Za uvoz kontakata s iphonea na Android

Između ljubitelji IPhone i Android često nastaju oštre rasprave o prednosti omiljeni uređaj. To ne čudi – ove mobilne platforme su titani među konkurentima. Spore spore, ali kada se ukaže potreba za korištenje funkcije za prijenos podataka, ovdje rivala nema. Kako prebaciti kontakte s iphone na androidu, brzo, kvalitetno, bez teškoća? Sa svim премудростями vas vas kroz nastavku se nalaze informacije.

Načini prenijeti kontakte s iphonea na Android uređaj

Pri promjeni telefona, prva stvar koja se mora ispuniti vlasnik – ne izgubiti važne datoteke. Osobne materijala u ogromnim količinama nerealno je držati u memoriji, poznanici imaju priliku otkriti, блокнотик lako izgubiti, a nadležno prijenos pojednostavljuje zadatak. Kada razlikuju postavkama aplikacija korisnicima odgovara drugačiji uvoz kontakata na android. Kako prebaciti kontakte sa jednog telefona na drugi?

Možete prenijeti sve ručno jedan po jedan. Za to je potrebno otvoriti kontakt, pomakni se informacije o njemu je u spustu, a zatim odaberite «Share Contact». Porukom ili e-mail možete napraviti ovaj nespretan operaciju. Treba uzeti u obzir da ako puno kontakata, troškove vremena značajno će se povećati, jer je istovremeno više od jednog kontakta možete koristiti neće moći. Dakle, na snazi su načini pomoću kojih перебрасывают odmah veliki popis za sobu.

Usklađivanje kontakata na usluzi Gmail

Ako je vaš uređaj spojen na mail, Gmail, uključujući povezane značajku sinkronizacije podataka, onda je ovo najlakši način da će vam se svidjeti onima koji ne vole jako smetaju. Kako sinkronizirati kontakte? Isključite u iCloud za sinkronizaciju kontakata, ne uklanjajući telefonsku knjigu. Zatim, u postavkama računa osnovni propust odaberete Google Gmail.

Od tog trenutka vaš telefonski baza je uskladiti s poštom. Ako ste već radili sinkronizaciju s poštom drugog uređaja, to je koristan način da se ne može postati, jer se osoba suočava s дублированием. Mnogi brojevi se mogu ponavljati, dodatno stvoriti memorije dodatni teret. Razmotrite sve detalje prije nego što koristite ovaj ili na bilo koji drugi način kopiranja.

Sinkronizacija kontakata s Gmail

Preko Yandex

Zgodan program ponudio je svojim korisnicima Yandex. Prijedlog «Yandex.Preseljenje» osnovan ne samo za stare mobilne platforme, ali i modernih, da je prikladno u našem slučaju. Kao što su kontakti oš prenijeti s iphone na androidu, koristeći «preseljenja»? Prvo je potrebno instalirati aplikaciju na айфоне, pre preuzimanjem. Dalje pokrenuti, proći proces registracije, kontakti spremanje u «Yandex.Disk», a pin nužno zapamtiti. PIN nam je potrebno za daljnje akcije.

Postaviti na android uređaju «Yandex.Disk». Upisati podatke koje bilježe ranije. Idite na postavke računa, odaberite «Prelazak sa slušalica na telefon.» PIN unesite dobili telefon naše kontakte. Vrlo često programi daju kvarova, pobijedila pogreške. Da biste riješili neispravno ponašanje programa, pokrenite ga, provjerite podudaranje verzije i vašeg aparata.

Prijenos kontakata preko Yandex Disk

Preko iTunes

To je vrlo zgodan za nošenje opsežnih podataka kontakta. Slika, domaći, e-pošta, bilješke i druge informacije u kratkom roku će biti u vašem android. Kao što je baci? Za to je potrebno: program iTunes učitati na računalo s vezom na internet, Google račun, kabel za Apple uređaje. Nisu registrirali svoj Google račun? Napravite svoj korisnički račun i odaberite glavni i biti u mogućnosti to učiniti lako sve druge operacije.

Vaše korake:

 • Pokrenite iTunes uz pomoć osobnog računala.
 • Povezivanje iphone na računalo.
 • U iTunes će se pojaviti uređaj. Kliknite na njega i dobiti stranicu podataka uređaja.
 • Odaberite karticu «Informacije».
 • U prozoru usklađivanje kontakata označite kvačicom, prikazat će se izbornik. Odaberite Google Contacts.
 • Unesite svoje podatke za prijavu na Google, kliknite na «Apply».
 • Neka Google sinkronizirati svoje kontakte u android.

Sinkronizacija putem programa iTunes

Kroz Icloud

Prilikom povezivanja s uslugom Icloud u uređaju za jedinice telefonskog imenika već najvjerojatnije objavljeno дублированная kopija sobu. Nakon toga, omogućen je izvoz podataka u datoteku, slanje Android izravno ili neizravno putem kontakt baze Google. Kompleks daljnje akcije:

 • Ostvarite ulaz u Icloud, klikom na link www.icloud.com u pregledniku.
 • Kliknite «Kontakti» da biste pregledali.
 • Označite željene brojeve, pritisnite brzinu na ekranu s lijeve strane pri vrhu. Kliknite «Izvoz kartice».
 • Preuzimanje DATOTEKE kopirajte na memorijsku karticu, proizvodimo uvoz.

Prijenos kontakata kroz Icloud

Pomoću programa Outlook

Uvoz kontakata na androidi predviđa korištenje i uredskih RAČUNALA i programa. To je jednostavan akcija, ako se sredite. Korak po korak upute o tome kako prenijeti kontakte sa vašeg iphone na androidu:

 1. Odaberite datoteke za dijeljenje na izborniku programa Microsoft Outlook.
 2. Uspostaviti program «Export/Import».
 3. Kliknite: «Export – Dalje – Vrijednosti – I Dalje».
 4. Odaberite akcije: «Mapa Kontakti – Dalje».
 5. Završetka prethodne stavke idite u mapu, pohranjujemo podatke (CSV).
 6. Tip naziv datoteke za prijenos, kliknite na «OK – Next – Finish».
 7. Ulazimo u Google račun, kliknite odjeljak «Kontakti», na kartici «Advanced», zatim «Uvezi kontakte».
 8. Odabrali naš datoteku i dostavljamo na željenu mapu, kliknite na «Uvoz».
 9. Синхронизируем kroz svoj Google račun.
 10. Ako je račun još uvijek niste, provjera, unesite korisničko ime i kroz postavke odaberite kao osnovne za sinkronizaciju podataka.

Uvoz preko Outlook

Pomoću programa Bump

Kontakti s android na iphone переправляются i zanimljiv program Bump. Spojeni na internet na oba uređaja? Savršeno! To je način za vas, jer on je vrlo jednostavan i prikladan. Pokrenite program na uređajima, čime zahtjev. Dalje se primjenjuju jednostavni manipulacije na uređajima za prijenos datoteka.

Na отправляющем (IPhone), prevucite prstom nadesno do odjeljka «Kontakti». Napomena kontakte koje želite izvesti, kliknite na «Apply», malo отдаляем telefoni. Ponavljam Connect u prozoru, i podaci se kopiraju. Lako i što je najvažnije – brzo! Posjetnice kopirati takav program može čak i učenik srednje škole, sve detalje u obzir.

Програма Bump

Pomoću programa My Contacts Backup

Moderan aplikacije dobivanjem zamah na prostorima današnje industriji mobilnih uređaja. Obrada i prijenos podataka pomoću programa legalno zauzima svoje visoko mjesto na ljestvici korisnika. Jedna od aplikacija, koji će moći maksimalno pojednostavljeno, u high-speed modu, dostaviti korisniku, kao što su kopiranje i kako prenijeti tu My Contacts Backup. Povezivanje na PC nije potrebna, aplikacija pričuvne kopije, uspješno vodi razmjena između uređaja.

S App Store, swing i set My Contacts Backup. Start, izabrati akciju backup kontakata na айфоне. Završavate proces stvaranja datoteke formata VCF (vCard). Idite u poštu, крепим datoteku s kontaktima i brod na račun. Na android uređaju, otvorite datoteku i uvoz sve kontakt informacije nakon preuzimanja na memorijsku karticu.

Prozor aplikacije My Contacts Backup

Kao prenesite kontakte s android na iphone

Ovdje je sve lakše, nego odmah može činiti. Kao što su kontakti optimalno prenijeti s iphone na android smo gledali kroz prizmu različitih načina, sada pokušajte obrnuto. Cijeli proces uvjetno поделим u dvije faze:

Korak 1. Пополним oblak uslugu Google računa. Pratimo ovaj jednostavne korake, kao što je «Postavke Računa Google – za Odabir računa». Nastavite s sinkronizacije, čeka, dok cijeli popis zapisa će se kopirati u potpunosti. Sada Google poslužitelj napuniti vašim osobnim podacima, kontakt knjige.

Faza 2. Синхронизируем kontakt informacije Google i iPhone. U ovoj fazi akcije se izvode na Appleov pametni telefon. Slijedimo: «Izbornik Postavki E-Pošta, Kontakti, Kalendari». Dodaj račun CardDAV za kontakte, koristi u polju «Server», «Korisnik», «Lozinka» na red takvi podaci: google.com, ваш_адрес_в_google@gmail.com i vašu lozinku. Nakon što kliknete «Naprijed» započinje slanje datoteke.

Android i Iphone

Zatvorili postavke, idite na kontakt na popisu. Trajanje procesa ovisi o broju pretplatnika, koji se prenosi zapisa. Ovi jednostavni manipulacije su moguće na bilo koju verziju pametnog telefona Applea. Preuzimanje ne uspije? Slijedite : «Meni», «Mail, adresa…». Postavite za prijenos podataka putem SSL-a kroz port 443. Ovaj način je vrlo pogodan, jer kada promijenite datoteku, ona će se nastaviti u serveru, neće biti potreban stalni ponovno pokretanje sinkronizacije, proces je vrlo fleksibilan, zgodan. Kontakt osvježiti, a ne izgubiti u beskrajnim promjenama.

Video: kako se brzo prebaciti kontakte sa iOS na Android

Vi ste odlučili promijeniti iPhone na Android i suočeni s poteškoćama kopiranje telefonskih kontakata? Možemo vam pomoći prenesite kontakte s iphone na androidu, ne просиживая sate na internetu! Zahvaljujući videozapis, koji se nalazi u nastavku, proces prijenosa podataka neće biti najteže, a pomoći će korisnicima-početnicima. Što postoje načini za izvoz/uvoz kontakata? Koji je praktičniji primijeniti na uređaj? Pogledajte i saznajte sve detalje korak po korak. Ne isplati se trošiti dragocjeno vrijeme na potragu, ako već postoji način da sve lako, jednostavno i kvalitetno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: