Kao na Мегафоне isključiti pretplate

Nitko od vlasnika mobilnih telefona nije imun na friknuto out otpis novca s računa. Često operatori prvo nude besplatne usluge, a već kroz par tjedana oni prelaze u kategoriju plaćenih i ravnotežu bez upozorenja oslobađaju sredstva. Da biste izbjegli takve nevolje, treba znati kako na Мегафоне isključiti pretplate. To se može učiniti na nekoliko načina, koji razmotrimo.

Kako provjeriti popis povezanih usluga plaća se na Мегафоне

Prijevara mobilne komunikacije je svake godine sve više. Pretplatnici, ne znajući to, padaju u zamke, kada, bez njihove suglasnosti potpisuju SMS sadržaja ili teretit će sredstva za downloaded program bez upozorenja. Mnogi korisnici dolaze poruke, u kojima su navedeni linkovi na web stranice. Neki odmah dovesti ih u kategoriju «Spam», ali postoji pozive koji dolaze i na ovom linku, a onda se pitaju gdje su novac s računa.

Mobilni operater Megafon pruža svojim pretplatnicima mnogo različitih usluga, među kojima su i plaćeni i besplatni, na primjer, zvona umjesto zvukova zvona, pronađite ravnotežu, roaming i tako dalje. Da biste saznali koji mailing spojeni na vaš broj, vrijedi nazovite vašeg operatera, koji će vam pružiti sveobuhvatne informacije. Da biste to učinili, potrebno je upisati broj 0500 sa svog telefona.

Popis povezanih usluga je lako naučiti, koristeći автоинформатор Megafon. Prednost ove usluge je u tome što informacije pretplatnik može slušati nekoliko puta i u bilo koje doba dana. Da biste dobili takve pomoći možete:

Pretplatnik uči o povezanim plaćenim uslugama i pretplate Megafon

  1. Da bi poziv, upisivanjem broja 0505.
  2. Utipkati kombinaciju *105*11#, a zatim je «Izazov».
  3. Da bi poziv na broj 0500559.

Kako isključiti sve pretplate na Мегафоне

Sada već znate kako provjeriti listu, Megafon. Ako se ustanovi da je telefon priključen na vaš sadržaj, morate sami da ga isključi. Za to postoji servis «Servis-Vodič», u kojem rade na dva načina:

  • pošaljite upit na broj *105#, nakon čega pričekajte da se detaljnije upute i slijedite joj;
  • preuzmite aplikaciju «Service-Vodič» sa službene web stranice tvrtke na internetu.

Osobni kabinet

Ulaz u privatni ured Megafon

Kao na Мегафоне isključiti pretplate na druge načine? Nadzorne sa službene web stranice tvrtke Megafon. Da biste to učinili, najprije morate se prijaviti pomoću unosa njegov broj mobitela, a zatim pročitajte informacije na kraju stranice o uslugama spojeni na internet. Ako operator uzima novac za nekakvu mailing listu, a zatim prijeđite na odjeljak «Usluge i tarife», odaberite željenu opciju, primjerice, «Mobilni portal» i uklonite ga.

Također od nepotrebnih sadržaja odustati pretplatnik može, pozivajući se na službenim web stranicama tvrtke u službi za podršku. Ga potražite u odlomku «Podrška» – «često postavljana pitanja». Postavite pitanje na razgovor i odmah dobiti pomoć. Ili pošaljite e-mail na navedenu adresu i onda je odgovor će doći na e-mail. Da postavite pitanje možete i u svim putem društvenih mreža, adrese stranica koje su navedeni na web stranici.

Isključivanje putem SMS-a na 5051

Ako ne znate kako se na web stranici Megafon isključiti pretplate, onda je to lako učiniti putem SMS-a. Istina se mora znati id usluge koje pruža operator, koji se sastoji od 4 ili 5 brojeva. Preuzimanje kod (id) potrebno je na stranici službene web stranice tvrtke ili saznati od mrežnog operatera. Nakon što je potrebno id će se naći, poslati sa telefona SMS-a na broj 5051 sljedećeg sadržaja: «Отписка XX» ili «Stop » XX», gdje je XX broj kod primatelja.

Osim toga, tvrtka Megafon ima funkciju upozorenja svojih pretplatnika jednom tjedno o tome kako odustati od nepotrebnih sadržaja i na tome što kod. Ako na sajtu niste pronašli željeni id, pričekajte tjedne obavijesti operatera. Ako se oglase i novosti dolaze k vama u automatskom načinu rada, onda je vjerojatno da je servis «Kaleidoskop», koji se automatski aktivira kod svih novih pretplatnika mreže. Biste poništili uslugu, otvorite izbornik telefona, pronađite aplikaciju «MegaFonPro» – «Kaleidoskop» – «Postavke» – «Emitiranje» – «Isključiti».

Kako onemogućiti plaćene usluge na Megafon модеме

Modem Megafon s povezanim one koje se naplaćuju

Koristeći modem, pretplatnici Megafon putem interneta preuzeti video klipove, slušati glazbu, komunicirati putem društvenih mreža. Zamagle sliku stalna reklama i spama. Ali što je s korisnicima, kao i na Megafon модеме deaktivirati pretplatu? Učinjeno je to na bilo koji od navedenih načina ili putem portala «Megafon PRO», ako sim-kartica podržava ovu funkciju. Izvucite sim karticu iz modema, stavite u svoj telefon. Na izborniku odaberite odgovarajuću opciju, a zatim uklonite sve ili samo neke usluge jednim pritiskom tipke.

Ako se kartica ne podržava tu funkciju zatražite od najbliže vašeg operatera za njegovu aktivaciju ili zamjene. Da, u budućnosti na modem ne dolaze plaćene poruke i drugi neželjeni sadržaj, onemogućivanje uređaja izlaz na službene web stranice tvrtke. Korisnici koji nije dobro upućen u telefonima i internetu, obrisati nepotrebne SMS-sadržaj može u bilo kojem odjelu tvrtke, opisujući zaposlenicima o problemu. Samo ne zaboravite da прихватить sa sobom dokument o identitetu.

Video je kako se odjaviti od svih pretplata Megafon

Tvrtka Megafon brine o svojim korisnicima, stalno nudeći konkurentne cijene i nove opcije sigurnosti. Sada svaki korisnik može zaštititi od nepredviđenih troškova, spajanjem usluge «Stop-sadržaj». Za ovaj nazovite sa svog telefona broj *105*801# i pričekajte da se SMS poruke i više možete zbog plaćene poruke neće opstati.

Na tabletu 3G modul dobivanje nepotrebnih sadržaja uvlači baš kao i na vašem telefonu, zatim na tipkovnici treba upisati kombinaciju brojeva: *505# i pritisnuti tipku za pozivanje. Nakon toga će doći SMS, gdje će biti naznačeni svi spojeni na usluge ovim brojem. Saznajte više kao na Мегафоне onemogućiti sve pretplate, biti u mogućnosti da uz video koji smo pokupili radi vaše udobnosti asimilacije informacija.

Isključiti pretplate preko «nadzornu»

Plaćene pretplate Megafon O

Vratiti novac za pretplatu

Plaćeni automatsku pretplatu od Megafon

Upravljanje one koje se naplaćuju u svom uredu za Android

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: