Kako napraviti kapu kanala za youtube

Kanal na youtube – stranica, s kojom se svatko je u stanju dijeliti informacije s drugim korisnicima. To može biti zabavan video blog za prijatelje i slučajne pretplatnika ili ozbiljan poslovni projekt, donosi vlasniku kanala novac. Da stranica na youtube izgledao atraktivno, važno je stvoriti dobar izgled koji privlači pažnju – ovaj zadatak nosi kapu. Kod onih koji nikad nisu sudjelovali uređivanje slika, može se pojaviti pitanje, kako ga učiniti i ono što bi trebao biti. Više o tome pročitajte u nastavku.

Kako bi trebao izgledati kapa na Ютуб

Svaki čovjek, namjerno stvara kanal na youtube-u kako bi privukli najveći broj sudionika, želi da stranica izgleda lijepo i zanimljivo. Svakodnevno stvara puno видеоблогов — otprilike na sličan po temama, tako da je neophodno napraviti ne samo lijepo izgleda, ali i ističu među ostalima. To ne znači da trebate učiniti kapu previše neobično, idealan izbor će biti sažet, jasan i upečatljiv dizajn. Nekoliko savjeta za vizualne dekoracija na vrhu stranice:

 • Nemojte odabrati za kape pozadina s puno detalja, od toga korisnici će uzburkati u očima. Osim toga, važno je da je tekst dobar читался.
 • Slika treba biti svijetla, ali ne кричащей. Na kisele boje dugo gledati, obično frustrirajuće.
 • Izbjegavajte velike količine tekstualnih informacija. Da se u buduće pretplatnika gledano pravi dojam o kanalu, dovoljno za ime bloga i opis od više riječi. Na primjer, ako je stranica govori o detaljima svadbene pripreme, onda to može izgledati ovako: «Vjenčanje od A do z: planiranje, priprema, blagdan!».
 • Slika mora odražavati temu kanala. Ako je u pitanju učenje, stane celina, fotografije učenika, za blog o рукоделии – slike odgovarajućih alata.

Znajući suptilnosti dizajn kape, da ju je već mnogo lakše, ali još uvijek treba uzeti u obzir tehničke karakteristike slike. Ne zaboravi da slika mora biti u visokoj rezoluciji, koja traži youtube – to 2560 na 1440 piksela. Takav zahtjev, zbog činjenice da su slike loše kvalitete može izgledati mutno. Ako se to dogodi, onda kapa će izgledati ružno, i ne će privući odgovarajuću pažnju na kanal. Imajte na umu i to da su na različitim uređajima slika će se prikazati na različite načine. Za bilo uređaji namijenjeni su polja različite veličine u šeširu:

 • 1546 na 423. Ovaj dio će vidjeti korisnici koji gledaju youtube putem telefona.
 • 1855 na 423. U tom pravokutniku će se prikazivati informacije za korisnike tableta.
 • 2560 na 423. Tako će se vidjeti sliku vlasnici velikih monitora visoke rezolucije.
 • 2560 na 1440. Cijela slika će biti vidljive onima koji pregledavaju kanal kroz veliki tv.

Znajući značajke prikaz kape na različitim uređajima, postaje očito da je poželjno staviti tekst informacije unutar pravokutnika 1546 na 423. To osigurava da će vidjeti korisnici telefona, tako i za pretplatnike koji traže kanal kroz ekran širokog formata tv. «Težina» odabrani za stranicu slike ne smije prelaziti dva megabajta, a idealan je za njega format – jpg. Slike u ovoj rezoluciji ne će izgubiti kvalitete prilikom preuzimanja u kapu, nego će pružiti prekrasan pogled kanala za youtube.

Primjer lijepe kape

Gdje naći dobru sliku za YouTube kanala

Naći lijepe slike, koja može postati opremom za kanal, nema problema, na internetu postoji mnoštvo besplatnih slika. Ako želite da se takve pozadine, nije bilo više ni od koga, a možete ga kupiti u posebnu bazu fotografija. Još jedan dobar izbor – naručiti izrada individualnih kape od profesionalnog dizajnera. Za više informacija o ovim načinima možete pročitati u nastavku.

Preuzimanje gotove predloške, online besplatno

Za preuzimanje gotovog predloška, trebate koristiti tražilicu. Za to idite na svoju stranicu, odaberite particiju «Slike», a u rubrici «Alati za pretraživanje ispod polja za unos pronađite karticu «Veličina». Kliknite na nju, unesite željenu vrijednost koju tražite pozadini, on mora biti 2560 na 1440. Da će dati puno rezultata pretraživanja, među kojima će se naći sliku na duši. Ako vam je potrebna određena tema za kape, unesite njezin naziv u okvir za pretraživanje. Preuzmite prikazivati slike i napravite ugovor o korištenju tekstom.

Kupiti gotove slike napravljene u photoshopu

Na prostorima mreže postoji posebna baza fotografija i slika zaštićenih autorskim pravima. Da biste koristili ovu sliku za svoju kape, možete ga kupiti na jednom od tih terena. Primjer poslužiti stranice kao depositphotos.com, deviantart.com. Tu možete kupiti lijepu, kvalitetnu sliku koja će uljepšati vaš kanal i da će privući korisnike.

Naručiti od profesionalnog dizajnera

Odličan izbor – red kapu za youtube kanal kod profesionalnog dizajnera. Za to se možete obratiti na freelancing burzi ili pronaći mjesto kreator slika na internetu. Na фрилансовых resursima cijena za takav rad može biti u rasponu od nekoliko stotina do tisuća rubalja – konačna cijena će ovisiti od profesionalnog dizajnera iskustva, kritike i kvalitetu njegova rada.

Korak po korak uputstvo za kreiranje kape na Ютубе u programu Bojanje

Paint (Паинт) – to je standardni program za operacijski sustav Windows, koju ne trebate to preuzimanje datoteka s interneta. S njom možete stvoriti lijepu kapu za svoj kanal, koji će doprinijeti povećanju njegove popularnosti i priliv novih pretplatnika. Korak po korak uputstvo će vam pomoći da lako nositi s tom zadatku. Kako pomoću standardne usluge napraviti lijepa pozadina za stranicu na youtube:

Odjeljak čišćenje kanala

 • Idite na Start, idite na karticu «Svi programi», u daljnjem tekstu «Standardni». Pokrenite Paint.
 • U gornjem lijevom kutu kliknite na strelicu pojavit će se izbornik u kojem je potrebno odabrati karticu «Stvoriti». Pojavit će se novi dokument. Na vrhu vidjet ćete gumb «Promijeni veličinu», u otvorenom prozoru odaberite karticu «Piksela», a zatim navedite veličinu – 2560 na 1440.
 • Kotačić novi dokument prema dolje, kliknite na strelicu u donjem desnom kutu za buduća slika je smanjena i prikazuje potpuno u radnom prozoru programa.
 • U gornjem lijevom kutu kliknite na «Insert», a zatim kliknite na pozadini koju ste preuzeli. To bi trebao biti iste veličine, što je i dokument.
 • Uz pomoć google-a pronađite usluge flamingtext, koji će vam pomoći da napravite logo kanala. Na stranici pronađite željeni font, kliknite na gumb sa njim. Odaberite stil teksta (opcije koje ćete vidjeti na ekranu). Kliknite na odabranom dizajnu slova u otvorenom prozoru, možete upisati riječi koje će odražavati temu vašeg kanala. Kliknite na «Create logo» (Stvoriti logo), zatim «Personal use» («za Osobnu uporabu»). Preuzmite sliku.
 • Vratite se u program Bojanje, kliknite na «Insert» i odaberite među slike logo. Stavite ga na sredinu dokumenta. U kartici «Odaberi», odaberite «Prozirni odabir».
 • Snimite novu sliku, a zatim ukrasite im kanal. Gotovo! Korak po korak upute još jednom pogledajte video:

Video-lekcije: kako napraviti kapu za YouTube na svoj kanal

Ako želite stvoriti dobru kapu za vlastitog kanala, možete koristiti različite alate. Slike snimljene uz pomoć Photoshop, izgledaju kvalitetno, a privući pažnju gostiju stranice će animirane slike, osnovana u ovom programu. Ako nemate visoke zahtjeve za registraciju kanala, odličan asistent će, na primjer, jednostavan program Bojanje. Osim toga, uvijek možete stvoriti kapu za youtube kanal, ne koristeći nikakve dodatne alate. Pročitajte više o sve načine pogledajte video u nastavku.

Izrada kape u photoshopu

Photoshop je profesionalni program za i, koristeći internet, možete stvoriti moderan, lijep i kvalitetan kapu, koja će osigurati priliv novih pretplatnika. Zahvaljujući sljedeći valjka, vi ne samo da ćete naučiti kako napraviti originalnu sliku za youtube kanala, ali i naučiti коллажирование – spajanje dva ili više slika u jednu. Slično će slika izgledati zanimljivo i uživati korisnicima portala, a sam proces je od vodećih traje ne više od petnaest minuta.

Kako napraviti animirani kapu

Postavljanjem Photoshop, možete stvoriti ne samo lijepe i jasne slike, ali i napraviti animirani, tj. pokretnih slika. Ova opcija je idealna za kanale vezane uz igre, filmove, мультфильмами. Međutim, ne zaboravite da nije svim korisnicima može прийтись po ukusu slika koja se mijenja ili se kreće – pogotovo nakon čestih posjeta stranice takva slika može biti dosadno. O tome kako napraviti originalnu анимационную kapu, pogledajte u nastavku:

Kako stvoriti kapu za YouTube kanala bez photoshop

Postoje situacije kada ne postoji mogućnost iskoristiti programa Paint ili Photoshop za izradu izgleda kanala. Onda dolaze u pomoć online urednici, zahvaljujući kojima ćete moći napraviti savršenu sliku. Jedan od njih – Photo editor online, čiji je alat sličan je profesionalni program Photoshop. Zahvaljujući povoljnoj urednik, na kraju će ispasti elegantan, lijepo i izvornu sliku. Uputstvo za video:

Izgled presvlake na Ютуб pomoću programa online

Online-program će vam pomoći da napravite kapu za kanal bez napora. Na sljedećem video vodeći detaljno opisuje faze pripreme, slike, koja će uljepšati vrhu stranice. Za to vam nije potrebno preuzimati i instalirati stručni suradnici, potreban vam je samo priključak na internet i malo slobodnog vremena. Slika ispada jednostavan i koncizan. Pogledajte video upute:

Cover na kanalu Ютуб bez programa

Možete stvoriti početnu sliku vašeg kanala, ne koristeći nikakve dodatne programe koje ste preuzeli ili pronađenih na internetu. Mladost daje vlasnicima stranica priliku napraviti kapu direktno na web stranici. Za to će vam trebati samo učitati sliku koju uljepšati vrhu stranice, a dalje – potrebno je smjestiti u odgovarajuće okvire i staviti tekst. Video-lekcija pogledajte u nastavku:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: