Kako pokrenuti safe mode Windows 7

Ako se pojave značajne računalne poteškoća, možda ćete morati ulaz kroz siguran način. Kada pravom pokretanja ova funkcija će dati priliku za preuzimanje PC sa skupom osnovnih upravljačkih programa miš, monitor, tipkovnica, video adapter, cd-i. Standardne usluge koje pomažu funkcionirati sistemskog softvera. Koristeći ovu metodu, u pravilu, uspijeva eliminirati većinu kvarova vezanih uz računalne radom. Saznajte kako ostvariti pravi način da se ovaj postupak.

Što je siguran način rada виндовс

Siguran način rada u svojoj suštini je dijagnostički, on pomaže otkriti probleme s upravljačkim programima za uređaje. Ako se pri uobičajenom pokrenete RAČUNALO pokvari, treba pokušati uključiti ga kao osnovni skup servisa. Ako uređaj ne radi ispravno u takvim postavkama, bit neuspjeha treba tražiti u nedavno pojavila dodatnim elementima. Takva preuzimanje виндовс vam omogućuje da uklonite softver, onemogućuju funkcioniranje odgovarajućeg laptop ili stolno RAČUNALO.

Korisnik odabire siguran način pokretanja sustava Windows

Ako uključite računalo odmah se događa u sigurnom načinu rada, znači da postoji problem koji sprečava pokretanje operativnog sustava. Kao i obično, na to utječe programa koje ste instalirali u zadnje vrijeme. Kako bi riješio problem, možete koristiti funkciju «vraćanje sustava» koji će se naći u kartici «Start», «control Panel».

Kako to preuzimanje datoteka windows 7 u sigurnom načinu rada: upute

Na dva načina se održava pokretanje u sigurnom načinu rada, oni se razlikuju jedan od drugog osnovi. U prvom slučaju postupak se događa prilikom preuzimanja, i instaliran виндовс sedmica ne pokreće, tako da možete lako napraviti odgovarajuće promjene u radu uređaja. U drugom slučaju, uključivanje osnovnog skupa usluga se događa okruženja operacijskog sustava, što nameće neka ograničenja i ne dati priliku da se u potpunosti provesti korektivne postupke. Međutim, obje ove metode su sposobni riješiti neke probleme u radu. Više o njima pročitajte dalje.

Ulaz u siguran način rada windows 7 pri pokretanju OS

Kada se pojave problemi u radu RAČUNALA, morate znati kako ući u safe mode windows 7. Ako je uređaj uključen, pritisnite na karticu «Start» gumb «Reset». Poseban način treba ići kada je računalo isključeno. Prije nego što će se pojaviti ikona, što svjedoči o pokretanju sustava Windows, trebali biste nekoliko puta kliknuti na tipku F8. Pokušajte da ne propustite trenutak, inače OS da se pokrene, i da će morati opet ponovno pokrenuti uređaj. Na ekranu trebao bi se pojaviti prozor sa sljedećim parametrima veze:

Tipka za ulazak u safe mode Windows 7

 • Siguran način rada. Uz njegovu pomoć možete pokrenuti koristeći skup standardnih драйверных programa. Uključuju samo one usluge koje su potrebne za pokretanje i rad računala.
 • S umrežavanjem. Morat ćete odabrati na ovaj način, ako želite koristiti internet ili povezati na lan mrežu.
 • Sa komandne linije. Poznato sučelje desktop neće biti pokrenut. Izbor ove opcije uključuje pojavu umjesto njega naredbenog retka.

Osim kartica je gore opisano, možete vidjeti i druge mogućnosti. Na primjer, uključivanje prijavite se za preuzimanje stvara poseban dokument, koji bilježi sve što vozač, koji je u Автозапуске. To pomaže otkriti posrnuli program. Pokretanje VGA će vam pomoći da prilagodite idealno rezoluciju monitora. Izbor last known good configuration će se vratiti sustav windows s tim parametrima, koji su djelatan prilikom preuzimanja. Ostale mogućnosti (vraćanje imenika, kašnjenje) dizajnirani su za stručnjake u oblasti IT.

Koristite tipke sa strelicama da biste odabrali karticu, optimalno rješavanje zadataka. Nakon toga, kao i izbor će biti napravljen, a zatim pritisnite tipku Enter na tipkovnici. Dalje, možete se prijaviti na виндовс i razumjeti uzroke problema. Koristeći ovaj način, imate uspijete vratiti sustav, tako što je uklonio sve do trenutka kada je uređaj je radio normalno, ukloniti virus programi битые vozač i još mnogo toga.

Mogući problemi prilikom uključivanja telefona:

Gumb Fn za aktiviranje potrebnih tipki

 • Pokreće prozor, što znači uključivanje Windows. To se može dogoditi ako ste previše sporo ili nedovoljan broj puta pritisnite tipku F8. Ponovite postupak, перезагрузив računalo.
 • Isključeni tipke F1 do F12. Ako se to dogodilo, potrebno je znati što je tipka ih uključuje. Držite gumb Fn, a zatim pritisnite tipku F8, a uređaj će se pokrenuti.

Kako ući u safe mode iz okruženja OS

U nekim slučajevima može biti proveden sustavni ulaz koristeći minimalnu količinu usluga iz okruženja operacijskog sustava. Ova tehnika je u stanju pružiti pomoć u rješavanju mnogih problema, iako uživa manje popularan. Ako se smetnje rada windows previše ozbiljne, uključivanje OS ne može donijeti pravog rezultata. Kako doći u željeni način rada (safe), operativni sustav:

 • Pronađite na tipkovnici tipku Win (na njemu se može prikazivati ikonu виндовс, pojavljuje se pri uključivanju). Držite ga zajedno s tipkom R.
 • Pojavit će se command prompt (naredbeni redak. Unesite postoje sljedeća slova bez navodnika «». Pritisnite tipku «Ok».
 • Tako možete uzrokovati prozor s postavkama. Među kartica otvorite odjeljak pod nazivom «preuzimanje».
 • Odaberite operacijski sustav koji želite koristiti. Kao i obično, na većini računala vrijedi jedna OS – u vašem slučaju windows 7, koja je preuzeti prema zadanim postavkama.

Postavke pokretanja u sigurnom načinu rada u Виндовс

 • U nastavku možete vidjeti dio koji se zove «Postavke preuzimanja». Odaberite «Safe mode», stavite kvačicu pored značenja «Minimalna».
 • Kliknite na «Apply», a zatim «u Redu».
 • Dalje će se pojaviti mali prozor gdje možete vidjeti dvije kartice «Restart» i «Izlaz bez ponovnog pokretanja». Ako želite ponovno pokrenuti računalo sada, odaberite prvu opciju. U drugom slučaju, sljedeći put kada uključite RAČUNALO, uređaj će lansirati osnovni skup programa.

Što učiniti, ako ne pokreće siguran način rada na prijenosnom računalu

Na nekim modelima prijenosnika nastaje problem koji ometa uključiti uređaj s minimalnim skupom servisa. Tada, kada više pritisnete F8 prozor u kojem možete da odaberete tu funkciju, ne pojavljuje se, a operativni sustav počinje za dizanje. To može biti zbog instaliran po defaultu kombinacijom tipki, koja uključuje simultano зажатие tipke Fn + F8. Ako se ova opcija ne radi, problem može biti povezan s lom tipkovnice.

Kombinacija tipki za pokretanje u sigurnom načinu rada na prijenosnom računalu

Pri normalnom pokretanju operacijskog sustava možete uključiti minimalne potrebne za rad servisa pomoću naredbenog retka:

 1. Za to pritisnite «Win + R», unesite kombinaciju slova «msconfig» bez navodnika. Pritisnite «Ok».
 2. Dalje ćete biti u mogućnosti prebaciti na karticu, gdje je potrebno odabrati «Upload», označi željeni OS.
 3. U sljedećem odjeljku «Postavke download» i odaberite «Safe mode» i odaberite «Minimalna». Na kraju kliknite na «Apply» i «Ok».
 4. Kliknite na «Restart» ili «Izlaz bez ponovnog pokretanja», ako je pokretanje s minimalnim skupom programa treba biti kasnije.

Video: kako omogućiti siguran način rada windows 7

Ako još nikada niste prijavljeni na siguran način, koristeći operativni sustav, tada prvi put ne mogu shvatiti, kako to učiniti u skladu s uputama. Pročitajte u nastavku korak po korak video iskusni korisnik RAČUNALA, koji će vam pomoći riješiti ovaj problem i riješiti возникнувшую problem. Vodeći valjak za nekoliko minuta govori o tome kako uključiti osnovni programski set bez napora. Metoda je jednostavna, s njim nositi, čak i oni ljudi, koji ni u jednom trenutku nije naišao na takav problem. Pogledajte detaljne video upute:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: