Kao na Билайне isključiti pretplate

U naše vrijeme, oglašavanje prisutan je svugdje, na plakatima, na televiziji, na internetu, u časopisima, pa čak i na pametne telefone. Mnogi poduzetnici koriste bilo koji način prenijeti svoje usluge do svakog potencijalnog kupca. Za ove svrhe, oni čine bilten u obliku SMS-poruke, na bilo koji dostupan broj telefona. To je kao da nije sve pretplatnike, a onda postaje relevantno pitanje, kao na Билайне isključiti pretplate. Što je potrebno učiniti za to, i kako da biste dobili osloboditi od dosadne reklamne poruke Beeline, naučit ćete dalje.

Kako saznati plaćene usluge na Билайне

Da bi pokušati isključiti bilo koje usluge tvrtke Beeline, prije svega potrebno je znati koje su plaćene aplikacije imate spojeni u ovom trenutku. To će vam omogućiti da biste dobili više informacija o mogućnosti da na vašem mobilnom telefonu, kao i odlučiti o kojim od njih bolje odustati. Tako dalje pročitajte više načina, koji se lako će provjeriti tu informaciju.

Ulaz u privatni ured najkraći put

 • Iskoristite službene web stranice tvrtke: beeline.ru. U odjeljku «Moj najkraći put», koji se nalazi na početnoj stranici, upišite svoje podatke i odmah ćete dobiti detaljne informacije o aktivnim ponudama, opcijama i troškovima.
 • Ako imate pametni telefon (IOS, Android, Windows), potvrdite dodatni program «Moj najkraći put». Nakon odobrenja iskoristite ovom programu, pogledajte odjeljak «povezanih usluga» i isključite nepotrebne.
 • Da biste saznali koji se plaća za usluge spojeni, nazovite na mobilni kombinacija brojeva: *110*09# plus tipka za poziv.

Upravljanje pretplatama

Mobilni pretplata je usluga operatora koji pružaju potpune informacije o raznim vijestima, vremenu i drugim uslugama. Međutim, često se dogodi da ova rečenica ima niz negativnih trenutaka, na primjer, jedan od pretplate je automatski priključiti na svoj broj, a razlozi za njegovu aktivaciju vašeg računa redovito snima novac. A čak nema pojma o tome. Takve neugodne situacije moguće izbjeći, važno je samo znati kako na najkraći put onemogućiti pretplate. Za ovaj saznajte metode deaktivacije neke pretplate, opisanih u nastavku.

Фотомир

Pretplata фотомир najkraći put

Ova usluga se naplaćuje i iznosi 3 rublje dnevne naknade s računa pretplatnika. Zahvaljujući ovoj usluzi postaju dostupni tematska fotografije prikupljeni iz cijelog svijeta. Takvu uslugu ne može se pripisati uslugama potrepštine, a glavna je za većinu je ona samo bez potrebe. Možete da se upoznate sa njom i koristiti bez naknade u prvih 7 dana, a onda je program automatski postaje plaćeni. Kako upravljati «Фотомиром», razmotrite sljedeće mogućnosti:

 • Nazovite sa svog mobilnog takav broj: 0862 i izazov. Tako da uključite ovu opciju.
 • Da biste isključili pretplatu, nazovite sljedeći broj s tipkom, na poziv 0684210325 ili pošaljite tekst s naslovom «STOP» na broj: 6288.

Kameleon

Plaćeni servis Kameleon od Билайна

Ova usluga također je plaćeni, a on je povezan na vaš telefon se automatski, čim aktivirate novi starter paket Beeline. «Kameleon» je povremeno iskakanje na zaslonu mobilnog informacijske tekstovi oglašavanja. Većina korisnika je jako razdražljiv i pokušavaju pronaći način kako da se na Билайне onemogućiti takvu pretplatu. U tome će vam sljedeće metode deaktivacije usluge:

 • Isključite ovaj newsletter oglašavanje putem USSD naredbe: *110*20# i tipku za poziv. U odgovor ćete dobiti SMS potvrdu isključivanja plaćene usluge «Kameleon».
 • Možete ukloniti ovu pretplatu direktno na svom telefonu: idite u meni i pronađite odjeljak «najkraći put», ovdje pronađite stavku «Kameleon», otvorite «Aktivaciju» i označite kvačicu ispred «Isključiti».
 • Poslužite se osobnim kabineta, koji se nalazi na službenim stranicama tvrtke kako bi se odjaviti iz ovog plaćene opcije:
 1. Učinite pomoću telefona USSD naredba: birajte *110*9# i tipku za poziv. U odgovor ćete dobiti lozinku.
 2. Posjetite službene web stranice beeline.ru i u retku «Ime» upišite u potpunosti svoj broj telefona, a ispod lozinku.
 3. Pronađite odjeljak «Usluga». Ovdje ćete vidjeti potpuni popis aktivnih u vašem telefonu su besplatne i plaćene opcije. Pronađite tamo, «Kameleon» i isključite.

Видеомир

Pretplatu Видеомир od Билайна

Na drugim малополезным opcija moguće pripisati «Видеомир». To je dodatni plaćeni program zabavnog karaktera, koji daje pristup korisniku na posebnu web stranicu s mogućnošću korištenja sadržaja. Imajte na umu da koristeći ovaj servis, možete izaći na internet, a to već može biti skupo, koji će se izliti u godinama koje računa s внушительными iznosima. Stoga, upoznajte se s načinom na Билайне deaktivirati pretplatu «Видеомир»:

 • S pomoću osobnih računa. Za to ponovite algoritam akcija, opisan u točki «Kameleon» s detaljnim uputama za isključivanje usluge na isti način.
 • Da biste uklonili kvačicu za «Видеомир» iz popisa neiskorišten, ali aktivnih aplikacija, pošaljite poruku sa riječju «STOP» na broj 6506.

Kako da se samostalno isključi sve pretplate

S ciljem optimizirati korištenje svojih sredstava za bežično povezivanje, iskoristite priliku isključiti sve plaćene usluge operatora. Jer, po recenzija pretplatnika, tvrtka Beeline često aktivira pretplate, ne raspitujući se kod klijenta o njihovim potrebama, u većini slučajeva, oni su izloženi po defaultu. Međutim, mobilni operater uvijek omogućuje da sami upravljaju tim opcijama. Tako da ćete bez problema moći isključiti bilo koju željenu za vas pretplatu, koristeći jedan od navedenih načina. Dakle, kako na Билайне isključiti sve pretplate:

 • Upišite u svoj mobilni broj: 0684006 i napravite poziv. Nakon dobili poruku sa odgovorom, da je sve aktivne opcije su isključene iz svog paketa.
 • Kontaktirajte tehničku podršku kompanije najkraći put, pozivom na broj 0611 ili 0622, next zatim «nula» i vas соединят s operatorom. Saznajte imate li u ovom trenutku neki aktivni program i zatražite da otkaz u slučaju njihove dostupnosti.

U svom uredu

Kao alternativa koristite osobni ured na službenim stranicama tvrtke: beeline.ru. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

Isključeni pretplate u svom uredu najkraći put

 1. U retku «Login», unesite u potpunosti svoj broj telefona.
 2. Za dobivanje lozinke u osobni ured, pošaljite upit *110*9#. Vam na mobilni dođe poruka s kodom.
 3. U samom dnu stranice pronađite tekst «Usluge», nakon ulaska u koju ćete potpuni popis važećih programa.
 4. Stavite kvačicu na «Disable» ispred svakog lokaliteta usluge.

Putem SMS-a na kratki brojevi

Ćete morati isključiti pretplate, ako pošaljete poruku sa tekstom «STOP» na sve kratki brojevi sa kojih dolazi bezvrijedna informacija. U odgovoru na to da odmah dođe SMS obavijesti o deaktivacije usluge. Međutim, ovaj postupak može potrajati dugo vremena za slučaj toga, ako imate takvih usluga je vrlo mnogo. Stoga je potrebno koristiti više optimalno i brzim metodama odricanje od pojedinih plaćene aplikacije koje su opisane.

Video kako onemogućiti pretplate najkraći put

Da proučite mogućnost upravljanja aplikacijama najkraći put i metodama odricanje od njih, iskoristite dodatnim preporukama. Ih pronaći ćete i videa, u nastavku priloga sa načine dostupne otkazivanje pretplate nadzorne ili uz pomoć povlačenje jedne ili druge opcije, koristeći kratke sobe. Pažljivo pregledajte videozapise koje, i ponovite korak po korak preporučene korake, isključiti sve nepotrebne programe i pretplate.

Odjaviti nadzorne

Uklonite pretplatu nakon kratke sobe

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: