Kako onemogućiti oglašavanje u Yandex pregledniku

U posljednjih nekoliko godina internet je postao moćna i velika trgovinska platforma, zbog čega je veliki broj reklama. Često je vrlo fiks, sprečava pregledavati stranice, zatvara zanimljiv sadržaj. Ako ste umorni od viška informacija, saznajte kako ukloniti reklame u pregledniku Yandex zauvijek, da se više ne sastaju s njim.

Bloker u pregledniku je izgrađen sredstvima

Kako ići u dodatne mogućnosti

Sama tražilice klijent ima ugrađene funkcije koje su u stanju očistiti većinu neželjene promotivne informacije. Na ovaj način je potpuno besplatan i jednostavan, ali prilično grubo, zajedno sa skočnim i выскакивающими prozorima on može blokirati video materijala, dio slike. Koristiti takav način postavljanja treba pri ekstremnim slučajevima. Što se događa bloker Yandex pregledniku:

 1. S desne strane u gornjem kutu kliknite na gumb s tri trake.
 2. Odaberite «Add».
 3. Na kartici s dodacima potrebno je pronaći bod «Bez oglašavanja».
 4. Kliknite na gumb «off» (Isključeno, da je prebacio na način rada «Uklj.».

Nakon toga explorer će blokirati pop-up bannera, prozori i druge opsesivne oglasa, a direktni nastaviti svoj rad. Postoji još jedan način, kao što je onemogućavanje oglasa u Yandex pregledniku izgrađen sredstvima. Ova postavka razrjeđivač, prisutan u novim verzijama klijenta. Da biste isključili zaključavanje informacije:

 1. Pritisnite kombinaciju tipki Alt+x».
 2. U prozoru koji se otvori kliknite na «internet options».
 3. Idite na karticu «Advanced».
 4. Idite u «Multimedija» i poništite s one stavke koje su za vas važne, izvodi zvukove na web-stranicama (ako je potrebno), izvodi animacije na web-stranicama, pokaži slike, ili nešto drugo.

Kako ukloniti reklame u pregledniku treće strane dodataka

Kako ugraditi pop Adguard

Popup reklama za Yandex preglednika razlikuje od prethodne metode suptilnije radom, provodi uklanjanje samo neželjenih sadržaja sa stranice. Većina ljudi daju prednost i pozitivno govore o proširenje «Adblock Plus». Ovaj dodatak ne samo da pomaže da se isključite neželjene reklamne mreže (banneri, video, pop-up virusne blokovi), ali i štiti korisnika od posjeta zaraženih web stranica. Za njegovo preuzimanje, posjetite shop Chrome i:

 1. Čekićem za pretraživanje «Adblock Plus» i pritisnite enter.
 2. Pronađite dodatak i kliknite na gumb «Install».
 3. Istraži sama će ga instalirati i automatski će se pokrenuti.

Kako onemogućiti oglašavanje u pregledniku Yandex putem posebnih programa

Djevojka radi za laptop

Postoji metoda koja će vam reći kako ukloniti pop-up prozor u Yandex pregledniku i drugih klijenata. Koristite odmah nekoliko programa za surfanje na net pod različite potrebe? Svaka od njih je u opasnosti od infekcije virusima, ili mogu početi da se pojavljuju dodatni oglasa. Onemogućiti ih u svim preglednicima (Krom, Yandex, FireFox, Safari) program će vam pomoći Адгуард (Adguard). Proširenje može očistiti sve klijente od banner, video oglašavanje treće strane aplikacija. To se stalno ažurira kako bi se poboljšala učinkovitost uklanjanja novih vrsta тизеров.

Ako mislite kako isključiti oglašavanje u Yandex pregledniku pomoću programa Адгуард, znajte da je ona plaćena. Godišnja pretplata na 1 računalo iznosi 200 hrk. Inače – to je odličan alat koji će pronaći i blokirati sve vrste zlonamjernih blokova na stranicama na internetu. Адгуард posjeduje fleksibilni postavke koje se mogu podešavati ručno.

Izbor u korist ove varijante će se isplatiti ako ste stvarno puno vremena provodite na mreži, s tim je povezan vaše aktivnosti ili ludost. Adguard radi u pozadini i ne ovisi direktno iz samog programa za internet, što je važno kada je virus napada, pokušava promijeniti postavke klijenta. Za isti iznos londona, dostupan brojnim korisnicima.

Video: kako izbrisati oglas u pregledniku

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: