Kao glazbu nametnuti video

Glazba završi ideju video sekvence. Uz pomoć zvukova prenose posebna iskustva, mijenjanjem percepcije, čine kadrovi više spektakularnim. Dodati glazbenu pratnju ne samo kvalificirani звукооператор. Suvremeni softver nudi mnoštvo jednostavnih načina na koje rješavaju problem, kako nametnuti glazbu na video, koristeći različite uređaje.

Kako staviti muziku na videa na računalu

Program za bodovanje isječaka stalno se razvijaju. Uz njihovu pomoć ljubitelji ostvariti svoje snove o registraciji isječak bez dugog treninga, kao i uznemirujuće misli, kao što su uređivanje video. Tvorci Windows lijepiti jednostavne видеоредакторы u standardni set operativnog sustava, ali postoje besplatne udoban programa i od drugih proizvođača.

Program za postavljanje glazbe za video

Najpopularniji i jednostavnim rukovateljima isječaka je Movavi, ВидеоМастер, Video. Uz njihovu pomoć, smanjiti nepotrebne točke dodaju kadrovi iz drugih volio materijala i zvučni broj. Kada prvi pogled na program mnogi shvaćaju kao što su uređivanje video, ako ne, isplati iskoristiti jednostavnim uputama. Ali prvo aplikaciju treba preuzeti i instalirati na računalo.

Program Movavi za spoj glazbe za video

 1. Pri radu s Movavi – potrebno je kliknuti na gumb «Dodaj medijsku datoteku, odaberite video za obradu i zvučnu datoteku za zvukova. Nakon toga otvorite karticu «Moje datoteke» i povucite dodane komponente na montažni stol: za isječak određen видеодорожка, glazbe – audio (uz nju stoji ikona s utjecajima). Ne zaboravite održavati projekte.
 2. U programu ВидеоМастер se koristi druga, ne manje jednostavan plan. Prije nego što je nametati glazbu, video upload snimljena kamerom ili je pronađen materijal: dvostruki klik na gumb «Dodaj» — «Dodaj video». Onda je odvojen odjeljak «Izbor zvuka», kartica «Zamijeniti zvuk», i da se program pokrene posao za dodavanje audio kliknuti: «Zamijeniti sada».
 3. Tijekom početka programa Video zadani korisnik nalazi na stranici «Dodavanje», u gornjem prozoru koji prikazuju se mape računalo. Među njima su odabrani željene isječke i перетаскиваются u prozor na dnu. Da biste dodali audio serija treba prebaciti na karticu «Uredi» i odabrati «Zamjena zvuka». Otvara se direktorij s nizom različitih pjesama, s funkcijom dodavanje datoteka sa vašeg računala. Ostaje odabrali zvučni zapis iz mape i save clip.

Video editor

U Windows okruženju ima nekoliko programa za dodavanje zvuka video, pravo da ih koriste, korisnik dobiva kupnjom operativni sustav. Movie Maker instaliran u sustavu Windows Vista i ažuriranja za Windows XP (SP2) i 3 (SP3). Skini ovaj program zasebno ne može. Ako na računalu imate instalirane druge verzije operativnog sustava, onda je službena web stranica nudi besplatan paket Windows essentials 2012″ s programom Windows movie maker Life.

Urednik Movie Maker za besplatno prekriti glazbe za video

Uređivanje videozapisa u programu Windows Movie Maker, počinje sa što kliknete na «Uvoz», nakon čega je izabrao film materijal i datoteke sa zvukom. Zvuk se pojavljuje na sredini ekrana i njegova перетягивают na ploči scenarija / vremenskoj traci. Nakon što glazbe ostavili na video pomoću Windows Movie Maker, njezin pomak, izrezati, čine sve kako bi ona savršeno legla u off-video sekvence.

Kako umetnuti glazbu, video online

Mnogi sada pokušavaju ne samo da bi video za vlastite reprodukcije, ali i dijele im na društvenim mrežama: Facebook, Одноклассниках i Ютуб. Najnoviji web stranica, postao je sinonim dostupan za zajedničko gledanje filmova i spotova. YouTube ne samo da nudi svojim korisnicima dijeliti stvorio isječke, programeri su stvorili programa, pomoću kojih je montirana valjci online.

YouTube Video Editor za spoj glazbe za video online

Kako povezati video sekvenci iz audio zapis koristeći YouTube Video Editor treba:

 • otvoriti svoj kanal;
 • kliknite karticu Editor», koji se pojavio na stranici prikazana je funkcionalna za obradu videozapisa;
 • odaberite isječak za uređivanje i povucite ga na vremenskoj traci;
 • kliknuti na ikonu sa slikom note, отрывающую popis dostupnih pjesama;
 • kliknite na koju se svidjela melodije i povucite ga na ploči scenarija / vremenskoj traci.

Science channel Discovery je stvorio svoju vrlo lijep program za obradu video Discovery Video Mixer i čak stvorio tečaj za njega, ali sve je na engleskom, a ne na ruskom. Ako se ne boji teškoća ili dobar vlasnik engleskog, možete koristiti još jedan program za uređivanje video online: www.moviemasher.com. U njemu podržava snimanje nekoliko pjesama, uz njihovu pomoć, jesu isječak svojim glasom i dodati razne efekte.

Kako dodati glazbu na video u Инстаграме

Korisnicima Instagram s vremenom dosadi dijeliti samo fotografije. Žele stvoriti privlačan prezentaciju s glazbom. Usluge sve dok se nije razvio praktičan funkcionalnost prekrivanja audio, ali vlasnici mobilnih uređaja koji rade sa sustavom Android, mogu upotrijebiti aplikaciju Flipagram. Da bi video s glazbom na Instagram, potrebno je učiniti sljedeće korake:

Flipagram za spoj glazbe za video u Инстаграме

 • odabrati originalne fotografije;
 • odabrati od omiljenih melodija odgovarajući isječak;
 • pokrenuti Flipagram;
 • kliknuti na ikonu s utjecajima i početi preuzimanje za željenu audio.

Kada Flipagram će preuzeti glazbeni odlomak, on će dodati fotografije i video iz različitih izvora. Nakon toga, kao što su datoteke, video sekvence će postati dostupna za programe, slike i video snimke переставляют u redu, liječi pomoću grafičkog urednika, promjenom veličine ili pogled, po želji staviti natpis. Kada isječak je spreman da ga povezuju s glazbom, ponovno klikom na ikonu note. Nakon toga video i audio automatski spajaju.

Zamijeniti zvuk na video na Айфоне

Vlasnici Айфонов mogu stvoriti mini-filmove pomoću aplikacije: Clipper, Replay ih pruža itunes.apple.com. Pomoću ove aplikacije компонуют različiti pasusi s pojedinostima datoteke, a onda nameću glazbu. Stvorio isječci se spremaju na svom mobilnom uređaju šalje poštom ili su ih dijele na društvenim mrežama Twitter, Facebook ili Instagram.

Video kako staviti muziku na video

Kreativnost je proces u tijeku. Dijeliti svojim najboljim kadrovima u glazbenoj pratnji, dovoljno ispisane upute. Ali je lakše shvatiti što i kako, ako vidjeti sliku s objašnjenjima ili prikaži valjak s opisom procesa. Видеообзоры najbolji način za one koji žele brzo naučiti kako da sami nametnuti glazbu za video, što je proveo nekoliko minuta.

Kako položiti glazbu

Program za dodavanje glazbe

Sony Vegas

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: