Kako da biste dobili osloboditi od oglašavanja u pregledniku

Kada se koristi za rad Internetu neke nevažne informacije u obliku slika ili teksta može iskočiti ometaju njihove nametljiv, мельканием. Da se to ne smeta ime mu je korisno znati kako da biste dobili osloboditi od oglašavanja u pregledniku. Za programe Google Chrome, Opera, Yandex će svoje metode uklanjanja, ali oni su jednako učinkoviti.

Oglašavanje na web stranicama

Kako ukloniti reklame iz preglednika

Spam, susreće nas svaki dan pri radu s internetom, ne dopušta normalno obavljati uobičajene zadatke, neugodno ili ponekad čak i blokira rad. To može biti prikazuje kratko uputstvo informacije prilikom pokretanja, bannera ili надвигаются ogromne energije. Onda se prirodno postavlja pitanje kako onemogućiti oglašavanje na internetu na računalu i na telefonu.

Korisnici mogu suočiti s drugim pogledom neželjene informiranje – kada se pojavi automatski kada kliknete na ikonu. Razloga za to može biti nekoliko: virusa, instalacija netestirane aplikacije i drugi. Interes, kako da biste dobili osloboditi od oglašavanja na pretraživaču, upoznati mnoge. Potreban niz akcija, koja je individualna za svaki program.

Za izdvojiti, kao što je uklanjanje reklame u pregledniku je potrebno koristiti standardne postavke. Kao što postoje u svakom programu, a uvelike olakšati život korisnika. Odnosi se i specijalizirane ili univerzalni alat za čišćenje. Ako nakon podataka načina spam ne bi izgubio, preporučuje se:

 1. skenirati vaše računalo od virusa;
 2. okrenu profesionalcima koji se upotrijebe i posebne metode.

Bloker

Kroz postavke

Prvi korak u situaciji kao što je premeštanje oglasi u pregledniku, postaće traženje datoteka, koje mogu izazvati nastanak ovog problema i njihovo isključivanje. Da biste to učinili:

 1. Na ikonu vašeg radnog preglednik, pritisnite desnom tipkom miša, odaberite «Properties».
 2. Na kartici «Prečac» provjerite naziv odredišne datoteke, koji se zove vezom. To se mora završiti.»exe».
 3. Ako umjesto toga vidite proširenje .url, a zatim pronaći putem izbornika «Mjesto datoteke na disku pronađite mapu naziv traženog programa i odaberite odgovarajuću vezu.
 4. U svakoj mapi potražite datoteke sa nastavcima «.url», izbrišite ih.
 5. Nakon uklanjanja vratite se na karticu prečac, pobrinite se da to se odnosi na program (vrijedi širiti «.exe»).

Drugi način:

 1. Za Internet Explorer možete putem izbornika odaberite «Tools», staviti kvačicu ispred prozora «block pop-up poruke».
 2. Za Мозилла mogu se primijeniti faze «Alati», «Dodatak», «Širenje», «Isključivanje» za sumnjive bodova.
 3. Za Орбитум odaberite postavke izbornika, uklonite sve nastavke, instalirane automatski, bez intervencije korisnika.

Osim toga se može koristiti za čišćenje naprava pomoću «Start», «Programi i datoteke», «Ukloni programe». Otvorit će se mapa u kojoj morate pronaći sumnjive imena sa nastavkom «.exe», kako ih ukloniti. U takvim izvršne datoteke često duge uninformative) (generira nazive). Još uvijek možete savjetovati očistite privremenu mapu Temp. Druga opcija: držite dugme Win+R, upišite msconfig. Otvara se prozor. Potražite «system Configuration» – «Početak», isključite sumnjive datoteke.

Možete očistiti mapu – kliknite na «Računalo», «Uredi», «Mogućnosti mape i pretraživanja», «Pogled», skinite kućicu «Sakrij zaštićene datoteke operacijskog sustava», stavite «Prikaži skrivene datoteke i mape» i potvrdite izbor. Otvorite mapu Temp (Korisnici-AppData-Local), izbrišite sav sadržaj. Nakon toga ponovite točke s Mojim računalom, kliknite kvačicu na «restore defaults». Promidžbene poruke se više neće pojaviti.

Za uklanjanje neželjenih poruka za telefone s Android operativnim sustavom koristite program AdFree ili AdAway. Preuzeti ih možete putem aplikacije trgovine, pokrenuti na telefonu, provesti reviziju. Nakon čišćenja telefon će ponovo raditi ispravno. Za Firefox će utility Adblock Plus. Za Safari možete koristiti isti Adblock ili otići u postavke preglednika, isključiti pop-up prozora.

Kako onemogućiti oglašavanje na Yandex

Za upoznati mnoge Yandex tu svoj način rješavanja problema, kako da biste dobili osloboditi od nepotrebnih reklama u pregledniku. Preuzmite program Adguard, ekstenzija Adblock, postavite datoteku, potom je uključite:

 1. Otvorite Yandex, kliknite na «Izbornik», zatim «Add».
 2. Kliknite «Sigurniji internet», postavite pokazivač u položaj «Uključeno».

Možete ići drugim putem, a ukloniti nepotrebno – apply «Postavke pretraživača Yandex», zatim «Postavke», «Zaštita osobnih podataka», dostaviti na potvrdu Omogući zaštitu od krađe identiteta». Odaberite karticu «Dodatak», pritisnite tipku «Aktiviraj» pod liniju «Blokiranje flash bannera i video». Rad s Yandex biti brz, udoban, siguran, siguran.

Pop-up reklamni prozor

U pregledniku Opera

Prilično popularan program ostaje i Opera, jer informacije, kao i udalji se pop-up prozor oglas će za nju relevantni. Za to idi u postavke «General», «Osnovni», «Promijeniti obradu podataka», «OK». Još uvijek možete koristiti izgrađen-ekstenzija Adblock Plus – za instalacije idite u izbornik, odaberite «Proširenje». Na sredini stranice kliknite na link «Pregledaj galeriju proširenja», pronađite program. Uz njega će biti hyperlink «Dodaj u Opera», kliknite na njega. Nakon instalacije kliknite na stavku «Disable» za napredne postavke.

Ukloni oglas u хроме

Obuka iz Google pomaže u zaštiti od spama izbor izborniku «Postavke», «Osobni podaci», «Postavke sadržaja», «block pop-up prozora». Ponekad je potreban sasvim drugačiji način: na pločici kroz desnu tipku kliknuti na «Svojstva». Na kartici «Prečac» pronaći «Mjesto datoteke», idi tamo, ukloniti zlonamjerne datoteke s ekstenzijom «.url» i vratiti se na posao.

Besplatan program za blokiranje reklama i popup prozora

Zaštita od oglašavanja u pregledniku se izvršava mnogo lakše kada koristite specijalizirane alate Adguard, AdFender, Adblock, AdwCleaner, Avast Browser Cleanup. Primjenjuje se izdavanje individualne postavke za svaki od programa. Preuzimanje alatom možete na službenim stranicama proizvođača. Popularno se zove HitmanPro, Malwarebytes Anti-Malware, скачивающиеся kao što su suđenja za besplatno.

Komunalije просканируют računalo će prepoznati nepotrebne stvari i izbaci ih bez invalidnosti. O naši na njih se mogu čitati kod drugih korisnika mreže koje pomoću njih osloboditi od nepotrebnog spama i lošeg susjeda vrste reklamnih prozora. Svake godine se razvijaju sve nove načine za rješavanje viška informacija, što ometa normalno funkcioniranje gadgeta, pa izaberite željenu i sa zadovoljstvom koristiti.

Video: kako ukloniti virus koji otvara preglednik reklame

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: