Povezati sa юбочку za djevojke kuka s opisima i programima

Sve roditelji žele za svoju djecu bolje. To je tvrdnja vrijedi u svakom pogledu. Relativno one mame koje posjeduju kukičanje, to će značiti da su njihovi napori će biti potrošen na neponovljiv pleteni dječji remek-djela. Юбочка za djevojke kukičanje može postati jedan od njih. O tome kako povezati suknja za djevojčice krakova možete pročitati u ovom članku.

Юбочка za djevojke s рюшами

Početak rada

Vezati suknja za djevojčice uopće nije teško. Ljetna юбочка dizajniran za dob od 3 – 4-ih godina. Ниточки biramo po volji. Šik rezultat za djecu izaći iz svilene pređe. Također, na ljetne suknje za djevojčice dobro je pogodna za pamuk. Rad se obavlja kukičanje 1,25 povezati proizvod za djecu trebati 100 grama pređe.

Osnova za buduće suknje će mali филейная mreže. Pomoću nje рюши suknje za djevojčice i da će se povezuju među sobom. Ako planirate zašiti obloge, temelj koji će biti pod ukrašen, može se vezati više grubo. Za to je potrebno zamijeniti čunjeve s однимнакидом na pruge s dva накидами. Ili kao opcija, može se povećati broj zračnih spojnica između njih.

Počinjemo kukičanje s obavljanje guma suknje. Za ovaj tip lanca od 18-ak zračnih petlje i вяжем prema shemi 1 traku širine 18 stupove s накидом. Sve što trebate 80 redova. Na početku svakog radimo porast od 2-x zraka petlje.

Филейная grid-osnova

Sastavili rezultat platno i вяжем u krug 5 redova филейной mreže. Ona odgovara ovako: 1 stupac накидом, 1 antena loop, 1 stupac накидом, 1 zračni petlja i tako dalje

U 6. retku ravnomjerno dodao 10 stupove s накидом. Dodatka radimo na shemi 3 u svaki stupac 8. Довязываем sljedeće 4 broj mreže i ravnomjerno dodali još 10 u svaki 9-og. Još Kroz 4 trebate dodati sljedeći 10 barova u svaki stupac 10. Ispunjavamo posljednjih 4 retka mreže i рюша вяжем suknje za djevojčice, kao što pokazuje dijagram 4, nakon čega nit обрываем i sakrili.

Pletenje воланов

Dalje ide pletenje воланов po cijeloj dužini dječjem suknje. Za to крепим konac na početak prvog reda mreže-osnove i рюша вяжем na shemi 4. Nakon završetka, обрываем, fiksiranje i sakrili ga. Zatim присоединяем nit do pete red i вяжем još jednu рюша na isti način. Iste korake проделываем u desetog i petnaestog reda.

1371223073_888

Vezati strip pod remen za dječju suknje može tako. Tip lanac od 3-x zraka petlje. Добираем još 3 petlje za podizanje niza. To je potrebno napraviti u rasponu pletenje svakog novog broja. Ukupno će ih sedam. Nakon izvođenja trake, обвязываем joj столбиками s накидами. Program rada prikazan je na slici.

Pletenina i guma

Guma ima za cilj da podržava oblik, a u slučaju uz vašu suknju, i ne daje joj pasti. Ako pletenina od vune ili vune mješavine imaju relativnu elastičnost i nakon pranja guma mogu djelomično izgubiti svoj oblik i protežu se, s хлопковыми je situacija sasvim drugačija. Guma od takvih vrsta pređe često brzo rastegnut, pa ih vezati udicu bolje za cijeli veličine manje od ostalih dijelova proizvoda za djecu.

Za pletenje postoje vrlo tanke elastične niti koje gotovo da se ne vidi na gotove резинках. Međutim, ako je takav thread u nekom trenutku puca, posvuda se pojavljuju mali ниточки, koji je tada vrlo teško će se izvući. Bit će bolje i pouzdanije, ako ste dodatno unesete pomoću tupe igle više debelu gumenu nit.

Вживление gumenim nitima ili završiti kukičanje

Provucite konac na pogrešnoj strani rada kroz dio lica petlje i čvrsto vezati niti čvor u кромочных šarke dječjem suknje. Ako ste provucite gumicu kroz cijelu prednju ušicu, onda se može dogoditi da ga se vidi izvana. Ovisno o širini guma može povlačiti 4-6 kao serija s istim razmacima između njih.

Veću snagu će način obrade kuka. On je провязывании gumeni konac s jednakim razmacima fiksne spojnice preko polovice svih lica petlje suknje za djevojčice. Iako je u ovom slučaju dovoljno 2-3 redaka, ali materijala će vam biti potrebno puno više. Osim toga, važno dobro učvrstiti završna nit, jer ako je čvor izgubiti, onda cijela guma će dokazati da imate u rukama. Stoga je važno baš ono, da ste bili tretirani svaki niz proizvoda za djecu, odvojeno.

Oduševljava sebe i svoju djecu lijepim stvarima, vi pokažite im i okolnim svoju brigu i ljubav. Ljetna юбочка, izvršena za djevojke ljubavi moja majka, na najbolji mogući način uljepšati malu princezu.

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: