Stilizirane dječji beretke kukom za dječaka

Uzima tradicionalni i vrlo popularna ljetna frizura za djecu, ali on je popularan kod ženskog pola. Vezati udicu ga možete za jednu večer, ukrasiti cvijećem, брошами ili štrasom i spreman uzima za djevojke. Na ljeto, kad je vruće i morate zaštititi dječju glavu, izvrsno rješenje će ажурный беретик. Pletenje ljetne bebe берета je vrlo jednostavan i pogodan čak i za početnike вязальщиц.

Za dječake dječji beretke najčešće služe kao dodatak костюму. Na nečovječan izgledaju: uzima десантника ili капитанская kapu, vrlo čest šlem, stilizirani u morskom stilu.

Капитанская фуражечка

Osnova ovog modela je pletene kukičanje godina беретик. Vrlo mali vlasnika kapu će lijepo i hrabri kapetan. Vezati ga neće biti teško.

Materijali

Pređa se koristi хлопковая Ассоль nazar — 1 klupko bijele boje i konac «Iris» crne boje. Udicu broj 2, trake, ili lanac, 2 stud. Sidro može kupiti u obliku aplikacije ili vezen.

Veličina u ovom slučaju na opseg glave, 4-mjesečnog djeteta. Za povećanje potrebno je nastaviti pletenje u krug u krug.

Opis

Pletenje se kreće od centra prema rubovima, postupno se dodaje broj petlji na shemi (slika. 2), da se formira vrh ledenog. Tip kuka 8 возд.petlje, замыкаем ih u krug, i dalje na uzorak. Počinje program u svakom retku, na 2 žlice. sp podizanje i полустолбика s jednim razlogom. Na kraju донышко se sastoji od 8 segmenata.

Slika 2

Dalje oduzimanjem za formiranje берета вывязываются na shemi (slika. 3) u tom slučaju, u svakom retku, oduzimanjem zadnji petlja — 2 полустолбика s jednim razlogom.

Slika 3

Pletenje noge берета — primljene broj petlji nakon smanjenja, провязываем kukičanje crnim koncem 4 broj полустолбиками.

Vezati vizir treba za gušći uzorak, jer on treba držati u formi. Dovršeno vizir treba отпарить glačala kroz mokru tkaninu.

Oznaka

× — postolje bez накида.

— dvije tabele bez накида s jednim razlogom (prilog)

Za model берета «десантника» vizir ne izvršava, pri tome niti treba uzeti plave boje, kao dekor možete dodati zvjezdicu. Pletenje фуражечки završio!

Morski беретик

Ажурный godina беретик će odgovarati i za dječake i djevojčice. Nadograditi taj model je jednostavan — ukrasiti помпоном, briši аппликацию, samo isto platnu, izvršiti prugastom u plavoj i bijeloj boji, izađi, uzima za djecu моряцком stilu a la франсе.

Materijali

Potrebno хлопковая pređe SOSO bijele i plave boje s nepotpunim мотке. Kuka br 1,5 i термонаклейка «sidro».

Veličina na obim glave za oko 52 vidi

Opis

Tip kuka bijeli konac 6. p. i zatvara u prsten. Dalje po shemi вывязываются 14 redova, uzimajući донышко, sastoji se od 7 segmenata. Zatim 7 redaka postupno убавлениями (dvije petlje провязываются zajedno) do željene veličine obujam glave.

Ножка вяжем kukičanje plavim koncem 6 redova столбиками bez накида. U završnoj fazi će biti lijepljenje aplicirano. Godina uzima spreman!

Shema pletenje берета

Legenda:

  • – zračni petlja

× – postolje bez накида

│ — полустолбик s накидом

– stupac накидом

▲ – pico (čvor, koji se sastoji od 3 petlje)

Godišnji uzima u stilu «reggae»

20Na djeci je vrlo zanimljivo izgledaju odrasli stvari, takva je sjajna kapu u stilu «reggae» je preuzet iz odrasla osoba garderobe, ali će odgovarati i озорному мальчишке. Kombinacija boja može nadopuniti crnim prugama ili trokuta. Tekstura platna ispada guste, koja je pogodna i za jesen vremenskih nepogoda. ali i ljetna opcija iz više tanka nit će izgledati dobro.

Veličina proizvoda regulirano je u обхвату glave.

Materijali

Pređe 100% akril Dječje novost – 3 мотка sljedećim bojama: zelena, crvena i žuta i kuka brojem 2,5.

Opis

Platna kruga 28 cm u promjeru treba vezati godina sc na shemi (slika. 4). Sljedeći niz se obavlja bez naknade, u tekstu počinje smanjenje, za to провязываются zajedno svaki 9 i 10 petlje. Smanjenje nastavljaju do tražene kružnice pod veličine glave.

Slika 4

Pletenje rack — bez убавок i прибавок oko 6 redova столбиками bez накида. Законченность proizvod će dati обвязка рачьим korak.

Nadamo se, ovaj članak će vam se vezati lijepe беретки na ljeto za svoju djecu. Sretno vam pletenje!

Šešir-панамка: video radionica

Draga knitters, ako imate nešto za podijeliti s našim čitateljima, onda ćemo vrlo rado staviti vaš rad i radionice na našoj web stranici. Pišite nam!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: