Kako uključiti flash player u browseru Yandex

Pronašao na internetu video, a valjak ne provodi u vašem pregledniku Yandex? Prvi vjerojatni uzrok – nije uključen ili nije ispravno konfiguriran flash player. Flash player – to je posebna softverska aplikacija za računala, koji otvara široke perspektive pri radu sa internet resursima. Pogled na šarene animacije, video sekvence, online filmovi, igre – sve to možete pogledati na web stranicama zahvaljujući flash player. Pokrenuti modul lako i jednostavno, ali mnogi ne znaju kako se to radi. Kako uključiti flash player za par minuta, pročitajte dalje.

Značajke postavke Adobe Flash Player u browseru Yandex

Kod svakog modernog čovjeka ima računalo, laptop, moderan telefon ili tablet s kojeg se oni provode izlaz na internet. Na primjer, mladi često u Yandex gledanje videa, slušanje pjesme, igraju online igre. Sve to je nemoguće igrati bez određenih modula, kao što su Adobe Flash Player. Ovaj player ima svoje prednosti i nedostatke.

Od prednosti odaju:

 • Aplikacija je besplatna, nije potrebna aktivacija.
 • Sposobnost za reprodukciju audio, medija, flash datoteke u Yandex.
 • Instaliranje proizvoda ne zahtijeva od čovjeka posebne vještine ona je brza, jasna, lako.
 • Flash se koristi za reprodukciju više od 50 posto ukupnog iznosa od modernih internet resursa.

Nedostaci uključuju:

 • Pretjerano opterećenje za procesor mobilnog uređaja i / ili računala.
 • Česte smetnje u radu flash sadržaja.
 • Potreba da se stalno ažurirati player.

Pravilno postaviti player u Yandex, uzmite u obzir neke od mogućnosti su:

 • Uvijek prije апдейтом ili nove instalacije modula da biste odmah provjerili relevantnost verzije Yandex.
 • Ne koristite istovremeno uključene dva igrača.
 • Nakon uključivanja modula, postavite ga na automatsko ažuriranje.
 • Preuzmite program samo sa službene web stranice.

Korak po korak upute postavke Flash player Yandex pregledniku

Player za svaki preglednik podešava na različite načine. Uključivanje traje svega minutu-dvije, no mnogi ljudi gube puno vremena, ne znajući kako to učiniti. Prije nego što se krene na turn-based postavke player, morate znati, da je ovaj modul je ugrađen u motor zadani preglednik, a instaliraju se automatski s prvim апдейтом Yandex. Ali ako ne možete vidjeti video na web stranicama, velika je vjerojatnost, da je Adobe Flash Player je onemogućen. Da ga prilagoditi, slijedite upute u nastavku:

 1. Otvorite Yandex, u adresnoj traci navesti niz bez navodnika «browser://plugins» (moduli).
 2. Pred vama otvorit će se stranica sa listom svih preuzetih i instaliranih dodatnih modula preglednika. Na istoj stranici s desne strane nalazi se tipka «Detalje», kada kliknete na koji će se pojaviti potpune informacije o svim instaliranim aplikacijama.
 3. Pažljivo pregledajte popis i pronađite redak s nazivom Adobe Flash Player.
 4. Kada pronađete željeni program, prije svega pogledajte koliko modula opterećen. Ako je jedan, kliknite na «connect» i ponovo pokrenite preglednik.
 5. Ako imate dva player-a (stara i nova verzija), i oba su uključeni, video ne može raditi, pa treba isključiti stariju verziju, a novi ostaviti radi i ponovno pokrenuti preglednik.

Stranica instaliranih modula Yandex preglednika

Kako instalirati besplatan plugin najnoviju verziju

Još jedan razlog zbog kojeg se u vašem pregledniku ne radi video može biti zastarjela verzija playera. Yandex je postavljanje automatskog ažuriranja flash player, no ako je isključen, potrebno je provesti ažurirati i ručno. Za pravilno postavljanje upotrijebite sljedeći način i uputstvo:

 1. Prva stvar koju trebate provjeriti verziju player i potrebu da ga obnove. Otvorite Yandex, kliknite na ikonu u gornjem desnom kutu — «Postavke pretraživača Yandex».
 2. Idite na «Advanced», odaberite redak «o pregledniku Yandex».
 3. U novom prozoru će se otvoriti stranica, provjera relevantnosti Yandex i njegovih modula.
 4. Ako je ažuriranje će biti, pokušat će ih automatski instalirati.
 5. Kad se ažuriranja ne, a preglednik govori o zastarjele verzije playera, instalirati najnoviju verziju sebe. Prije toga je potrebno da biste dobili osloboditi od svih «repovima» starog player, kako ne bi bilo nepotrebnog opterećenja sustava i sve savršeno radi.
 6. Zatvoriti Yandex, idite u izbornik «Start» i odaberite «control Panel». Treba nam bod «Programi i značajke», otvorite ga.
 7. Pred vama će se pojaviti lista sa svim utvrđenim u sustavu aplikacijama i dodacima. U potrazi za Adobe Flash Player, kliknite na gumb «Izbriši».
 8. Nakon deinstalacije napravite ponovno pokretanje operativnog sustava, kako bi izbjegli moguće sukobe softvera.
 9. Otvorite naš preglednik i idite na službeni izvor Adobe Flash Player. Samo s web-developer preporučuje se preuzeti proizvod, kako bi bili sigurni da su flash player će raditi stabilno i zajedno s njim na računalo ne se virusi.
 10. Nakon završetka učitavanja Player zatvorite Yandex i otvorite preuzeti instalacijsku datoteku.
 11. Instalirajte softver slijedeći upute u novom prozoru označite kvačicu» pod ознакомлением s ovim ugovorom.
 12. Po završetku instalacije kliknite na «Finish», перезагружаем laptop ili računalo.
 13. Zatim idemo u browser «Yandex» i već poznati način uključiti flash player.

Što ako ne uspije uključiti Flash Player

Ponekad na nekoliko različitih razloga može doći do kvara u radu flash player: i nova verzija, i modul za rad skinuti samo jedan, a aktivirati ga ne uspije. Razmislite najčešći uzroci kvara rada Flash Player i mogućnosti za njihovo rješavanje:

 1. Uključene drugih ins (blokatori oglašavanja, фаервол), da ometa rad flash player. Pokušajte s popisa dodataka isključiti neke programe.
 2. Nepravilno postavljanje uređaja. Često zbog nepažnje korisnici tijekom instalacije player zaboravljaju zatvorite preglednik ili nakon ponovnog pokretanja sustava, a rezultat je ispravno instaliran modul. Rješenje će se ponovo instalirati plug-in, strogo slijedeći upute po korak upute.
 3. Zastarjeli preglednik. Ako je vaš Yandex odavno nije ažurirana, možda neće podržavati novu verziju playera. Prvo uklonite čep, актуализируйте preglednik, a zatim napravite novu instalaciju i konfiguraciju Flash Player.
 4. Koristite stariju verziju Java platforme. Java omogućava rad mnogih on-line aplikacija, ako je njegova verzija nije relevantan, prevucite ažurirati.
 5. Modul blokiran anti-virus programom. Često za sigurnost sustava anti-virus blokira flash. Za rješenje problema napravite program Flash Player iznimke antivirus.

Video: kako ažurirati plugins flash player za yandex browser

Nezaboravne pozitivne dojmove o просмотренного filma ili gotove u Yandex će osigurati ispravno instaliran stvarna verzija flash player. Ako ne znate ili niste sigurni da zapamtite kako ažurirati dodatak sami, pogledajte sljedeći video-uputstvo. Ovdje su detaljno opisani koraci koje je potrebno provesti za stabilan rad svih flash aplikacija u Yandex.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: