Kako produžiti licencu za Kaspersky

Svako računalo treba zaštitu od prijetnji koje možete «pokupiti», dok je na internetu. Popularan među korisnicima CIS smatra se da je proizvod Kaspersky lab s istim imenom. Program učinkovito prati virusa i zlonamjernih datoteka. Da ga koriste u potpunosti, trebat će vam licenca za Kaspersky.

Što je redo log tipke za Kaspersky anti-virus

1

Ključeve Lab predstavljaju neku vrstu pretplate, koja vrijedi godinu dana, nakon čega se opet treba kupiti. Ako se podijeliti trošak na mjesec dana, onda ide relativno skroman iznos. Međutim, neki ljudi (posebno mladih) pokušavaju naći različite načine kako bi produžili licencu za Kaspersky i ne platiti za proizvod. Takav način postoji, to je sasvim legalne, ali ima neke nijanse.

Svaki mjesec u velikih novinskih izdanja, posvećen igrama, ključ za aktivaciju Lab, datum isteka 30 dana. To je učinio za popularizaciju kako softvera tako i геймерских časopisa. Takav prijedlog izgleda vrlo atraktivno, ako ste fan i dalje ide kupiti svježe izdanje CHIP, ComputerBild, МирПК i sl. To su legitimne opcija produžiti licencu za Kaspersky na 1 računalo, može ga koristiti za bilo koju verziju programa (Internet security, Small office security, Total, Crystal itd.).

Kako da biste dobili kod za aktivaciju Lab

Za punu Kaspersky anti-virus morate unijeti poseban kod koji će otvoriti pristup serveru za ažuriranje baze, sve funkcije programa i mogućnosti dobiti savjet od tehničke podrške. Za kupnju možete odabrati bilo koji od načina:

 • preko gumba u programu;
 • pomoću popisa online trgovine na web anti-virus;
 • koristeći karticu s kodom (kupuje u fizičkoj trgovini).

Najjednostavnija opcija, kako bi produžili licencu za Kaspersky – kupiti kod ovlaštenih distributera. Možete naći popis predstavnika u posebnom poglavlju na stranicama tvrtke. Ako ste već preuzeli i instalirali program, onda ravno u nju potražite gumb «Kupi», kada kliknete na koju sustav vas перебросит na stranicu za kupnju licence.

U mreži se javljaju velike ili male internet-platforme, koji nude obnoviti licencu pomoću ključeva, a ponekad se može pronaći relativno niske cijene za robu. Ove dozvole se ne razlikuju od onih koje prodaje sama Kaspersky lab, ali ponekad prevaranti pokušavaju prodati pogrešne šifre ili one kod kojih je rok već istekao. Kupujte robu samo na provjerenim mjestima, o kojima postoje naši na internetu.

2

Kako produžiti probnu verziju Kaspersky

Kada prvi put instalirate Kaspersky bilo koja verzija vam dati mjesec na probni period programa. Sve funkcije će biti dostupne kako bi bili sigurni da je proizvod vrijedan vašeg novca. Ako želite, možete izbjeći troškove kod i pokušajte nastaviti probno razdoblje pomoću programa Trial Reset. Tijekom download obavezno isključite anti-virus, inače radi samozaštite, i to samo da će ukloniti postavljanje ресеттера. Korisnost poništava prethodni probno razdoblje i pomaže da biste dobili novi. Trebate učiniti sljedeće:

 1. Otiđite na antivirus u odjeljku «Postavke» i na kartici «Postavke» stavite kvačicu ispred «Isključivanje samozaštite». Program će se oduprijeti, ali se slažu sa svim upozorenjima.
 2. Isključite program, bolje je to učiniti kroz «task Manager» i završite proces anti-virus.
 3. Pokrenite Trial Reset, pričekajte dok on će provesti potrebne radnje.
 4. Ponovno uključite Antivirusni i aktivirajte sudska istraga razdoblje.
 5. Nakon mjesec dana opet ponovite gore navedene korake.

Koliko puta koristiti kao metoda za rješavanje vama. Način ilegalno, tako da je bolje izbjegavati poput «piratstvo», jednom potrošiti određenu količinu novca i uzeti pravi licenčni ključ. To može biti korisno ako koristite dva računala (kućnu i poslovnu), budući da moderni licence se prodaju odmah za dva uređaja.

Produljenje licence s kartice na pc-2 pc

Za ljude koji nemaju mogućnost plaćanja robe na internetu ili iz nekog razloga ne mogu učiniti, postoje kartice za produženje licence. Oni su često prodaju u trgovinama računalne opreme ili supermarketima tehnologije. Kako bi produžili licencu za Kaspersky na 2 računala:

 1. Pokrenite program, u donjem desnom uglu potražite oznaku «Unesete aktivacijski kod».
 2. U prozoru koji se pojavi unesite kod sa kartice.
 3. Kliknite «Dodaj» gumb i pričekajte poruku o uspješnoj aktivaciji proizvoda.
 4. Klikom na gumb «Dovršiti», ponovite postupak na drugom PC-u. Kod koristite isti (on je jedan za oba uređaja).

3

Ako ste kupili kartu za produženje unaprijed, kad stara licenca uvijek aktivan, možete provesti registraciju backup koda. Za dodavanje učinite sljedeće:

 1. U donjem desnom kutu kliknite na «Licenca».
 2. Idite u blok «Backup kôd, a zatim kliknite na «Unesete aktivacijski kod». On se može zvati i «Rok važenja licenca uskoro isteći», ako je dozvola razdoblju dolazi do kraja.
 3. Unesite kod u odgovarajući prozor, kliknite na riječ «Dodaj».
 4. Kliknite «Završi» i ponovite postupak na drugom PC-u.

Videotutorial: besplatna aktivacija Lab

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: