Kako saznati svoj stopa na Мегафоне

Ovaj mobilni operator pruža mnogo različitih tarifnih planova (TA) u cijeloj zemlji. Klijent može zaboraviti, koji je posebno povezan na njega. Komunikacijske usluge imaju različite troškove i paket definira ovaj faktor. Postoji nekoliko načina kako saznati stopa na Мегафоне. Pretplatnik mobilne telefonije može koristiti bilo koji od njih.

Послуги megafon

Što trebate znati plan Megafon

Tvrtka neprestano razvija i pokupi pakete usluga koje bi se maksimalno zadovolje potrebe korisnika. Ako vam nije poznato kako saznati svoj plan na Мегафоне, onda, možda, trenutno ne koristite najviše optimalna usluge. S vremenom cijena usluga može se mijenjati, ali operator ne uvijek izvještava o tome i saznala ovom trenutku, morati sami.

Kako provjeriti cijene za Мегафоне

Ako je nekad jedini način kako saznati svoj stopa na Мегафоне, bio je poziv u servis, gdje je potrebno čekati odgovor od 5-15 minuta, sada je pitanje može riješiti puno brže. Da biste dobili informacije obratite takvim načina:

 • putem službene web stranice nadzorne ploče;
 • preko USSD zahtjev;
 • putem sms;
 • otići direktno u sjedište tvrtke;
 • u službi za podršku.

Pomoću USSD-upita

Najlakši način kako brzo naučiti svoje tarife na Мегафоне – USSD zahtjeva. To je kombinacija brojeva koja se šalje preko tipku prikazuje se poruka o naslovu, bonusi i saldo na računu. U različitim regijama ove sobe mogu se razlikovati, u nastavku su mogućnosti za grada Moskve:

 1. Unesite umjesto telefonskog broja kombinacija *105#, next tipku.
 2. Na ekranu će se pojaviti prozor gdje trebate otići na karticu «Cijene» pritiskom na tipku 3.
 3. Dalje idite na karticu «O Tarifa» pomoću gumba 1.
 4. Za vas na telefon da dođe sms sa svim podacima o paketu.

Da biste saznali svoj TP se može odmah upisati *105*3*1# i poruka poziva. Dogodi onda isti učinak kao i u gore navedenom metodom, samo da ne morate koristiti izbornik i skakati s različitim karticama. Takav način štedi vrijeme osobi za obavljanje operacija. Rezultat je da vam opet dođe sms sa svim podacima o spojen paket usluga.

Pretplatnik megafon

Obratiti savjetnicima u uredu tvrtke

Ako tu količinu slobodnog vremena, želja za šetnju, možete saznati zbivati Megafon na broj telefona direktno u jednoj od poslovnica tvrtke u gradu. Zaposlenik tvrtke pružiti sve potrebne informacije na zahtjev klijenta. Možete dobiti savjete od postojećih paketa i, možda, otići na drugu tarifu.

Pošalji SMS na kratki broj operatora

Još jedna mogućnost saznati svoje tarife – poslati sms na broj 000105. U tijelu poruke e-pošte, potrebno je uvesti 1003 i poslati poruku. U ответном sms nećete dobiti detaljne podatke, u njoj će biti samo navedeno konkretno ime TA. Uče da ako ste blokirali mogućnost slanja sms-a na kratki broj (za zaštitu od prevare), onda je takav način dostupan i iskoristiti nećete moći.

Nazovite na besplatni telefonski broj za telefonsku liniju za podršku

Ova opcija, kako je lako naučiti svoje tarife na Мегафоне odgovarati, ako vam se ne sviđa бездушные poruke – možete koristiti telefon za podršku. Za ove sa svog uređaja birajte 0500 i tipku za poziv. Nakon toga možete koristiti glasovne navigator da biste pronašli odgovor na zanimljivo pitanje, ili čekati na odgovor operatera. Ako ste se odlučili koristiti automatski, onda morate unijeti 1,1,3,1. Opet k vama dođe sms sa svim potrebnim informacijama o vašem tečaju.

Osobni ured megafon

Koristiti osobni kabinet na službenim stranicama Megafon

Ako iz određenih razloga prethodne metode ne rade, onda je jedina opcija, kao prikaži cijene za Мегафоне – usluge vodiča. To je besplatna usluga koja vam pružiti priliku da saznate sve podatke s vašeg računa, TA i bonuse. Funkcionalnost usluga će izbrisati neke nepotrebne opcije, naručiti punu pojedinosti i broj telefona. Da biste to učinili, potrebno je:

 1. Idi u pregledniku na službene web stranice megafon.ru. Ovdje se automatski odrediti grad u kojem se nalazite.
 2. Kliknuti na gumb «nadzorna ploča». Otvara se prozor za autorizaciju. Ako je lozinka i korisničko ime još uvijek nema, onda treba upisati *105*00# i pritisnuti «poziv». Kroz 1-5 min do vas stigne sms, u kojem će se podaci za pristup.
 3. Nakon prijave potrebno je promijeniti poslani lozinku na skovao vama osobno.
 4. Nakon toga vas preusmjereni na početnu stranicu. U lijevom kutu na vrhu će se pojaviti vaše zbivati. Potpuni podaci se mogu naći na kartici «Postavke».

Kako saznati zbivati Megafon Modema interneta

Mnogi ljudi koriste svoju kartu za dobivanje internet komunikacija putem modema. Odrediti TA, nema potrebe rastavljati uređaj za izdvajanje симки. Za utvrđivanje plana savršeno odgovara «Megafon-Modem» — program za pokretanje, koja pruža mogućnost slanja sms poruka. Za prijenos potrebnih kombinacija je potrebno:

 1. Otiđite na «Ravnotežu». Napisati kod u odgovarajuće polje i kliknite «Upit».
 2. Za slanje sms idite na «Tekst», kliknuti na «Nova poruka», unesite broj telefona primatelja, tekst i pritisnite «Pošalji». Ova metoda je slična metoda dobivanja poruke na kratki broj telefona.

Videotutorial: kako saznati plan na Мегафоне

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: