikazuje sve instalacije. Klikom na «Postavke filtriranja» odaberite «Prikaži korisne reklame», pa ćete vidjeti samo oni banneri koji se ne odnose na neželjene reklame (na primjer, različite aplikacije Mail.ru ili Yandex).

Kako ukloniti oglasni virus iz preglednika automatski otvara

S закачкой bilo koji program na računalo, ponekad spadaju i zlonamjernih programa, među kojima su i virusi. Zbog njih se pokreću automatski procese, što dovodi do povećanja problema s vašim spam. U borbi s tim da će Hitman Pro ili Malwarebytes Anti-malware. Tako ne samo da ćete ukloniti virus oglašavanja, ali i mogu liječiti računalo od tzv korijen, crva, trojanaca, spyware robota, i slično

Dakle, kako u pregledniku opera popravi automatski oglas pomoću Hitman Pro:

Uslužni program Hitman Pro za uklanjanje oglasne virusa iz preglednika

 1. Preuzmite program sa službene stranice: surfright.nl/en/downloads.
 2. U vrijeme pokretanja otvara se prozor s naslovom «Postavke», gdje ćete vidjeti pitanje: «Postavi Hitman Pro na ovo računalo?». Ako ne trebate koristiti ovu aplikaciju na trajnoj osnovi, označite stavku: «Ne, ja ću skenirati sustav samo jednom». Će biti dovoljno za jednokratnu upotrebu, da biste omogućili automatsko traženje i provesti uklanjanje virusnih oglašavanja.
 3. Kliknite ispod na «Next». Nakon čega se odmah uključuje u potragu zlonamjernih programa.
 4. Kada Hitman Pro naći sve što prijeti siguran rad na računalu, to će se popis s nazivima virusa.
 5. Kliknite «Next» da aktivirate čišćenje računala od takvih zlonamjernih komunalnih usluga. Za ovaj Hitman Pro preporučiti besplatno aktivirati i dobiti besplatan pristup s licencom (djeluje do 30 dana).
 6. Ponovo pokrenite RAČUNALO, otvorite web-preglednik, da provjerite dostupnost nepotrebno oglašavanje.

Kako očistiti predmemoriju preglednika Opera

Iskoristite dodatnim aktivnostima nakon instalacije iznad preporučenih programa s ciljem перестраховки. Stvar je u tome da apsolutno sve operacije koje se obavljaju na svom RAČUNALU pohranjene na tvrdom disku. Isto se događa i s posjećenih stranica: izrađuju se kopije zajedno sa slikama i drugim datotekama (na primjer, pop-up рекламами), a pohranjuju u memoriju računala. To se zove cache preglednika, i to bi trebao automatski čistiti s vremena na vrijeme.

Da перестраховать sebe od spremiti u cache štetnih datoteka s virusnim рекламами, potrebno je ručno očistiti ga nakon instalacije антирекламных programa. Kako to učiniti u pregledniku Opera:

Čišćenje predmemorije preglednika Opera

 1. Odite u postavke preglednika s pomoću vruće tipke «Ctrl+F12».
 2. Odaberite «Advanced» i odaberite «Povijest».
 3. Nasuprot natpis «Disk cache» kliknite gumb «Izbriši».
 4. Možete dodatno prilagoditi cache preglednika za parkiranje bez čišćenje pri svakom izlazu iz Opere: odaberite «Očistiti kada izađete».

Što učiniti ako ne uspije ukloniti pop-up reklame

Prvi način: Ponekad se događa tako da sve gore navedene načine ne rade. To se može dogoditi zbog automatsko pokretanje skrivenih programa na vašem računalu. Za to pokušajte riješiti problem ručno. Dakle, što je s Opere ukloni oglas pomoću ručnog načina za traženje i uklanjanje zlonamjernih programa prvi način:

1. Idite na «control Panel Windows, otvorite «Programi i značajke» i potražite usred svega da imate takve štetne alat ili proširenja:

 • Pirrit Suggestor, pirritdesktop.exe i sve ostale koji imaju riječ Pirrit;
 • Search Protect i drugih programa, koji sadrže pojam Search, osim SearchIndexer (to je program sustava Windows, ne diraj);
 • Cijevi, Awesomehp, Babilon;
 • Websocial, Webalta;
 • Mobogenie;
 • CodecDefaultKernel.exe;
 • RSTUpdater.exe.

2. Ako oni postoje, obrišite, ponovno pokrenite računalo.

Kako zatvoriti promotivne komunalnih i širenje kroz task manager

Međutim, na način opisan gore nije uvijek učinkovit, jer mnogi od navedenih aplikacija skriven i ne pojavljuju se među instaliranih programa. Stoga iskoristite dodatno drugi način:

 1. Otvorite upravitelj zadataka. Za to koristite kombinaciju «Alt+Ctrl+Del». Odaberite «Pokreni upravitelj zadataka».
 2. Kliknite na tab «Processes» (za korisnike Windows 7) ili Detalj (za Windows 8, 8.1).
 3. Ovdje možete vidjeti cijeli popis aktivnih programa. Pretražite među njima su oni koji su opisani u prvoj metodi.
 4. Našavši cilj, kliknite desnom tipkom miša, pokušati dovršiti proces. Ako to ne uspije, pokušajte s desnim klikom, ali ovaj put odaberite «Otvori mjesto datoteke».
 5. Od vas će biti određen put, gdje je datoteka pohranjena, zapamtite ga.
 6. Pritisnite Windows + R», otipkajte: msconfig.
 7. U prozoru «Konfiguracija sistema» kliknite «Upload».
 8. Pronađite ispod «Postavke preuzimanja, uključite «Safe mode».
 9. Ponovno pokrenite PC.
 10. Nakon što ste uključili idite na «control Panel» i odaberite «Postavke mapa», uključite Prikaz skrivenih i sistemskih datoteka».
 11. Dalje tražiti na gore načine potreban malicioznih datoteka i uklonite ga.
 12. Ponovite sp 5 i provjerite je li, postoji li nešto sumnjivo u kartici «Početak», ako je tako – uklonite вышеописанным način (p. 10, 11).
 13. Isključite siguran način isti način koji je opisan u ap 6,7.
 14. Otvorite preglednik, provjerite dostupnost, ili za bannere.

Videotutorial: kako da biste dobili osloboditi od oglašavanja u pregledniku Opera zauvijek

U većini slučajeva uklanjanje zlonamjernog bannera u pregledniku rješava puno problema vezanih za efikasnost i brzinu rada samog računala. Tako da sve akcije usmjerene na borbu protiv nepotrebnih reklama u Operi će za vas relevantni i opravdani. Za bolju percepciju u ovome gore navedenih informacija, pročitajte видеоинструкцией. Ona će vam pokazati korak po korak sve akcije, kao u Operi ukloni oglas, spriječiti njegova pojava u daljnjem korištenju ovog preglednika.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: