Kako se vratiti i pročitati izbrisane poruke

Korištenje third-party programa za pristup svom računu u VC, kao i bezobzirni akcije na jednoj od stranica može dovesti do neželjenih brisanje povijesti dopisivanje s prijateljima ili rođacima. Postavlja se pitanje: kako se vratiti i pročitati izbrisane poruke, ako se slično dogodilo?

Kako vratiti izbrisane poruke u Vkontakte

Djevojka za laptop

Saznali možete li vratiti izbrisane poruke Vkontakte, najbolje u техподдержке društvene mreže. Postoje, međutim, načini samo-oporavak стертых podataka. Važno da požure – ako u prvih nekoliko sati poslužitelja VC još mogu spasiti povijest tekstualnih poruka koje formalno izbrisani, a kasnije informacije će biti potpuno izbrisana. Ako je funkcija za uklanjanje koristiti samo nekoliko sekundi prije, i ne možete izaći iz izbornika dijaloga, možete koristiti link na povrat. Ona se nalazi na popisu na mjestu bivšeg dijaloga.

Korisnici, koji žele znati kako vratiti стертые pisma Vkontakte, posežu za drugim programima češće, nego se pretvara u tehničku podršku. Iako third-party softver nudi brojne funkcije za rad sa računom, to ne znači da ćete biti u mogućnosti pristupiti na istrošenim informacija. Korištenje vkbot i sličnih programa nije zabranjeno, ali ne uzdajte se u njima, kao glavni alat za oporavak i čitanje стертых dijaloga.

Kroz postavke VC

Prebacivanje na bilo koji drugi izbornik boli odmah vratiti стертые retka teksta, tako da koristite alternativni način. Provjerite postavke računa, a potom karticu s upozorenjima o ažuriranju dopisivanje. Recite osobi s kojom razgovarate o tome, da slučajno izbrišete dijalog koji želite pogledati. Svaka sms prema zadanim postavkama sprema na vašem računu pošiljatelja i primatelja. Postoje i drugi načini, kao što je vratiti i pročitati slučajno izbrisane poruke.

U e-mail

Žena za računalom

Ako je u postavkama uključena obavijesti na e-mail adresu, pronađite svoj e-poruku s linkom na стертый dijalog. To je još jedan način kako vratiti prepisku Vkontakte. Na linku možete vratiti pojedinačne linije ili cijelu prepisku s određenim kontaktom. Oporavlja podaci mogu čitati na isti način kao i bilo koje druge korespondencije u meni dijaloga.

Kontaktirati tehničku podršku VC

Tehničke podrške VC odgovara na pitanje o tome kako obnoviti dijalog u VC da opet čitati. Osoblje za podršku postoje alati za to pronaći i vratiti podatke na zahtjev, ako ste tražili odmah nakon brisanja. Zahtjev možete poslati i putem izbornika «pomoć», koja se nalazi u dnu stranice. Za udobnost koristite stranicu sa minimumom informacija – ne morate ga dugo preklapanje. U slučaju odgovor na vaš upit pročitajte upute koje će vas djelatnik tehničke podrške, i poštujte ih.

Program za vraćanje izbrisanih poruka u Vkontakte

Žena u uredu

Čitanje, slanje, uklanjanje i vraćanje переписок mogu biti dostupne u third-party programima za rad s računom VC. Program će se održati stranice, omogućujući direktno s elektronski uređaji upravljaju aktivnošću društvene mreže. Skup softverskih proizvoda dostupan za download, tako da je teško odabrati od njih nešto konkretno. Strani proizvodi štoviše, ne samo da može pomoći vratiti i pročitati, ali i olakšati njihovo uklanjanje, zbog nepravilne implementacije nekoliko funkcija.

Preporučljivo posegnuti za poseban softver ili preglednik nastavkom samo u slučaju šutnje od strane tehničke podrške. Samostojeći manipulacije s računom VC kroz softver treće osobe mogu postati razlog za ograničavanje pristupa u društvenu mrežu. Obziran i осторожная rad s izbornicima društvenih mreža, će se tražiti način kako da se oporavi i čitati poruke koje izbrišete. Problem je relevantna na računalima i mobilnim uređajima – telefonima i tabletima.

Video: kako vratiti izbrisane poruke u Vkontakte

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: