Kao na MTS provjerite stanje

Mobilni telefoni, pametni telefoni, tableti su postali sastavni dio ljudskog života. Pomoću inovativne tehnologije obavlja brojne funkcije: pozive, surfanje na društvenim mrežama, gledanje videa ili slušanja glazbe. Unatoč raznovrsnost pomagala, za mnoge nerazumljiv, ostaje pitanje, kako na MTS provjerite stanje. Operator brine o svojim klijentima, osiguravajući nekoliko opcija za praćenje financija, a ne samo svojih, ali i drugih pretplatnika mobilne telefonije. U nastavku ćete pronaći detaljne upute za kontrolu računa MTS.

Kako provjeriti račun na MTS Rusija

Korisnici mobilne telefonije u Rusiji uvijek žele biti informirani o broju financija, na njihov račun. Mnogi kupci i ne uvijek znati kako na MTS provjerite stanje i koje su za to postoje načini da se otežava zadatak. Operator se pobrinuo da se kupci upoznaju o dostupnosti novca bez napora, pružajući više mogućnosti za takvu kontrolu:

Kao na MTS provjerite stanje

 • Klasični način – birajte sa mobilnog telefona kombinaciju *100# i tipka za poziv, a na zaslonu će se pojaviti zanimljive informacije. Slično saznati prave podatke je moguće, budući da je u romingu, na primjer, u Bjelorusiji, Ukrajini.
 • Putem sms poruke, koja se šalje na broj 111 s tekstom 11. U odgovarajućoj obavijesti će se podaci o остатке financija.
 • Nadzorne na web stranici operatera.
 • Iskorištavanjem uslugu mobilne asistent. Za to je potrebno nazvati na broj 111 i, vođeni glasovne upute, dobiti zanimljive informacije.
 • Ako se obratite izravno s predstavnicima operatora prema broju 0890. Kada se takve provjere treba o sebi dati određene informacije (tajna riječ ili broj putovnice), kako bi dobili podatke.

Bonus ili dodatni račun na telefonu

Operater brine o svojim klijentima i kao promocija provodi program lojalnosti, pružajući bonuse. To daje priliku zadržati stare korisnicima i privući nove, bez štete za tvrtku. Dobivate poticaje za poslane poruke (MMS, SMS), odlazni pozivi i korištenje internet-prometa. Mnogi ne znaju kako na MTS provjeriti bonus stanje, a za to su na raspolaganju četiri načina, zahvaljujući kojima svaki kupac će moći odabrati najpovoljniji izbor:

 1. Provjerite broj bodova na osobnoj stranici operatora login.mts.ru. Iskorištavanjem takve usluge, vi ćete biti u mogućnosti saznati gdje mogu biti utrošeno na promociju, ili podijeliti s drugima informacije o programu lojalnosti.
 2. Putem sms poruke koju je potrebno poslati na kratki broj 4555, pre s tekstom «Bal». U ответном pismu dođe podatke o broju bonuse.
 3. Jednostavan način – nazovi tehničku podršku i operatora pojasniti stanje ili dodatni bonus ravnotežu.
 4. Još jedna opcija – s mobilnog uređaja birati kombinaciju *111*455*0# i tipku za poziv. Nakon toga, u ответном poruci će doći podatke o broju bonuse.

Ravnotežu pod kontrolom

Za mnoge ljude je važno stalno kontrolirati potrošnju financija putem mobilnog uređaja. Prije svega, to se odnosi na poslovne ljude, poduzetnike koji su po broju poziva ne mogu pratiti ispravnost plaćanje računa i žele dobiti detaljan izvještaj kontrolise novac. Ruski mobilni operater preuzeo brigu o toj mogućnosti, pružajući uslugu «Ravnotežu pod kontrolom», koja je dostupna u takvim tarifnim planovima: Super Nula, Cool, Ravnalo privatnih, Puno poziva, Duge razgovore, RED Energy.

Kako koristiti uslugu, potrebno je:

Povezivanje usluga MTS za kontrolu ravnoteže

 • Aktivirati uslugu na svom gadgetu, upisivanjem od njega sljedeću kombinaciju: *152*3# i pritisnuti tipku za poziv. Povezivanje je moguće ostvariti i uz pomoć «internet-asistent», slijedeći upute.
 • Nakon aktivacije, svaki dan će nastupiti naknadu, koja iznosi 0,10 eura.
 • Na kraju svakog plaćeni poziva na korisnički uređaj će dolaziti poruku, u kojoj se prikazuje trajanje poziva, koliko je utrošeno novca, a ostatak financija. Treba imati na umu da se podaci ne pohranjuju se na telefonu u obliku sms-poruke.

Živi ravnotežu

Da bi korisnici mobilne telefonije mogu dobiti informacije o stanju računa, operator pruža uslugu «živi ravnotežu». Povezivanjem usluga možete dobiti podatke o potrošnji sredstava nakon svakog poziva ili druge troškove. Kako bi se povezali uslugu i dobiti priliku pratiti potrošnju sredstava isplati iskoristiti jedan od načina:

 • Brojčanik na telefonskom uređaju *500*1# i pritisnuti tipku za poziv.
 • Poziv na broj 500 i povezati uslugu ili poslati sms poruku sa tekstom «A».

Da saznate stanje na računu druge osobe MTS

U životu postoje različite situacije, tako da s vremena na vrijeme, potrebno je znati stanje na računu od strane druge osobe. U pravilu, takav životni ruka javlja kod roditelja prema djeci, prijateljima ili rodbini. Kao na MTS provjeriti tuđi kredit – hitno pitanje za mnoge korisnike, tako da u nastavku se nudi nekoliko opcija kako to učiniti:

 • Usluga «Balans druge osobe», za povezivanje koju želite nazvati *111*2337# i birajte tipku za poziv. Nakon povezivanja usluge, kako bi saznali financijsko stanje mobilnog računa drugog pretplatnika mobilne telefonije, treba poslati naredbe: *140*broj kupaca*# i pritisnuti tipku za poziv. Izvrši jednostavne manipulacije, možete dobiti na telefon sms-poruke koje ste informacijama.
 • Usluga «Ravnotežu prijatelja» aktivni za plan «Svjetionik», što vam omogućuje da saznate stanje na računu prijatelja u bilo koje vrijeme pomoću upita *140*broj telefona*#. Ova usluga je besplatna (freebsd), ne zahtijeva mjesečne naknade ili drugih financijskih troškova.

Stanje na tabletu MTS

Osoba koja će provjeriti stanje MTS na tabletu

Korisnici tableta s različitim operacijskim sustavima mogu bez problema saznati saldo financijskih sredstava, obavljajući nekoliko jednostavnih koraka. U većini naprava postavljena GSM modul, zbog čega postoji mogućnost da se na klasičan način (kroz юсд-upit) saznati zanimljive informacije. Ali ako se takva usluga ne postoji, postoji nekoliko drugih načina za dobivanje tih podataka. Kao na MTS provjerite svoj balans na tabletu:

 • Pošalji gadgeta, gdje je umetnuta sim-kartica mobilnog operatera, upit na broj *100# i poziv. Kroz neko vrijeme pretplatnik će primiti poruku s informacijama o stanju računa i dostupna je na njemu sredstava.
 • Pošalji sms poruku sa tekstom 11 na broj 111, nakon što dođe odgovor na pismo s ostatkom novca.
 • Iskoristiti ulaska u privatni ured, gdje imaju priliku dobiti zanimljive informacije.
 • Instalirate aplikaciju i widget na tabletama za praćenje financijskog stanja sim kartice. Na primjer, to može biti Balance widget, nakon aktivacije, kojeg je u bilo kojem trenutku i bez dodatne manipulacije će priliku provjeriti ostatak novca.

Račun MTS Povezivanje

Za klijente koji koriste vezu na internet (po ugovoru ili bez) kroz modem, postoji mogućnost da u bilo kojem trenutku provjeriti stanje ravnoteže jedan od načina:

 • Posjeti preko pc-nadzornu stranice operatora (mts.ru) gdje je s desne strane na vrhu prikazuje se broj raspoloživih novca.
 • Utipkati kombinaciju *100# putem programa «Povezivanje menadžer».

Kako napuniti ravnotežu MTS

Kako uvijek biti u vezi i biti u stanju provesti odlazne pozive, koristiti internet ili za slanje SMS-a, morate imati dovoljno sredstava. Kako provjeriti saldo, što je opisano gore, i ako se nakon provedbe provjere financija iznos novca će se pokazati nedovoljnim, morate napuniti. No, osim toga, da korisnik može povećati iznos novca na svom računu, on ima mogućnost poslati sredstva za druge osobe operatora, da povrate sposobnost komunikacije s njim.

Vaš račun

Kako napuniti svoj telefon i dobiti priliku da se odlazne pozive i uživate gadget u cijelosti, odaberite jedan od sljedećih načina:

Sučelje za naplatu terminala za nadopunu računa MTS

 • Online putem službene web stranice, koristeći bankovne kartice.
 • Redovito автопополнение sa bankovne kartice (na primjer, зарплатной), koji se obavlja na određenoj pravilnosti, a prijevod će se provoditi na unaprijed propisani iznos.
 • Kroz salone, trgovine, gdje imaju priliku da ispune ravnotežu jedan od načina: gotovinom-kroz posebnu karticu za plaćanje mobilne komunikacije ili pomoću kreditne kartice.
 • Broj poslovnog računa preko terminala, blagajni ili preko banke, koje su partneri vaše mobilne kompanije.
 • Poslati novac putem internet-usluge koje pružaju ovu uslugu.

Račun druge osobe MTS

Napuniti bilo koji uređaj (айпад, tablet, telefon) drugog korisnika bežičnih usluga jednog operatora moguće je iz svoje sobe. Po želji je poribljavanje može postati redoviti – novac ću poslati s određenim razmakom od vremena na određeni iznos. Napunite račun druge osobe lako na nekoliko načina:

 • Na uređaju birati kombinaciju: *112* broj osobe (ili osobni račun, kamo odlaze sredstva) * iznos transfera u eurima # i pritisnuti tipku za poziv. Nakon provođenja manipulacije na svoj gadget dođe poruka s tekstom potvrdu operacije. Birajte kombinaciju: *112*koda iz sms# i pritisnuti tipku za poziv.
 • Da bi redovita prijevod, kombinacija mora biti takav: *114*telefon pozivatelja*broj, koji označava redovitost plaćanja(1 – dnevne, 2 – tjedno, 3 – svaki mjesec) * količina novca u eurima# i poziv. Dobijete sms sa kodom za potvrdu, treba upisati sljedeću kombinaciju: *114*tajna brojke poruka# i tipka za poziv.

Video kako provjeriti stanje na MTS

Da saznate stanje na računu pretplatnika mobilne telefonije MTS nije teško, za to se mogu koristiti na različite načine, a svaki korisnik može odabrati najpovoljniji izbor. Osim toga, uz pomoć posebne usluge imaju mogućnost pratiti prisutnost novca u ravnoteži drugih ljudi (djece, roditelja, prijatelja) i, ako je potrebno napuniti financijske dionice. Pogledajte u nastavku kompilacija videa s jasnim uputama za inspekcijske na različitim gadgetima.

Lako i jednostavno naučiti ravnotežu MTS

Kako provjeriti saldo računa na modem MTS

Provjerite stanje na MTS айпад

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: