Kao u Facebook izbrisati stranicu

Društvene mreže – ovo je odlična prilika za komunikaciju s ljudima širom svijeta online. Tako mnogi pronalaze svoje sudbine, roditi korisne kontakte, ne gube starih poznanika. Međutim, nisu svi koriste prethodno stvorili račun na internetu i onda tematska može postati na slijedeće pitanje: kako je na Facebook obrisati stranicu? Možda je vaš život drastično promijenio i zahtijeva pregledati sve svoje dating. Riješiti ovu situaciju ćete biti u mogućnosti da izvrši određene radnje. Više informacija o tome u nastavku.

Kao i na Facebook izbrisati stranicu

Da biste u potpunosti uklonili svoju facebook stranicu svoje djevojke, od vas će biti potrebno ne samo deaktivirati svoj korisnički račun na web stranici (izbriši podatke s mogućnošću oporavka), a izbrisati zauvijek. Još će vam trebati ukloniti instalirane aplikacije društvene mreže na druge девайсах (na primjer, pametne telefone, tablete). Ove akcije će vam dati priliku spriječiti i ukloniti apsolutno sve svoje podatke i fotografije s društvene mreže. Kako se to radi, pogledajte detaljne upute koje su opisane u nastavku.

Zauvijek otići s Фейсбук

Da biste saznali kako da u Facebook izbrisati stranicu zauvijek, poslužite se sljedećim detaljnim postupcima. Ovaj algoritam će izbrisati osobni račun bez mogućnosti vratiti sve podatke. Pri tom je potpuno će nestati sve vaše fotografije, kontakti, komentare ostavljene negdje.

Brisanje stranice na Facebook zauvijek

 1. Otvorite odmah profil uklanjanje i na web stranici «Фейсбука»: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account.
 2. Ovdje ćete vidjeti prozor pod nazivom «Izbrisati moj račun». Odmah проинформируют o tome, da zajedno sa brisanja profila, više ne možete dobiti nikakve podatke sa stranice, kao i vratiti sve podatke.
 3. Usvajanjem konačne odluke, kliknite gumb «Izbriši moj račun».
 4. Iskoči prozor sa zahtjevima unijeti svoju lozinku pod kojim ste prijavljeni na profil i kod na predložene slici.
 5. Slijedite gore navedene korake, ne igraju nikakve tipke, na primjer, «Podijeliti». U roku od 14 dana podrška «Фейсбук» će izbrisati zauvijek tvoj profil.

Brisanje računa s telefona

Uklanjanje osobnih profila na društvenoj mreži je moguće uz pomoć pametnih telefona. Za to je potrebno da program «Фейсбук» je instaliran na telefonu. Možda i izbrisati sve podatke zauvijek kod vas i neće raditi, ali ćete biti u mogućnosti na početku, iako bi samo deaktivirati stranicu. To će poslužiti kao dodatni način da se brzo sakriti sve informacije o sebi. Dakle, kako u Facebook ukloniti svoju stranicu putem telefona:

Uklanjanje računa za Facebook s telefona

 1. Otvorite program «Фейсбук» na pametnom telefonu.
 2. Na dnu s desne strane vidjet ćete tri horizontalne trake, kliknite na njih i ući u mali izbornik.
 3. Ovdje u nastavku odaberite «Postavke», a zatim «Postavke računa».
 4. U prozoru koji se pojavi odaberite «Security».
 5. U samom dnu ćete vidjeti traku s nazivom «Račun», kliknite na nju i profil se deaktivira.

Kako zatvoriti stranicu na Facebook

Kao alternativa, da se u potpunosti ne izbriše svoj profil, samo prikrivanje pristup svojim podacima samo onim korisnicima kojima vam ne želim komunicirati. Za to će se morati napraviti neke promjene u postavkama privatnosti. Takvo pitanje nije neuobičajeno za programere web stranice Фейсбук, pa su pažljivo bili ovaj bod. Dakle, pročitajte dalje s detaljnim uputama, kao Facebook, ne izbrisati stranicu, a samo joj je blizu:

Kako zatvoriti stranicu na Facebook

 1. U gornjem desnom kutu stranice kliknite na trokutić, i iskoči meni, ovdje odaberite «Postavke».
 2. Kliknite na odjeljak «Privatnost». Ovdje pročitajte stavke sva pitanja i mijenjajte ih postavke. Na primjer, natpis «Dostupan » svima» znači da je osobni profil je dostupan svim korisnicima Фейсбук. Promijenite status na «Samo ja» i svoje podatke neće vidjeti nitko drugi. Na taj način ste isključite svoj profil na mreži, ali svi vaši podaci su pohranjeni (samo ih nitko ne vidi) i odmah je nastavljen čim se vrati status. Jedino će ostati opći podaci o vama: ime, pripadnost polu, mjesta rada, student.

Video kako ukloniti sebe iz Фейсбук

Ako gore navedene upute ostao za vas u nekim trenucima nerazumljiv ili niste pronašli potrebne dodatne informacije, pogledajte видеоинструкцию. Ovdje možete jasno vidjeti, kao što je na Facebook moguće ukloniti stranicu na nekoliko načina: potpuno brisanje svojih podataka iz mreže ili metoda deaktivacija i privremeno isključili profil.

Brisanje računa

Deaktivacija i brisanje Facebook

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: