Kako skinuti novac sa Kivi novčanik u gotovini

Plaćanje komunalnih usluga, mogućnost plaćanja za robe u trgovini, prijevodi online shop – nepotpuni popis usluga koje mogu koristiti korisnici титульных plaćanja Visa QIWI Novčanik. Servis predstavlja osobni ured, okuplja gotovinska i bezgotovinska sredstva u jedinstven kompleks. Za dobivanje financijskih sredstava na računu, korisnici često ne znaju kako skinuti novac sa Kivi novčanik u gotovini? Razmislite dostupne riješiti ovaj jednostavan problem.

Možete povući novac iz novčanika Kivija

Nakon što je određeni iznos financijskih sredstava u QIWI Novčanik, svaki korisnik troši ih po svom nahođenju. Funkcionalan i udoban usluge ovog plaćanja platforma je dostupna i kao mobilne aplikacije, web-verzije službenih web stranica, aplikacija da koriste društvene mreže. Ako želite dobiti gotovinu, прибегнув na usluge Ordinacije, odaberite jedan od postojećih načina:

 • Naručite naplati kartu.

Plaćanje karticom Kivija

Kivi kartice, эмитируемая ovom tvrtkom, pruža mogućnosti za kupovinu online, uzimajući njihove račune, kalkulacije za robu u bilo kojoj regiji u RUSIJI, bliskom inozemstvu.

 • Iskoristite usluga transfera financijskih sredstava putem Western Union, Unistream, Anelik, Contact.

Kako prebaciti novac sa Kivi putem tih sustava? Vrlo jednostavno:

 1. Klikom na podizbornik «Prevesti» u svom osobnom računu, kliknite na ikonu «transfera novca». Ispunite obrazac, koji se otvara kada kliknete gumb miša. Unaprijed odlučite gdje skinuti novac će vam biti lakše i navedite to je ogranak banke posluju uslugu izdavanja novca. Na upis nominalne vrijednosti valute u određenom grana/branch je potrebno ne više od četvrt sata.
 2. Na sličan način, koristeći bankarski sustav transfera, možete poslati rubalja s QIWI na pošti, klikom na izbornik «Pošta Rusije». Vrijeme primitka novca u najbliže pošte – 3-5 dana.

Jednostavne operacije će učiniti sljedeće:

 • Koristite metodu upisa virtualnih титульных novac na račun fizičke osobe otvoren u banci. Za to je potrebno znati ime tvrtke i individualni broj. Kako prebaciti novac od Kivija, koristeći osobni račun u banci:
  • Odaberite izbornik Osobni kabinet «Prevesti». Kliknite na «Bankovni račun».
  • Iz popisa predloženih banaka, izaberite onaj klijent kojeg ste vi.
  • Unesite iznos, s obzirom na proviziju i kamatu za provedbu operacije.
 • Prenesite financije na credit ustanova ima ugovor s operatorom virtualnih plaćanja izračuna QIWI Novčanik. Popis banaka koje ćete vidjeti u desnom dijelu stranice vašeg google računa.
 • Pošaljite sredstva na račun druge platforme virtualnih proračuna, iz kojeg imate mogućnost da se brzo podizanje gotovine. Za ovu operaciju koja se provodi odmah, treba samo navesti broj mobitela (kako bi dobili sms) i iznos.

Zaključak s Kivi na kartu

Zaključak s Kivi na bankovne kartice

Kako je zgodan skinuti novac sa Kivi novčanik u gotovini, korištenjem usluga upis sredstava na credit bilo koje banke? Iskorištavanjem računom (Kabinet), kliknite na dugme «Prevedi», kliknite Na bankovne kartice». U dijaloškom okviru potrebno je upisati 16-тизначный broj kartice, objavio Kivi-platforma. Nakon unosa brojeva navedite veličinu nabrajanje. Budite oprezni: ograničenje mjesečnog transfera u RUSIJI iznosi 600 tisuća kuna. i 150 tisuća 7 dana u inozemstvo. Komisija za prenamjenom sredstava u pravi: 2% plus 50.

Kako do novca Kivi novčanik bez provizije

Plastična kartica Visa Kivi novčanik omogućuje prikaz financijskih sredstava kroz terminal self-service. Gotovinu bez posto ih je nemoguće korisnicima ove platforme plaćanja. Međutim, možete smanjiti provizija, donoseći velike dimenzije nagomilanih титульных money. Kako skinuti novac sa kartice, Kivija, dok je na odmoru ili poslovnom putu? Pomoć će terminala koji imaju ugovor s ovim operatorom. Umetnite plastični izdavatelja, prođite kroz identifikaciju, zatim, slijedeći izbornik, možete dobiti potrebne za prijenos u cash novčanice.

Video: kako izvući novac od Kivi novčanik

Korisnicima elektroničkih plaćanja Visa QIWI Novčanik moraju da se pitaju, kako brzo skinuti novac sa Kivi novčanik u gotovini? Plastična kartica će vam pomoći ubrzati izračune, smanjiti provizija. Da biste dobili rubalja, od vas će biti samo trebate naći da služi terminal. Zgodan izlaz elektroničkih medija, uz pomoć bankovnih кредиток, račune. Gledajući video, možete naučiti zamršenosti procesa prevođenja i dobiti pouzdane informacije, kako izvući novac od Kivi novčanik na kartu Sberbank Rusije.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: